האמר, האמר צבאי

shayzul

New member
האמר, האמר צבאי

אתם המומחים בנושא, תגידו בבקשה כמה שוקל גלגל של האמר ... לא יודע איזה דגם בדיוק אבל הנפוץ בצבא אם אני לא טועה זה בסגנון H1 תודה

gadgad

New member
בצבא אכן יש H1 ואני לא יודע כמה

בדיוק שוקל כל גלגל רק אני יכול לספר לך שהוא כבד ..... כבד מאוד . כשיש פנצ'ר מרימים גלגל שני אנשים או אחד חזק במיוחד אבל אני מדבר על מילואימניקים כמוני שרוצים לשמור על הגב ולחזור הביתה בשלום .

lirandr

New member
../images/Emo128.gifטעות.

גלגל של האמר צבאי שוקל ב-ד-י-ו-ק כמו גלגל של האמר אזרחי. עם זאת, יש סוג צמיגים שנקרא "RUNFLAT", הצמיג הנ"ל מאפשר לנהג להתקדם עוד 35 ק"מ לאחר שהצמיג התפוצץ, כך שהרכב הצבאי יוכל לצאת ממקומות מסוכנים, למרות שיש לו פאנצ'ר. ה RUNFLAT שוקל כ10-12 ק"ג יותר, עקב טבעת קשיחה שמורכבת על הג'אנט. להערכתי, גלגל של האמר שוקל כ45 ק"ג.

זה סוג הצמיגים שהתכוונתי ../images/Emo45.gif

הצמיגים המקוריים היו מסוג זה. כיום אני לא יודע מה קורה בתחום. כבר לא עושה מילואים!

shayzul

New member
תודה רבה..

אז בערך 60~70 קילו... כי הסיפור ששמעתי היה ששלושה חיילים בקושי הסתדרו... שהמשל עולה על 100 קילו תודה

lirandr

New member
אני הרמתי צמיג של האמר לבד...

ולא אחד... 100 ק"ג - אין סיכוי. אולי אני טועה בהערכה ואכן המשקל הוא 60 ק"ג. 3 חיילים זה כבר מוגזם, 2 יסתדרו עם הגלגל מצויין.

lirandr

New member
יש רק H1.

אבל שני דגמים של הH1. A1 וA2. כאשר הA1 עדיף בשטח.

na123

New member
40 קילו

לפי קורס נהיגה מבצעית והוא עולה 1000 שקל או דולר לא זוכר ובן אדם אחד סוחב בכיף ורק אחד אמור להחליף גלגל (יש שיטה)

lirandr

New member
עשיתי את הקורס הזה...

הנתונים שלהם לא מדוייקים ב-כ-ל-ל. כל חובב 4X4 היה מתקן את המדריך 300 פעם ביום. אין לך מושג כמה ויכוחים היו לי עם המדריך, 99% מהויכוחים ניצחתי...

למעלה