האמריקאיות האלה...

סלסרו

New member
בהחלט מסכים עם "לזרום גם אם הדברים

לא הכי ברורים בעולם". אני לא מאלה שחייבים "בהירות" במערכת היחסים - להפך, לעיתים הבהירות רק גורעת ומוציאה את הקסם והכייף. אבל ראשית יש להבחין בין אי-בהירות מושכת וסקסית לבין אי-בהירות שמשאירה את השני בבילבול ובמעין שיתוק. השניה לעיתים קרובות נובעת מכך שצד אחד - יותר מצוי מצידה של הבחורה - מוליך באף את השני. ובספר שלי זה NO NO גדול (איך התרגום?
). שנית, שימי לב שבמקרה זה התגובה שלה לא היתה בסגנון שמשאיר דברים פתוחים אם כי לא ברורים. במקרים כאלה הייתי מסכים איתך לחלוטין. במקרה זה התגובה שלה שונה. תגובת "הגברים האחרים" כלל לא משתמעת כרצון להפגש, כהבעת ענין, כ"כן אבל לא כעת" או משהו כזה. בתגובה זו היא מניפה תמרור עצור שמודיע לבחור מראש שלא יצפה לכלום כי היא באמצע לברור את המועמד המתאים לה מבין כמה. עוד דבר. את מתארת את זה שהיא ביטלה את הפגישה, לדעתי בזילזול גמור בבחור, כ"פגישה שלא יצאה לפועל". זה תיאור שהאממ, עושה איתה יותר מדי חסד. לו היא היתה נמשכת ובאמת מעוניינת, גם אם היה לה כאב ראש באמת, היא היתה מציעה זמן חילופי לפגישה. לפעמים באמת א"א להפגש מכל מיני סיבות. לגיטימי בהחלט ואין לי בעיה עם זה. במקרים כאלה, כש1) הבחורה מעוניינת ו2) היא מתחשבת, הוא אומרת לבחור, "אני לא יוכלה כעת בגלל סיבה X, אבל אשמח להפגש בזמן Y". אבל במקרה הנידון, הבחורה לא אמרה את זה. היא מיד הציבה תמרור אדום. ואח"כ הסכימה לפגישה, וביטלה בתירוץ קלוש. אז יש לנו כאן שתי אפשרויות: או שהיא לא מעוניינת או שהיא לא מתחשבת. בשני המקרים, יהיה מטופש לבחור לעבור על כך לסדר היום ו"לזרום" עם זה.

היי אהבתי את הסגנון שלך. אתה מצחיק

ואממ בקשר אליה..היא מזכירה לי קצת את עצמי. לא אוהבת פגישות עוורות ויודעת גם שזה נשמע ילדותי) אגב, אם אתה רוצה לשלוח לי מסר על תשלח בינתיים כי אני צריכה לשנות ת`ניק במחשב (אני כרגע גולשת בסלולרי)

extremely well

New member
A wise man once told me

There are two types of girls in the world: - Those you bring home to mom. - Those you practice on. You already know which one she is. (Try to) have some fun! ;)

Mירב

New member
ניצלוש...

משהו חמוד שקיבלתי במייל: ללחוץ על המקומות המודגשים באפור, ולקבל רשימת אופציות לבחירה אישית

