האמנם אין Callbacks ב JAVA?

האמנם אין Callbacks ב JAVA?

לאור חקירתי בתחום האפלטים, נתקלתי בכל ה Listeners למיניהם. הדבר הראשון שחשבתי שאני אראה שם הוא Callback לפונקציה שתטפל ב event, אך לא. הבנתי איך זה עובד שם, נחמד. אבל שאלה עקרונית - אין בכלל Callback בjava?

כן, אבל

OK, אז ה JVM יכול להשתמש ב callback. השאלה היא אם אני יכול ליצור אוביקט שיקבל למשל כתובת של פונקציה כפרמטר? האם אני יכול לעשות callback?

voguemaster

New member
אני לא כ"כ מבין מה אתה רוצה לעשות

תראה, יש לך רכיב כלשהו (נניח כפתור). אתה יוצר בשבילו LISTENER ואז אתה משייך אותו אליו, ותוך כדי אתה מעביר ארגומנט שמציין לאיזה פונקציה צריך לקרוא כשמגיע ActionEvent (או כל EVENT אחר, תלוי איזה LISTENER). אם זה לא CALLBACK אז מה כן ? לא הבנתי מה אתה רוצה ליצור..

אני לא מנסה ליצור כלום

ה listener היה דוגמא בלבד. סתם תהיתי ברמה העקרונית אם יש מקבילה להעברת כתובת פונקציה כמו ב ++c ב java. לפי מה שאני מבין לא - אני לא יכול ליצור פונקציה שתקבל כפרמטר כתובת של פונקציה אחרת ותקרא לה, נכון? ובלי קשר משעשע לראות שלא רק אני ער ב 2:39 בלילה!

voguemaster

New member
Listenerים מקבלים כתובת של פונקציה

וקוראים לה, אז אני מניח שבטח יש אפשרות כזו..

תשובה

אתה משתמש ב Event Listener והדרך האחרת הנה להשתמש במחלקת Event ללא listener תוך יצירת אובייקטים.

אולי תוכל להסביר לי ...

מה אתה צריך כך אכוון את עצמי. רוצה דוגמאת קוד שכתבתי? ותוכל להשוות אותה ל Event Listener....

ביקשת תן לי כמה דקות אארגן לך משו..

קבל דף עם הסברים לגבי EVENT בכלל הקשור ל FRAME. בנוסף בדוגמא שאני שם כאן אני משתמש במחלקת EVENT ללא Listener. קבל את הדוגמא עם הסבר בקוד. תוכל כמובן להשוות ל EVENT עם LISTENER. בהצלחה נ.ב חשוב מאוד אני משתמש כאן ב AWT ולא ב SWING!!!

ואם באמת תלחץ.....

אכתוב לך משו עם EVENT LISTENER...אבל לא עכשיו....תן לי רק התראה של איזה שעה...
...אתה יודע עבודה! בהצלחה

גם אני לא....../images/Emo13.gif

זו באמת החברה שלי אז אל תסבך אותי עם עצמי...
בכל מקרה מקווה שעזרתי צריך עוד משו אל תהסס - בקש! רק כך לומדים. בהצלחה!

erezsh

New member
התשובה פשוטה לדעתי

בשביל Callbacks צריך מצביעים. ב Java אין מצביעים. מסקנה: ב Java אין Callbacks Java היא שפת תכנות גרועה

למעלה