"האמת היא.....

ferdinand

New member
"האמת היא.....

אני אדם שמתגבר.... ורק מזה אני פוחד ורק על זה אני חושב, את יודעת היטב! שאת תצאי מתוך ביתי ואחר כך מהלב..." אז האמת היא – שאני לא. אני לא "אדם שמתגבר", לא בקלות בכולופן... אבל גם: האדם הוא יצור סתגלטני. ואני אדם. והאמת היא גם, שאף פעם לא היית "בתוך ביתי" (עם ובלי מרכאות) אבל כן היית שיגרת יומי – יום-יום, בחודשים האחרונים. ועכשיו זה שלכת. זה הולך ודועך. כבר אל כואב. צמחה לה שיכבת קרום עבה. עדיין רגיש שם, כשנוגעים, אבל "מהכאב הזה לא נמות..." ונותר רק חלל בתוך הבועה הזו. חלל ריק. לאט, לאט מתחיל לחזור לשיגרה של 'מיקודם'. מספיק פתאום דברים בעבודה. יש פחות מתח. יותר זמן. שָקֵט. (וגם פחות ריגוש, יותר אפור) רק מדי פעם, בלילה, כשהתנים מיללים....

../images/Emo24.gif

אני חושבת שאני מאד מבינה על מה מדבר בייחוד מזדהה עם השורה האחרונה.. כתבת יפה... אהבתי מאד...

טאKילה

New member
ferdinand ../images/Emo39.gif

קראתי אותך שוב ושוב, לא מצאתי את המילים להוסיף. שולחת לך חיבוק ענק

הAני

New member
פרדי, חושבת

איך יש לך את הכוח לעמוד מול היצר והרצון והתשוקה ולבחור בהגיון ובשגרה. יפה לך

שמים1

New member
האמת היא ....../images/Emo141.gif

שמדי פעם כאשר התנים מיללים עולות המחשבות , והלב מעט כואב בחדר אי שם בקצה...הזכרונות אופפים את כולך ומגע ידה בנשמתך... ואולי תישאר לה תמיד פינה קטנה בלב ואולי לא...מה שבטוח שלא מתים מיזה ..רק מתחשלים לפעמים , אוספים ונוצרים עוד רגעי זכרונות וממשיכים הלאה. כתבת יפה פרנדיננד , יפה ונוגע

למעלה