Dublinoa

New member
התלבטתי הרבה אם לרשום כאן משהו

ונו, שיהיה.... אני לא מכירה בחורות אמריקאיות אז אני לגמרי לא יכולה להגיב על הצד הזה של הדברים.... ו/או אפילו אם זה קשור למה שקרה... מה שכן, בעיני זה בכלל לא סיפור של סבלנות (כמו שאני מבינה שכבר התרגלת שאומרים לך
) ולמרות שעלו כאן אי אילו נושאים של משחקים, מצ'ואיזם, רכרוכיות וכו' אני רק מנסה להבין מה רע? לאן ממהרים הצעירים של היום? ומה קרה ל'נראה מה ילד יום' בלי עקשנות ובלי אגו (מגיע לי יותר לא מגיע לי יותר). נראה לי שדי ברור שמשיחות טלפון או מסנג'ר לא יודעים לאן דברים הולכים - בצדק אמרת בשביל זה צריך להפגש לראות את האדם שמולך ולנהל שיחה פנים מול פנים. אבל מי קבע שזו חייבת להיות פגישה בארבע עיניים
מי החליט שזה לא בסדר שהיא (שעדיין לא פגשה אותך מעולם) אולי משאירה אותך כאופציה
- לך תדע, אולי מאופציה לא מחייבת היא תפגוש אותך ויהיה קליק נפלא וכל הדיבורים האלה על קשר ארוך של 3 שנים ולהיות בקשר עם עוד בחורים - ילכו לעזה ויתנתקו ממנה? מה יש לך נגד חמוד
- הדבר הראשון שאמרתי על האירי שלי כשראיתי אותו פעם ראשונה היה שהוא נראה חמוד
אבל הכי הכי הכי לא ברור לי זה למה להתעצבן
למה להכנס לאיזו רצינות תהומית וחוקים של מה כן מקובל או לא מקובל ולמה אתה כ"כ נפגע
קודם כל היא המשיכה (ו/או ממשיכה) להתקשר - אחלה מחמאה שבעולם
, מצאת חן בעיניה. למה להתעקש להפגש לבד - יאללה צא למסיבה ותפגוש אותה שם עם העוד חברות - - למה לא? אח"כ אם יבוא לכם תפגשו לבד (או שבכלל עם אחת החברות יהיה איזה חיבור
). זה לא עניין של סבלנות, זה עיניין של לחיצות כל שהיא כלפי מישהיא שאפילו בכלל לא בטוח שהיא מוצאת חן בעיניך... זה אפילו לא קטע של שחור לבן - אלא אולי קצת של שחור לבן *עכשיו* ושוב אני אשאל מי קבע כמה זמן מדברים בטלפון או מתמסנג'רים עד שהגיע הזמן להפגש? ברור לי לגמרי למה מתבלבלים ולא מבינים - הרבה יותר מידי חוקים לא כתובים שמשתנים מאדם לאדם יש כאן. אני את האיר ראיתי קצת הכרתי וחשבתי שהוא נראה חמוד. לרגע לא עלה בדעתי להוא עומד להיות מועמד ל"חבר" כל שכן בן זוג שעימו אקנה בית ואקח משכנתא. אין לי שמץ של מושג כמה זמן עבר מהרגע שהוא מצא חן בעיני ועד ש"יצאנו" ביחד לראשונה (וזו בכלל היתה אמורה להיות יציאת כמה חברים שהתפקששה יותר מאשר דייט) לא בדקתי, לא ספרתי - גם לא קבעתי לעצמי גבולות של אם הוא לא ______ עד ____ אז זהו, לא מתאים לי, הלך עליו. ובכלל, עדיין תקוע לי בראש שהיא מתקשרת אליך
לא ברור לי למה אתה לא מרוצה מעצמך בקטע הזה
ולסיום
נעה

nissimlev

New member
גמלייש בעיה אבל לא עם בחורות

גמלייש בעיה אבל לא עם בחורות אלה עם הפורומים פתאם כולם חסומים ואין לי מושג עם זה בעיה אצלי או שאני חסום . טוב כעט לעניין שלך אני לא יודע עם זה מאוחר אבל בכל חזאת ניראה לי שהבחורה הזאת היא קיצת מחרופה על כל הראש וסתם מעבירה את הזמן שלה על חשבון הרגשות שלך והרצון למצוא את בחירת לבבך . אצלה זה אחרת היא קיצת בהפסקה מהחבר שלה וקיצת בא לה להיתנקם בגברים משום מה . אז היא מוליכה שולל את הגברים בלשים דגש שהיא יכולה להשיג מישהו על כל מקרה , כי הלב שלה הוא עם החבר 3שנים לא הולך ברגל,

למעלה