האמת היא ...........

הצועני 1

New member
האמת היא ...........

שאת האתר הבא גיליתי בזכות עזרה מחברים בפורום למוסיקה יוונית אחר בו אני כותב בין כל השירים המדהים שיש שם גילית גם כמה קליפים בערבית . את כל הקליפים אספתי ועטפתי ואני מביא לכם אותם בעטיפת סוכריה , מה שמשאר הוא רק לבחור אני לא אשקר ואומר כי כל הקלפים הם עבורכם כדי לצאת ולטו קצת מהמצב אבל הם מוקדשים לשושנה שלנו שיודעת לעשות טוב על הלב .

YY דור! איזה איש מקסים אתה ../images/Emo88.gif

נורא התרגשתי מההקדשה ומהמשלוח המיוחד
אז פתחתי ת'קישור, ואיזה קליפ אני רואה??? של אחד השירים שאני הכי הכי הכי, אבל הכי הכי אוהבת!!!! בסוף יוני סיימתי את לימודיי כמדריכה למחול אירובי ועיצוב הגוף. במבחן המעשי שהיה לי, הייתי צריכה ללמד את הקבוצה קומבינציה ושאר ירקות שכאלה. כמובבבבבבבבבבבבן שבניתי קומבינציה שכולה שקשוק, רשרוש, שמיניות, ושאר עיגולדות אהובות
וזה בדיוק השיר שבחרתי לעבוד איתו (כי ממש לא יכולתי לסבול את כל ה"בום-טראח" של המוסיקות האחרות), ויש בו את ה-BPM המתאים, ובמילים פשוטות זה הקצב המתאים. (ערכתי שם עוד שירים אהובים משלנו, שיספיק לבחינה). ומה אמרו הבוחנות? בחיוך מחמיא: "אנחנו רואות שמה שמעניין אותך זה העינטוזים, מה...? ...אבל... תגידי, מאיפה הדיסק הזה...? ישר הבנתי שעברתי ת'בחינה, ונתתי להן במתנה ת'דיסק
שוב תודה מקרב לב! עשית לי ת'ערב!

הקליפ שנפתח ברגע שלוחצים

על הקישור שצירפת. מעליו כתובה הכותרת: Despina Vandi - Geia יש?

tzurtzur

New member
אחלה שירים!!תודה../images/Emo13.gif

כל פעם אני מגלה כמה הקליפים של הזמרים האלו יכולים להיות יותר מזעזעים (ראה: מרים פאראס בקליפה המאאאאממממםם
)

שוקרן דור שעינגת אותי בשיריך!!!

איך התלהבתי במיוחד לראות את הקליפ של זו ששרה ורוקדת את את השיר של ננסי עג'רם. תודה רבה, סיגלית

למעלה