האמא תמיד אשמה... שאלה?

gogo141

New member
האמא תמיד אשמה... שאלה?

פעם ראיתי איזה תוכנית ודיברו על איזה תאוריה בפסיכולוגיה : פרופיל האמא "שיוצרת" ילד הומו/לסבי ופספסתי מה אמרו... מישהו יודע?

בטח!

בתור אמא ל-3 אני יכולה להגיד לך שאמא אכן תמיד אשמה. בתור לסבית אני יכולה להתפלא איך אמא שלי יצרה רק לסבית אחת מבין 3 בנותיה

אמא יודעת הכל...

גיל 4 : אימא יכולה לעשות הכל. גיל 8 : אימא יודעת המון. גיל 12 : אימא לא יודעת הכל. גיל 14 : ברור , אימא גם את זה לא יודעת. גיל 16 : אימא שלי? , היא ענתיקה. גיל 18 : הזקנה? , היא לגמרי מחוץ לתקופה. גיל 25 : טוב , משהו היא יודעת. גיל 35 : לפני שאנחנו מחליטים , אולי נתייעץ עם אימא? גיל 45 : אני שואל את עצמי מה אימא הייתה חושבת על הבעיה הזאת. גיל 65 : הלוואי הייתי יכול לשוחח עם אימא...

וזו דעתי...

שלום לכולן/ם, אני הומו בן 38. מימי לא עסקתי בשאלה 'למה אני הומו'. קיבלתי את העובדה הזאת באהבה ובשמחה. אני ממליץ גם לכם לעסוק בעניניים יותר פרודוקטיביים מאשר חפירה בנסיון למצוא סיבות לקיומן של עובדות חיים כאלה. אפשר למשל לעסוק בקבלה ואהבה ללא שאלות וללא תנאי. אפשר לחיות חיים טובים ומאושרים בלי חיטוטים, בלי חיבוטים ובלי יסורי נפש, ובמקום זה להביט קדימה באופטימיות. ושאלת השאלות - האם ניסית לבדוק אי פעם למה את סטרייטית? - אני מניח שלא.... אז למה לחפש את הסיבות להומואיות?

טליאמתי

New member
וואלה! מילים כדורבנות!!!

צודק. מעולם לא בדקתי מדוע אני סטרייטית...יחד עם זה מעולם לא תהיתי מדוע האחר הומו...זה באמת לא חשוב לי. כל מה שנכתב בפורום בא מאנשים שקשה להם או כאלה שעברו את הקושי ולוקחים על עצמם לתמוך. כך שכאן מקבלים אהבה וקבלה עליהם דברת... בבית? לא תמיד מסתבר. וזה באמת חבל (בלשון המעטה). טלי ד.א. למה באמת לחפש את הסיבות להומואיות? האמת? אין סיבה.

keren yam

New member
כי...

יש אנשים שאוהבים לחפור!!! ועכשיו ברצינות... מה לעשות שבימינו זה עדין לא הנורמה להיות הומו.. ואנשים מנסים להבין למה זה קורה... מה שהם לא מבינים.. שזה פשוט ככה..!

למעלה