האמר שלום לכולם,רציתי לדעת אם מוכרים בארץ האמרים,ואם כן כמה עולה בערך אחד כזה?
א אפרת85 New member 1/3/04 #1 האמר שלום לכולם,רציתי לדעת אם מוכרים בארץ האמרים,ואם כן כמה עולה בערך אחד כזה?
B BIG CHEVY New member 1/3/04 #2 בארץ היתה מכירה נראה לי ב ישנם בערך 10 האמרים אזרחיים משוטטים בארץ.. משומש אפשר להביא ב280 אלף בערך(משהו שאני מכיר קנה אחד) לגבי הH2 יש מכירה ..
בארץ היתה מכירה נראה לי ב ישנם בערך 10 האמרים אזרחיים משוטטים בארץ.. משומש אפשר להביא ב280 אלף בערך(משהו שאני מכיר קנה אחד) לגבי הH2 יש מכירה ..
B BIG CHEVY New member 1/3/04 #3 בארץ היתה מכירה נראה לי ב ישנם בערך 10 האמרים אזרחיים משוטטים בארץ.. משומש אפשר להביא ב280 אלף בערך(משהו שאני מכיר קנה אחד) לגבי הH2 יש מכירה ..
בארץ היתה מכירה נראה לי ב ישנם בערך 10 האמרים אזרחיים משוטטים בארץ.. משומש אפשר להביא ב280 אלף בערך(משהו שאני מכיר קנה אחד) לגבי הH2 יש מכירה ..
B BIG CHEVY New member 1/3/04 #4 בארץ היתה מכירה נראה לי ב ישנם בערך 10 האמרים אזרחיים משוטטים בארץ.. משומש אפשר להביא ב280 אלף בערך(משהו שאני מכיר קנה אחד) לגבי הH2 יש מכירה ..
ה ה נ מ ל ט New member 2/3/04 #6 יש לי..... יש לי האמר אבל במילואים ...... את מוזמנת ל-סיבוב על ההאמר סיור במילואים הבאים שלי.