בהחלט מסכים עם "לזרום גם אם הדברים
לא הכי ברורים בעולם". אני לא מאלה שחייבים "בהירות" במערכת היחסים - להפך, לעיתים הבהירות רק גורעת ומוציאה את הקסם והכייף. אבל ראשית יש להבחין בין אי-בהירות מושכת וסקסית לבין אי-בהירות שמשאירה את השני בבילבול ובמעין שיתוק. השניה לעיתים קרובות נובעת מכך שצד אחד - יותר מצוי מצידה של הבחורה - מוליך באף את השני. ובספר שלי זה NO NO גדול (איך התרגום?
). שנית, שימי לב שבמקרה זה התגובה שלה לא היתה בסגנון שמשאיר דברים פתוחים אם כי לא ברורים. במקרים כאלה הייתי מסכים איתך לחלוטין. במקרה זה התגובה שלה שונה. תגובת "הגברים האחרים" כלל לא משתמעת כרצון להפגש, כהבעת ענין, כ"כן אבל לא כעת" או משהו כזה. בתגובה זו היא מניפה תמרור עצור שמודיע לבחור מראש שלא יצפה לכלום כי היא באמצע לברור את המועמד המתאים לה מבין כמה. עוד דבר. את מתארת את זה שהיא ביטלה את הפגישה, לדעתי בזילזול גמור בבחור, כ"פגישה שלא יצאה לפועל". זה תיאור שהאממ, עושה איתה יותר מדי חסד. לו היא היתה נמשכת ובאמת מעוניינת, גם אם היה לה כאב ראש באמת, היא היתה מציעה זמן חילופי לפגישה. לפעמים באמת א"א להפגש מכל מיני סיבות. לגיטימי בהחלט ואין לי בעיה עם זה. במקרים כאלה, כש1) הבחורה מעוניינת ו2) היא מתחשבת, הוא אומרת לבחור, "אני לא יוכלה כעת בגלל סיבה X, אבל אשמח להפגש בזמן Y". אבל במקרה הנידון, הבחורה לא אמרה את זה. היא מיד הציבה תמרור אדום. ואח"כ הסכימה לפגישה, וביטלה בתירוץ קלוש. אז יש לנו כאן שתי אפשרויות: או שהיא לא מעוניינת או שהיא לא מתחשבת. בשני המקרים, יהיה מטופש לבחור לעבור על כך לסדר היום ו"לזרום" עם זה.
לא הכי ברורים בעולם". אני לא מאלה שחייבים "בהירות" במערכת היחסים - להפך, לעיתים הבהירות רק גורעת ומוציאה את הקסם והכייף. אבל ראשית יש להבחין בין אי-בהירות מושכת וסקסית לבין אי-בהירות שמשאירה את השני בבילבול ובמעין שיתוק. השניה לעיתים קרובות נובעת מכך שצד אחד - יותר מצוי מצידה של הבחורה - מוליך באף את השני. ובספר שלי זה NO NO גדול (איך התרגום?