האמנם השפלה?

nerissa

New member
האמנם השפלה?

אני נתקלת בקו חשיבה מפליא למדי מצד הדור הצעיר בכל הקשור לבדסמ. יותר ויותר זה עולה בשיחות או בדיונים כאלה ואחרים במקומות שונים. הקו הזה אומר שסקס אנאלי (עם נשים) הוא משהו בדסמי/משפיל כמו גם סקס רגיל בסגנון דוגי-סטייל. אתמול בכלל פערתי עיניים כשעלתה שאלה מפי איש צעיר על כך שגילוח הכוס אצל נשים נחשב להשפלה.. האם זה באמת חוסר נסיון מיני? חינוך מוזר? אין לי מושג. מה איתכם? האם גילוח הכוס נחשב השפלה בעיניכן, בנות? האם גברים מרגישים שהם משפילים אישה כשהם מזדיינים איתה בסקס אנאלי? האם עצם העמידה על ארבע בסגנון דוגי-סטייל "מנמיכה" את האישה לרמה של סאבית? לא יודעת. אצלי הדברים האלה היו חלק מסקס רגיל או התנהלות יומיומית. מגיל 18 אני מגלחת כי זה נעים ואסטטי יותר. לא בשביל מישהו אחר מלבדי. אני נתקלת במין "חוק בלתי כתוב" שכזה שכל הסאביות צריכות להיות גלוחות כוס. למה??? אם יש נשים המעדיפות להישאר שעירות - מה ה"עדריות" הזו בלגלח את הכוס? הקרבה? נשיות מלאה כבר לא טובה בעולמנו? ובקשר לסקס אנאלי או דוגי-סטייל? משפיל???????? זה היה חלק מסקס "רגיל" מאז התחלתי עם סקס. מה איתכם?

תבור.

New member
השפלה - ממש לא

ייתכן נריסה וזה חוסר נסיון יכול להעיד שנשים רבות - ולאו דווקא סאביות מבקשות זקוקות ואף דורשות ! דוגי סטייל או אנאלי משום שזו התנוחה שמעניקה להן עונג מיני חזק ביותר .

אייבורי

New member
מממ

האמת יש משהו באנאלי שהוא קצת שונה מהרגיל יש בתנוחה כזו אלמנט של כניעה ושליטה (לא השפלה, לחלוטין לא) לא חושבת כך ? בקשר לגילוח, בואי נקים דור חדש של סאביות לא מגולחות סאביות פמיניסטיות נשרוף צרפתים, הכבוש את הבאסטיליה...........יחי החופש לא לגילוח

תבור.

New member
אייבורי כדאי שתקדיש קצת

מחשבה גם אתה . תחשוב על סאבית גרוזינית לא מגולחת .

אייבורי

New member
טפוווווווווו

תבור כל הבוקר אני לא מצליח אפילו להקיא תקועה לי שערה מתולתלת בשיניים פיכססססססססססססססססס

nerissa

New member
בוא'נה! חאלאס שניכם!

חברים מצאתי לי.. איף מסתובבים כל היום עם תלתלים בפה. איווווו

תבור.

New member
בואינה את

מה עם קצת דיסקרטיות למה את מגלה את כל הסודות שלי...

nerissa

New member
לא רוצה! אני חרמנית פתאום היום!

אולי בגלל שזה יום כזה של שמונה. 8 זה שתי צורות עגלגלות צמודות אחת לשניה.. אחת למעלה.. אחת למטה. נושקות אחת לשניה בהיקפן.. כמה עוצמה יש במספר הזה! במיוחד כשהוא מקדים לשבע. שזה שבוע זה אומר שבעוד שבוע מהיום אני אהייה בהתקף קריז מתקדם, על ארוחת בוקר המורכבת מואליום. שמונה נראה גם כמו שני כדורים קטנים לבנים צמודים אחד לשני. אולי שני ואליומים. שמונה. עוד שמונה ימיםםםםםםםםםםםםםםםםםם <לא להתרגש ממני. הלב עומד להתפוצץ לי..>

תבור.

New member
שמונה ??

שמונה עושה לך את זה ... והוא מקדים לשבע שזה "זיין" בגימטריה !

nerissa

New member
אין שום קשר

בין זין ולבין מה שעושה לי את זה או יעשה לי את זה בעוד שמונה!

