האמנם השפלה?

Z o d i a c

New member
השפלה? לחלוטין לא../images/Emo70.gif

בדיוק כפי שאנשים חסרי הבנה בנדון משוכנעים שאם אתה פאסיבי במיטה (הווה אומר נחדר אנאלית) פירושו כי אתה נשי, כנוע וצייתן.

השפלה

היא תמיד בעיני המשתמש. יש כאלו שמרגישות מושפלות מסקס אנאלי ויש שלא. יש כאלו שמרגישות מושפלות כשמחזיקים את הראש שלהן במהלך מציצה ויש שמקבלות בזה חיזוק חיובי. חוצמזה, הרבה תלוי בדרך שזה נעשה, לא? מה שכן - בורות בהחלט יכולה להביא למצב בו דברים מסויימים ייתפסו כהשפלה למרות שהם נורמלים לחלוטין. סקס אנאלי זה טאבו ולכן יכול להתפס כצורה של השפלה - למשל, הרבה בחורים רואים בזה שידחפו להם דילדו לתחת כהשפלה. מה ההבדל בין זה ולבין חדירה אנאלית לבחורה? הנורמה, כנראה. הנורמה גם משתנה מתת-תרבות אחת לשניה. אגב, אני אוהב כוס לא מגולח. לא שאני סולד ממגולח, אבל יש משהו בתחושה של השיער. באופן אישי - לא רואה שום דבר משפיל במין אנאלי או בתנוחה זו או אחרת.

mpanda

New member
בהחלט נתקלת ב"חוקים הבלתי כתובים הל

אני חושבת ובאמת מבלי רצון כלשהו להתנשא שהצעירים של ימינו התחילו את חיי המין שלהם כלכך מוקדם בגל כלכך צעיר הם מרגישים בעלי ידע וניסיון ובטוחים שמה שהם ראו בטלויזיה זה מה שטוב. או שכולם עושים את זה לא..? או שהם חושבים שזה חלק מלהיות גדולים ואוהבים... יש המון דרכים יפות לאהוב.. הטלויזיה לדעתי משפיעה רבות על הנושא של המין האנאלי.. הוא מוצג כחיי המין של ההומסכואלים בלבד.. או כחיי המין של פושעים בכלא (חובבת אוז משובעת) כי אין להם ברירה אחרת וכד'.. לגבי בגילוח.. ת'אמת לא שמעתי על ה"חוק" הזה.. אני אישית לא מגלחת.. זה עושה לי פריחה וזה בניגוד לאחרות פה.. לא נוח לי :) דוגי סטייל.. כמו שנאמר קודם אינו משפיל רק מענג יותר.. ובכלל יש איפשהו ספר עם ים של חוקים לא כתובים כל ה"כלל" מכירים אותו ורק היוצאים מהכלל לא יודעים על קיומו . שבת שלום פנדה

gidionline80

New member
זו לא התנשאות סתם משעשע

גם כשאני הייתי צעיר אז המבוגרים "העירו" על הצעירים של היום זה כנראה ריטואל קבוע ואגב אני חושב ש "הצעירים של ימינו" מאד שמרנים יחסית להורים שלהם

Pixy led

New member
גם לדעתי.

הרבה מהסצנה הליברלית של הנוער העכשווי כוללת רק את מה ש"פופולארי להיות ליברלים לגביו". בקצור, מסגרנו את הליברליזם ועשינו ממנו שמרנות אחרת, תלם אחר - כי קל להיות ליברל כשכולם ליברלים. זה תלוי במה שפופולרי.

למעלה