האם

כן

כמובן שזה שונה מאדם לאדם. כמובן שמתרת התרופה להגן גם מהשפעת הלחץ הנפשי על האפילפטי. דרך אגב, לא מדובר רק על לחץ נפשי, יכול להיות מיקרה של שימחה והתרגשות שיוביל להתקף, כמובן שזה קורה פחות.

לי לא קרה מזה

אבל זה יכול לקרות זה הרי במוח גלים חשמליים אז ברגע שיש לחץ נפשי זה בהחלט יכול לקרות

ענת71

New member
לא כדאי להתעצבן.

כשאני מתעצבנת זה גורם לי להתקפי פרכוסים. אז כדאי להשאר רגועים ולא להתעצבן.

חחחח

מגניב
אם זה היה קורה לי כל פעם כשהייתי מעוצבנת מצבי היה נוראי..- זה לא ממש משהו שקל לשלוט בו. שיהיה רק טוב

ח ח ענת אז

לא לעצבן אותך זה מה שאת אומרת, בעצם זה מוזר כאילו עייפות זה ידוע וגם אורות מרצדים ולחץ אבל עצבים זה לא שמעתי

ענת71

New member
זה בכלל לא מצחיק.

דע לך שמתעצבנים ולא חשוב אם אדם בריא או חולה אז הלחץ דם עולה וזה מאד מסוכן. וחוץ מזה כשאני עייפה זה בכלל לא גורם לי להתקפים.

כן,ועם עייפות זה ממש קטלני

צריך פשוט להתרחק ממוקדי לחץ ולהוריד מעצמינו אחריות ועומס מיותר וממש חשוב לעשות הרפיה כשצריך מ-נ-ס-י-ו-ן

אני לא

לא רואה את עצמי עושה הרפיה בגלל זה זה רק יעצבן אותי עוד אני סתם מנסה להבין מה קרה שפרכסתי פתאום לפני חודש.. אם יש סיבה.. עומס, אחריות ולחץ זה דברים שתמיד יש.. אי אפשר להפסיק את זה פתאום.. תרופות גם מביאות לדיכאון וללחץ או שזה לא יכול להיות קשור?

חייםלוי

Member
מנהל
לא נראה לי שעומס שגרתי שאת רגילה

אליו יגרום להתקף. קשה מאד (לפחות לנו הלא מקצוענים) לבודד סיבה להתקף. התרופות גורמות לכל מיני תופעות לוואי אבל לא כל כך לדיכאון וללחץ.

אה הבנתי

אתמול עשיתי EEG.. התוצאה לא היתה נוראית אבל לא יצאה תקינה.. מחכה שהתוצאות יגיעו בדואר בטח יגידו לי להעלות את המינון..אני שונאת פלאשים בפרצוף...........

annaepi

New member
בהחלט!!!!!!!!

לי לחץ נפשי מכל מני סיבות מביא להתקף מורכב בד"כ

למעלה