האם ?

האם ?

איפוא את זאת שרוצה עוד שאוהבת ליטופים שאוהבת מיזמוזים שאוהבת מישחקים שרוצה להתפנק שרוצה להתנתק שרוצה רוצה שאוהבת שמפשיטים אותה לאט לאט שאוהבת שאצבעות מרחופות עליה שאוהבת שאצבעות חודרות אליה שאוהבת שפשוט יורדים לה שאוהבת האם את כאן ? אני מחכה

soofgania

New member
אממ

בעבר פתחת שידור בניק הזה?נסה לפתוח בניק אחר.. בכדי לראות את שימך ברשימת החדרים אתה חייב לפתוח מצלמה וללחוץ רקורד ובכלל צריך לחכות קצת עד שתראה את שימך ברשימה.. אם הבעיה מורכבת תפנה לפורום הטכני בהצלחה.

ראש מכחול לכאן<<<<======!!!!!

לא איכפת אם בכלל תגיב או לא אבל תסלח לי אתה וכל החברים שלך ממש מפגרים ... אני מרגיש כאילו אני לעסתי בלעתי והקאתי את הבלוג... אתם יושבים פה כמו איזה מפגרים מכורים לווירטואליות ... ואני נכנס לאיזה חדר אומרים לי "ראש כחול אונס אותך" וזורקים אותי .... נו ונראה לך שאני יתרגש מחבורה של מפגרים כמוך.... אתם סך הכול חברה מאוד משועמים בצורה כזאת שאי אפשר לתאר ילדים מפגרים ... אני גאה להיות מי שאני .. וזה שאתה וחבריך זורקים אותי מכל חדר אפשרי זה מראה על רמת האינטילגנציה שטמונה עמוק אי שם באיזה תא מח יחידי שנשאר... ורמת האי קיו של כולכם שואפת לאפס.... אני מצפצף על כל הבלוג הזה ... ומי יתן ותמשיכו ככה כדי להוכיח לכולם כמה אתם חסרי חיים.! בתודה דני<=סנדי עם דרדס.

../images/Emo202.gif למישהי שמחפשת אקשן בדרום.....

אני צעיר נראה טוב ודיסקרטי אם יש לך תכונות דומות אולי אנחנו מתאימים בלי מחויבות ובלי קשרים ....100% לא תתאכזבי

למעלה