האמנם השפלה?

gidionline

New member
כל מלה בול

לגבי אנלי זה מאד טראומטי כי זה נעשה ללא מיומנות אולי איכשהו זה נחשב מין כואב מלוכלך של אסירים או משהו כזה. גילוחים ובדסמ הפך לאופנה לישר קו עם נורמה מסוימת . אהבתי מה שכתבת:)

אייבורי

New member
דווקא שמח שהתעוררת קצת

היה כמעט יבש פה. האמת כן, כולם רוצים להיות קצת מיוחדים על זה נאמר בבריאן כוכב עליון we're all individuals (או משו כזה) האמת, אנאלי, אולי נשים קצת פוחדות, כי אם לא עושים נכון זה כואף (אפילו אני נכשלתי בזה פעם או פעמיים בחיי)

kiska20

New member
כאן הדור הצעיר מדבר../images/Emo124.gif

אני אומנם מדברת בעד עצמי,ועצמי בלבד אבל עדיין אנאלי,מצידי לא נחשב משפיל,אבל יכול להיות שהכוונה של אותם האנשים למשפיל זה כביכול "לקבל בתחת",ואז זה מקבל משמעות אחרת,בקונוטציה של הומואים,אולי לזה הם התכוונו... חוץ מזה,אני ממש לא רואה איך ה יכול להיות משפיל. אני לא כל כך הבנתי איך קשור גילוח כוס להשפלה,אני מגלחת כבר מגיל 16,זה הרבה יותר אסטטי ונוח,על איזו השפלה מדובר בדיוק? אנשים שמוצאים בדברים שאמרת השפלה ,הם אנשים לא פתוחים מבחינה מינית,זה כמו לומר כשכבחורה מוצצת אז היא מושפלת כי היא על הברכיים בתנוחת כניעה,נו באמת...

kiska20

New member
שאלה . . .

יש כאן הגבלת גיל . . .? או שמקומי בפורום הנוער ? ? ?

אייבורי

New member
../images/Emo93.gif

בחיי איפה היית כל חיי האמת אין בזה דבר שקשור להשפלה. בעצם, עדיין לא הייתי עם אישה מגולחת למשעי. (אני בתולללללללללללללללללללללל בוכההההההההה)

calba 2

New member
גילוח הכוס משפיל???

מה הקשר בכלל??? דוגי סטייל משפיל? ובכן, תלוי אילו מילים מתלוות לו...רצוי: "כלבה מסריחה פותחת רגליים מושתנת זונה בת זנונים" כלבה

gidionline

New member
../images/Emo4.gifאהמממממ בלי הלמד והה

הפרח הולך טוב ומה שקורה זה שאני אוהב את ההומור שלך

calba 2

New member
גידי........

זה לא הומור. אני רצינית. זו השפה שעושה לי את זה בחדר המיטות. כמובן שאם מישהו ידבר אליי ככה סתם כך אני אדאג לעשות לו חביתה מקושקשת משתי ביצים רגישות ושבריריות שנמצאות בדרך כלל בחלק התחתון ואוסיף כמויות גדולות של מלח!!! אבל בגדול, בסשן, זו השפה. נב: מבטיחה לא לעוות את שמך יותר. גידי גידי גידי. הולך???

nerissa

New member
יו את!

אני מתה ממך
<עוצמת עיניים לא לשמוע איך הכלבה מדברת..ומסמיקה>

calba 2

New member
קבלי גם ../images/Emo140.gif

אל תסמיקי נריסהלה.....זה דווקא מעולה. ניסית? או שבעצם את נגד....

אז מה אם אין לי שום דבר חכם להגיד?!

אני אגיד בכל זאת :) אני מניחה שאני מהצד שלו . בכל מקרה, ממש הזכרת לי איזו שיחה שהיתה לי פעם עם משהי שקצת רציתי וכאלה, הרבה לפני כל זה .. זה היה קצת אחרי שנפגשנו התחלנו להתקרב ופעם אחת כשדיברנו בטלפון היא החליטה שאנחנו צריכות לשתף אחת את השניה בפנטזיות ה"פרועות" שלנו (במיוחד שלי, כן בטח ..) והפנטזיה הראשונה (נטולת בדסמ לגמרי) שלי אז כללה בין השאר מין אנאלי, מכיוון שהעניין היה לספר- אז סיפרתי . הממ .. היא פתחה עליי כזה זוג עיניים (סתם לא היא לא, זה בכלל היה בטלפון. סתם רציתי להוסיף קצת פקינטיות לסיפור .. נמשיך) בכל מקרה, היתה איזו שתיקה מביכה כזאת שנימשכה דקה בערך וניגמרה ב: "מה? איזה מין דבר זה סקס אנאלי?! את לא חושבת שהמאט שאת יכולה לעשות עם בחורה כשאת מזיינת אותה זה להסתכל לה בעיניים מידיי פעם ?!?!?!?!?" ועוד כל מיניי, אבל זה הציטוט היחידי שאני זוכרת . אנלא יודעת מי יותר נבהלה ממי, היא מהפנטזיה שלי או אני מהתגובה שלה . אין לי תשובה לשאלה שלך, אני נותנת לאנשים קצת יותר קרדיט מלחשוב שהסיבה שכאלו דברים נחשבים להשפלה היא רק בגלל שאותה בחורה תהיה באותו רגע על הברכיים, תעמוד על ארבע או שתפנה את הגב . אבל יש מצב שאני טועה :) בי אישית זה מעולם לא עורר קונטציות שקשורות בהשפלה, יותר מאוחר דאגו להסביר לי "שזה כל כך לא פוליטקלי-קורקט" מצידי ושאנאלי וגילוח שערות ערווה זה לא בדיוק ה-לסביאן קאפ אופ טי \= נו את יודעת, פמיניזם . אין ספק, קצת מטומטם :)

למעלה