האמת אבו ענתר

שרוף

New member
האמת אבו ענתר

שאתה זיוף אחד גדול אין לך דעה ואין לך כיוון פעם אתה פה פעם אתה שם ההומור שלך הוא הומור מזוייף מתאים לסמרטוטי הפורום האלה. עלי אתה לא עושה רושם.

אבו-דני

New member
שרוף פעם אתה פה... אתה שם?

שרוף יקר, אתה כמו הווייטקונג...יוצא לי משם ומכאן..מפתיע.. לא אוהב את החוש חמור שלי? אתה מתכוון סמרטוטי-כאפיות אולי? כאפיות הפורום...זה נשמע יותר טוב..רוצה להעסיק copywriter מבוזבז? אתה צלף..ממש צלף..אנא בדווי בדווי אסלי..אנא הון...אוו אנא הונק.. שלך האבו.........שלא יודע אם הוא פה או אם הוא....פה

חיננית

New member
לא ליצן בחור רציני בהחלט,

אבל עם חוש הומור מיוחד. מה רע אם מדגים סוגיה פוליטית בהומור קל?

חיננית

New member
ואתה יודע מה בעייתך שרוף עם כל הכבו

אתה רציני מדי, כמעט מרובע הייתי אומרת.. אתה נשרפת מדי עם מעברך לימין. כל הזמן אתה רואה רק רע שחור ואין לך צבעים בהירים ועליזים כמעט בלקסיקון שלך . חייך קצת -לא אכלת אותה אל תפחד !מחיננית שדי חייכנית

שרוף

New member
את צודקת אני רואה שחור כי הכל שחור

פה במדינה הזאת.השחיתות פה היא מהגדולות בעולם ולצערי אני רואה את המדינה הזאת מתדרדרת מיום ליום בכל תחומי החיים. כמה זמן לדעתך תוכל החברה בישראל להחזיק מעמד עם פער כזה גדול בין שכבות האוכלוסיה? כמה זמן נתקיים פה עם כפייה דתית שהולכת וגואה מים ליום? כמה זמן נוכל להתקיים פה עם הגירה מסיבית של עובדים זרים המחליפים אזרחים יקרים ששרתו בצבא והיום נפלטים ממעגל העבודה? באשר לניתוח האופי שלי את טועה טעות מרה. דווקא החברים שלי אומרים שאני קול וכיף להיות בחברתי. פה זה לא פורום בדיחות ובידור ופלירטוט מטבע הדברים זה פורום אקטואליה והאקטואליה במדינתנו דיי מסריחה מקווה שלפחות עם זה תסכימי איתי.

רק כך

New member
קראת את מחשבותיי

``באשר לניתוח האופי שלי את טועה טעות מרה. דווקא החברים שלי אומרים שאני קול וכיף להיות בחברתי. פה זה לא פורום בדיחות ובידור ופלירטוט מטבע הדברים זה פורום אקטואליה והאקטואליה במדינתנו דיי מסריחה מקווה שלפחות עם זה תסכימי איתי.`` זו גם תשובתי לכל אלו שחושבים שאני רצינית מדי לגילי/משעממת/חסרת חיים.

אבו-דני

New member
מצאנו מצאנו..את הזרזיר והעורב..

הלך שרוף לרק כך ורכבו להם לתוך השקיעה... איזה רומנטי עם הזוג השרמנטי שלכם אלמוני.....כמעט

למעלה