האמא האידיאלית

liat Gi

New member
האמא האידיאלית ../images/Emo70.gif

מהי האמא האידיאלית בשבילכם?

[אורן]

New member
אני לא חושב שיש כזה דבר

כמו שאין אדם מושלם, כי יש תכונות טובות שמתנגשות עם תכונות טובות אחרות, אם את מבינה למה אני מתכוון. אמא טובה צריכה לדעת לחנך את הילדים שלה כמו שצריך (כמובן, בשיתוף 50% עם האבא!) ולחנך אותם לכל הערכים שהעולם צריך להתבסס עליהם- סובלנות, נימוס וקבלה של השונה. לדאוג שידעו לפתח את עצמם מבחינה שכלית וגופנית וכשהילדים מגיעים לגיל ההתבגרות צריכה לתת להם מרחב מחיה ולא להכנס להם לחיים.

liat Gi

New member
אני לא יודעת מה קראת בהודעה

שלי למעלה, אבל כתוב אמא אידיאלית ולא אמא מושלמת, כי הרי ברור שאין.אני בסך הכל שאלתי מהי האמא האידיאלית בשבילכם, והבנתי שבשבילך זאת אחת שלא נכנסת לך חיים ונותנת לך מרחב מחייה...

[אורן]

New member
המלצה שלי:

תבדקי במילון מה זה "אידיאל"... הפירוש בעברית הוא "מושלם".

liat Gi

New member
טוב...מגיבה ומקפיצה../images/Emo70.gif

אמא האידיאלית.... אחת שמבשלת טוב (אבל לא רק היא מבשלת
) שמתחלקת חצי-חצי עם האבא בעבודות הבית... שטיפה ליברלית, לא יותר מידי שאני לא ארגיש מוזנחת... שתהיה נחמדה ליד חברות וזרות ושלא תתנהג כאילו לא מספרים לה כלום, אבל שלא תהיה רכלנית!! וזהו לא עולה לי עוד משהו..

maayan15

New member
האמא האידיאלית שלי...

פחות או יותר מה שליאת כתבה....חוץ מהבישול שנראה לי לא הכרחי אבל הונוס רציני.. אגב- בקשר למוסיקה - אמא שלי שומעת מטאליקה!!...וזה לא קטע של פוזה!!...פשוט אם אני שמה מטאליקה היא מכירה את השירים ואוהבת...היא מכירה אותם לפניי!!...ככה זה אם רוב הדברים שני שומעת...היא פשוט אחלה....לעומת זאת אבא שלי בדר"כ "אפשר להנמיך את הרעש הזה?"

Heavy Thought

New member
וואלה? ../images/Emo12.gif

אצל אמא שלי ואבא שלי ואח שלי ואחותי... זה רק שרית חדד

liat Gi

New member
מה זה רק ההורים שלי שומעים

דברים ששמעו לפני 50-40 שנה?? 60´s...

אבא שלי אוהב 88 FM../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo16.gif

אני כמעט מתאבד כשהוא שם את זה! אבל אני ואמא שלי תמיד מעבירים לגלגל"צ
ניר

*neta*

New member
בלעע גם ההורים שלי..

מתלהבים מערוצי המוזיקה שיש בטלווזיה... כל היום שירי ארץ ישראל היפה, שנות ה60 ועוד....

liat Gi

New member
כן יואוווווו שיהיו בריאים!

רוצים ערוצי מוסיקה, שילכו לרדיו!! שלא יחסמו את הטלויזיה!!! כנ"ל עם החדשות! שישמעו ברדיו!!

maayan15

New member
וואלה!

כלומר, היא גם נוטה לשיר המון המון שירים שפשוט..אמ...עבר זמנם ממזמן!!....אבל היא גם אוהבת את מטאליקה, בוב דילן וכו´....שזה ממש סבבה....

*neta*

New member
האמא האידיאלית...

שתתן מרחב מחייה, אבל שתתעניין מידי פעם שאני לא ארגיש כמו דייר בבית! שתהיה טיפה ליברלית, שתדע לבשל (כן ליאת אני מקבלת השראה ממך
) שתהיה ליד חברים שקטה..עדיף שלא תדבר.. שתדע לבשל ולנקות (פעם שנייה אני יודעת
), שתהיה אובייקטיבית בין הילדים שלה, כנה ולא תמיד תגיד לי את מה שאני רוצה לשמוע, שלא תשב לי על הוריד ותתחקר אותי כל פעם שאני יוצאת..

הממ, זה יהיה ארוך ../images/Emo6.gif ../images/Emo16.gif

אז ככה: א. תתן מרחב לנשום בו. ב. לא תתחקר על כל תזוזה שאני עושה, אלה רק פעם ב..., וגם מתוך עניין, לא פחד/ריגול/הגנה/וכד´. ג. תהיה חולת נקיון קצת פחות מאמא שלי, שאגב, גיליתי שזו תכונה משותפת שלה ושל מוניקה מהסדרה "חברים"
, אמא שלי זוכרת בידיוק כל דבר איפה הוא היה ואם הוא יזוז... *בום*. ד. יחס אובייקטיבי בין האחים, עם עדיפות לי
. ה. לא לזייף 60% מההתנהגות. ו. (קשור ל-ה.), אם יש בעיה כלשהי, למשל שאי אפשר לקנות משהו בגלל בעיה כספית, שתגיד את זה. ולא תתחיל עם:
=אמא,
= אני.
: "אממ, לא החודש, חודש הבא".
: "למה אמא? אני אקנה את זה מהכסף שלי..."
: "לא לא, זאת לא הבעיה, אבל נקנה חודש הבא.."
: "טוב נו.." ז. תתנהג אליי שאני בגילי, ולא בגן חובה!!!
ניר

liat Gi

New member
חח לא כל כך ארוך ../images/Emo13.gif

שמחה שהרוב פה מסכימים איתי על חלק מהדברים, כבר חשבתי שיש לי דרישות

n u l i t

New member
שלומלום ! ../images/Emo163.gif (בשר טרי בפורום)