וקחי בחשבון יפה שלי

ששמונה זה מספר בלי התחלה ובלי סוף.. ממש כמו האהבה שלי אלייך. שמונה ימים... (תגידי, דיברת עם המשטרה, שאם הם רואים אוטו נעצר כל דקה בשולי כביש מספר 1, שלא יחשבו שיש לנו כוונות לעשות משהו רע.. רק להתחרמן קצת?)

nerissa

New member
מקסימום!

ישימו עלינו אזיקים כמה גברים חסונים במדים. אהממ.. אולי ניקח את זוד איתנו? שיעסיק אותם?

nerissa

New member
מקסימום!

ישימו עלינו אזיקים כמה גברים חסונים במדים. אהממ.. אולי ניקח את זוד איתנו? שיעסיק אותם?

big4us

New member
אנאלי

הכל חופשי לפי רצון אולי גם אני אושפל אם היא עולה עלי אהההההההה?

אני לא יודעת למה לייחס את זה.

יש מין תחושת פתיחות באוויר, אבל ככל שמסתכלים טוב יותר, רואים שהכל זה רק על פני השטח. יש אנשים המתיימרים לחיות בסגנון חיים מסוים, אבל הם לא באמת נכנסים לתוכו, אלא עוטים מסכה של "אנחנו יודעים ומבינים" ועושים מסגנון החיים הזה – סצנה. אני אסביר – פעם מי שנושא הבדסמ היה בנפשו, מצא דרך לעסוק בזה. לא היה צורך בהרמת שלטים והצהרת כוונות בכל מקום שאתה נמצא בו. עובדה שמצאנו שותפים לסגנון החיים הזה עוד לפני הקמת מועדוני בדסמ בארץ, עוד לפני שהיו פרסומות סטייל "הסצנה הבדסמית", עוד לפני שאנשים ידעו מה זה הסאדו-מאזו הזה, של האלו עם השוטים. היום, יש מין תחושה שכדי לזכות בהכרה, אתה חייב מין קרן על הראש כדי להיות מיוחד. אבל כשאתה בוחר לך קרן, אתה פתאום רואה שלחצי עולם יש קרן בדיוק כמו שלך.. הלך הייחוד. למה אני מתכוונת? אני מתכוונת ל"קרן" בדמות סקס בדוגי סטייל, או גילוחים למיניהם – זו היתה אמורה להיות ה"קרן" שלהם, אבל כשראו שזה בעצם נחלתם של כולם (כמעט) – החליטו להכניס את כל זה תחת סעיף בדסמ. או. זהו, עכשיו ה"קרן" שלהם מיוחדת. יוצא מן הכלל לדעתי הוא המין האנאלי, שבכל זאת עדיין רוב הנשים מסרבות לזה, ולכן זה נחשב עדיין אולי משהו אחר, אקזוטי. אולי זו הסיבה לאינפלציה המטורפת של מצטרפים לסגנון החיים שלנו, ולצערי רובם לא ממש מבינים את סגנון החיים הזה, אלא רק מתקשטים בו כמו איזה תעודה נוספת ברזומה. עוד סממן לזה יכולה להיות דמות הדונה אידאלה – האישה האידאלית. היא צריכה להיות רזה, חזה בינוני פלוס, גובה אי שם בסביבות 170 ס"מ, עובדת, בעלת תואר אקדמי (רצוי), יתרון לבלונדיניות. עם הסט הזה צריך לבוא גם כוס מגולח. ככה. כי זה מה שהוחלט כ"יפה". אותי זה מרתיח. אני תמיד מתעצבנת כשאישה יפהפיה נכנסת לחדר ומישהו פולט "היא היתה יכולה להיות כל כך הרבה יותר יפה אילו איבדה חמישה ק"ג" או משהו כזה. מי אמר שצריך להתאים לשבלונה מסוימת??? אני מכירה אישית גבר שלא יוצא עם אף אחת שאינה בלונדינית. תגידו על טעם ועל ריח. נכון. אבל אני מקווה שתסכימו איתי, שאלו שטויות במיץ - כי אם יש חיבור אמיתי, זה לא ישנה בחיים אם היא ג'ינג'ית קטנה או בלונדה תמירה. אם יש לה חמישה ק"ג עודף או לא. אוף כמה דיברתי על הבוקר ..

תבור.

New member
דיברת המון - דברי טעם

במיוחד בנושא ה "קרן" והרצון להיות מיוחד ושכולם יראו (ויתפוצצו אם אפשר)

למעלה