האם..

האם..

יש טמפרטורת מקסימום שבה הנחש מתבשל? חחח :) אני ממש מפחדת לבשל אותם. אם יש להם הרבה מים בכלים גדולים ואני נוסעת לכמה ימים, ויש לי אפשרות לחמום רצוף על 30 מעלות או לא לחמם בכלל ושזה ירד מתחת ל25, מה לעשות?

naja

New member
אין אפשרות ביניים?

באיזה אמצעי חימום את משתמשת? טמפרטורה של 30 מעלות לכמה ימים לא תהרוג אותם, אבל אם אין מישהו שיפקח, לא הייתי לוקח את הסיכון שהטמפרטורה תעלה. אני הייתי מפסיק להאכיל אותם כשבועיים לפני הנסיעה ובזמן הנסיעה משאיר אותם ללא חימום.

לצערי לא.

הם בחדר משותף בטרריומים נפרדים ואני מחממת ברדיאטור בינתיים כי יש לי בעיה זמנית עם כבלים. אם 30 מעלות זה בסדר ואני אשלח איזה אחות לפקח (למה הם קיימים אם לא לזה..), יהיה בסדר? מאז בעיית הקור והעיכול אני מחממת והיא כבר עשתה הרבה צרכים ועיכלה מצויין והם נהיו פתאום אקטיביים נורא. היא לא תאכל בשבוע הקרוב וגם הכרכן לא, והם בכל מקרה משילים. לצערי אין לי שבועיים מראש, אני נוסעת היום. מדהימה אותי מהירות התגובה שלך, קיוויתי אך לא ציפיתי, הידד ותודה :)

naja

New member
אם זה רדיאטור זה פחות מסוכן.

בד"כ הבעיה היא בחימום נקודתי של הטרריום(כבל או נורה) שאז בזמן קצר יכולה להיות עליה מהירה בטמפרטורה. אם כל החדר מחומם ע"י רדיאטור אני משער שלא תהיה לך בעיה(בכל מקרה מומלץ שמישהו יבדוק את הנושא, במיוחד באמצע היום.

למעלה