(אתם מוזמנים בהמוניכם לברך אותי, אגב..) אם אידיאלית עבורי, היא הרבה דברים. אלה , הם קמצוץ מהקריטריונים שעל פיהם אם לא תזכה בתואר-"אימא אידיאלית":
א. אם שנולדה עם רמקול בוושט. כלומר, כל אותן נשים המסוגלות להגיע לרמת דציבלים גבוהה מזו, שרק כלבים והיבחוש המצוי מסוגלים לשמוע-נפסלות. אתם יודעים מה, אם כבר..אז ניסחף עד הסוף: רצוי שהיא תהיה אילמת!!
ב. אם קשקשנית\ברברנית\פטפטנית. כלומר, כל אותן אימהות בעלות כישרון מולד לחיקוי פטפון-נפסלות.
ג. אם שלא התקבלה לפקולטה לעקרות בית. נוסח, פג בנדי. כלומר, כל אותן נשים שנוהגות להשכים קום אחרי הצהריים, לפלס באיטיות את דרכן אל המטבח האפלולי... להתייצב איתן אל מול הכיור מלא הצלחות המטונפות...ובהינף יד להעיף את ערמת המקקים שהצטברה לה במהלך השבוע על השיש ולשוב לספה -נפסלות מיידית!
ד. אם שאינה מוגדרת כמאסטר שפיית במקצועה. כלומר, כל אותן נשים שנוהגות לגרד בבוקר את שאריות המחבת על הצלחת ולגרוס, שזו חביתה שנשרפה קלות-נפסלות גם הן.
ה. אם שהאידיאולוגיה המרכזית שלה בחיים כוללת את המושג: קניות, קניות, קניות. ועוד קצת ..קניות... כלומר, כל הפריקיות המטורפות שחולמות על כרטיסי אשראי קסומים ועל חנויות מעופפות מלאות בסחורה חסרת ערך לחלוטין, כגון: טוסטר אובן דקורטיבי לסלון מנחושת בשלל צורות גיאומטריות (!!) - נפסלות לאלתר!!! נ.ב- הזמנות טלפוניות של אגרטלים סיניים דמויי קריסטל עם הדפסים פרחוניים מערוץ הקניות נכללות בקטגוריה!
ו. אם שצורכת ואליום. כלומר, כל אותן נשים שמבקרות אחת ליומיים אצל דק´ כץ , פסיכיאטר קליני- נפסלות...
ז. אם אשר יש חשש להיותה חיית מין נועזת. כלומר,אימהות שעוסקת בסקס בתחומי הבית, מחוץ לו, בעקיפין לו, חושבות עליו, קוראות עליו, צופות בו לבד או בחברת גברים, נשים, חיות, וחפצים ו\או משתתפות באורגיות סקס פרועות במועדונים תל אביביים- נאלצות להיפסל. נ.ב- סייבר סקס נכלל בקטגוריה. (תרשו לי רק לפרוק את זה מהמערכת שלי.......בעעעעע!)
ח. אם טורדנית!. כלומר, כל אותן נוירוטיות -אובססיביות- כפייתיות שחייבות להתקשר אלייך ולשאול את מיקומך הגיאוגרפי בהפרשים של 2.6 דקות בין צלצול לצלצול- נ פ ס ל ו ת לאלתר!!!!!!
ט. אם שעדיין קשורה בחבל הטבור למאמאל´ה שלה. כלומר, כל האינפנטליות בנות ה- 30 שרצות בספרינט לבכות לאמא שלהן ולקטר על הבעל, על הילדים, על השכנה הבלונדינית, על החברות, על יוסף הירקן... ועל כמה הן לא מיצו את הפוטנציאל שלהן להיות דוגמניות-על, וזקוקות נואשות למאהב איטלקי שרמנטי- נ-פ-ס-ל-ו-ת!
י. תופעה מוכרת: אם בעלת פיצול אישיות סלקטיבי. ובשפה פשוטה יותר. אם צבועה, מניפולטיבית, שקרנית וחסרת מצפון !! כאן מדובר בכל אותן נקבות עם משקעים פסיכולוגים שסביר להניח עברה אליהן ילדות עשוקה, אשר מתבטאת בקיבעון לשליטה חסרת גבולות. והיכולת להיות דבר והיפוכו בעת ובעונה אחת ו\או לפי הרצון שלה. אישה קרימינלית המשיגה את מטרותיה הזדוניות דרך שקרים ותוכניות מתועבות, אשר נוהגת להוציא קיטור על חשבון בנותיה המתבגרות חסרת הישע...-נפסלת גם היא !! נ.ב-(המלצה) אימהות שמראות את הסימפטומים הנ"ל מומלץ לשלוח לאיבחון אצל דק´ כץ. לסיכום, על פי הקרטריונים, אם אידיאלית עבורי היא מה שהוא בין, עוזרת בית פיליפינית אילמת, לבין שפית בתולה וממושמעת. אבל נראה שאצטרך להיסתפק באימי חיית המין נוטלת הפרוזאק.

*neta*

New member
וואו איזו הרצאה...

קרטריונים גבוהים בשביל המשרה אמא,הא?
וברוכה הבאה

liat Gi

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

ו..LOL
אלו דרישות...חחח כל כך הרבה! חבל שאמא לא יכולה להיות רובוט שאנחנו נתכנת! אני מקווה שהכל שומש בלשון של גוזמה

למעלה