האממ

newKiticat

New member
האממ

אחרי שנתיים שהייתי מנותקת מרופאי סוכרת החלטתי לנסות את המרפאת סוכרת באשדוד. חוץ מזה החלטתי לנסות משאבה. אז מה בעצם יש ראיתי בטבלה, אבל על מה אתם אישית ממליצים? אני יכולה לקבל איזו משאבה שאני רוצה במימון הקופה? איך זה עובד? ומהיכרות מאוד קצרה, קיבלתי התרשמות של הרבה כפתרוים והרבה כאב ראש. לא מעוניינת להיות מחוברת לרופא כל שלישי וחמישי כדי שיכונן לי את הדבר הזה... רוצה להיות עצמאית...

שנתיים זה יותר מידי זמן

את אמורה לעשות A1C כל שלושה חודשים כדי לבדוק את האיזון. את אמורה לעשות בדיקות עיניים וכליות פעם השנה (פעם זה היה אחרי 10 שנים של סוכרת - לא יודעת מה היום). אז נתחיל מזה שאת צריכה מעקב יותר מסודר. בד"כ לכל קופות החולים יש מספר סוכני משאבות - את מתקשרת אליהם הם ישלחו לך חומר שמייצג את המשאבה שלהם. הם נותנים לך חודש נסיון את המשאבה כך שאת יכולה לבחור. לכל אחד מתאימה משאבה אחרת, ונוח לו עם משאבה שונה כך שזה לא ממש יעזור לך אם נגיד איזה משאבות מומלצות. אין הרבה כפתורים (ארבע בממוצע
) ומתרגלים לזה כך שלא צריך עזרה חיצונית. אם ננתקלים בבעיה תמיד אפשר להתקשר לרופא או לסוכן ולשאול מה לעשות. בכל מקרה בתקופה הראשונית תצתרכי להיות בקשר עם המרפאה לפחות טלפונית אם לא פיזית כדי שיתאמו לך מינונים.

newKiticat

New member
אני הולכת לרופא משפחה שלי

באופן קבוע- ודורשת בדיקת דם. בלי בעיות האמת. גלוקוז וH1C וכליות. 6.9 אגב. כבר פעמיים ברציפות. חוץ מזה בדיקת עיניים לפני פחות מ9 חודשים. האנדו' פשוט עמוסה. פעם אחת בשבוע כאן. ובאשקלון אין מרפאת סוכרת. ובעצם- אם לא הייתי שוקלת לעבור למשאבה (פשוט נמאס לי מעשרות הזריקות היומיות), לא הייתי קובעת תור לרופא סוכרת....

גם אני בעיקר מטופל במרפאה

לי בבאר שבע יש מרפאה אבל גיליתי שאצלי במרפאה רופאת הסכרת באה פעם בכמה זמן כך שאין לי בעייה . חוץ מזה האחות אצלנו דואגת לעקוב אחר כל אחד ויש לי בדיקות שונות , כל הבדיקות דם מיוזמתה כך שלעיתים לא צריך את המרפאה המיוחדת גם ככה שאני בא לרופאה אני יוצא אחרי כמה דקות , אומרת לי"לך תמשיך להיות בריא" אז אני הולך ....

למעלה