האמת, אני מאוכזב

האמת, אני מאוכזב

אני מעריץ גדול של התוכנית, והכרתי בעל פה כל מערכון מהעונה הראשונה אחרי ההמתנה הארוכה והסחבת הלא נגמרת לקראת העונה השניה היו לי צפיות שלפחות תהיה עונה מצוינת או לפחות באותה רמה של העונה הראשונה, אבל עד עכשיו אני דיי מאוכזב. יחסית הקטעים חלשים, מלבד כמה קטעים טובים רובם לא משהו. מה אתם חושבים ? זה רק אני שחושב שהעונה הזו (לפחות בינתיים לפי שני הפרקים הראשונים) פחות מוצלחים ?

זה סתם שטויות

אני מבטיח לך שזו רק ההתחלה עובדה הקטע של מוני שהוא בא לריקי ואומר לה שלום אני מתרים למען אנשים עם פחד חרדה לנטישה וריקי אמרה כן אני מוכנה לתרום והוא רדף אחריה כי הוא בעצם פוחד שהיא תנטוש אותו וזה מה שמצחיק בקטעים צריך להבין תוכנית הבאה יהיה עוד מערכונים נהדירם

limors2

Well-known member
גם אני הרגשתי ככה...../images/Emo197.gif../images/Emo54.gif

אבל התוכנית של אתמול הייתה יותר טובה מהקודמת, אז אני מקווה לטוב

tamar112

New member
אממ...

העונה הראשונה הייתה ממש מצויינת...אני ציפיתי למען האמת לירידה קלה ברמה כי זה מה שקורה בדרך כלל.... ממש ממש ממש אהבתי את התוכנית הראשונה של העונה החדשה זה היה פשוט ממש ממש מצחיק...בפרק השני היו כמה קטעים ממש ממש טובים אבל את הפרק הראשון אהבתי משום מה יותר... אני (בינתיים-שזה לא הרבה) יותר צחקתי מהעונה הראשונה אבל קטעים מצחיקים בעונה הנוכחית פשוט מפילים מצחוק-למרות שהם יותר אחדים.

YonatanAvinoam

New member
לגבי התחרות של קצרים

אני מבקש לדעת- שלחתי קטעים לבחירתכם שהם בדיוק בסגנון של קצרים...של המערכונים שהם עושים! אתם מפרסמים קטעים שנועדו במקרה הטוב לפספוסים...ביתיים... והומור זול...וחבל שאתם לא מפרסמים קטעים שבאמת השקיעו בהם מחשבה...והומור שבסגנון...בצורה כזאת אתם מורידים את הרמה של התחרות ושל כל הפרסום הזה על קצרים... אני מבקש לקחת חלק בדבר הזה ואני בא ממקום של הומור שמנסה להשתוות לרמה של הרעיונות של קצרים..אם אפשר להסביר לי מה קרה עם הקטעים ששלחתי ביום הראשון שהתחרות התפרסמה? תודה...זה חשוב לי- יונתן-

tamar112

New member
יונתן...

אף אחד פה מהפורום הזה לא אחראי לתחרות....לאף אחד מאיתנו אין לזה שום קשר...

למעלה