האם

יוסף1000

New member
האם

התקופה הנוכחית מתאימה לריבוי תוכי אהבה ואיך אפשר לדעת שהגיע הזמן לשים תא הטלה וחומר קינון?

eari

New member
זמן הטלה?

אין לי מושג אולי בקיץ, את תא ההטלה אתה יכול לשים כבר עכשיו כדי שיתרגלו אליו

sigalite

New member
תשובה: לי יש ציפורי אהבה(פרסונטות)

שלפני חודשיים בקעו להם גוזלים. מה שאתה צריך לעשות הוא לשים להם קופסת הטלה, עלים של ערבה ושל דקל רצוי עגול והם בונים לבד את הקן. עכשיו התוכים שלי מתחילים לבנות שוב פעם את הקן הטלה.

eari

New member
זאת אומרת...

שזמן ההטלה שלהם הוא כל השנה? כמו תוכונים?!

יוסף1000

New member
מודה

לכולם על העזרה.אבל רציתי גם לדעת בגלל שמדובר רק בזוג אחד בוגר והשני לא האם הזוג הצעיר יפריע לבוגרים(מדובר בתא הטלה אחד בלבד ושני הזוגות באותו כלוב)

נעה גל

New member
ממה שהבנתי מהתשובות כאן לאורך

השנה וחצי האחרונות כדאי שיהיו לך 3 תאי הטלה (כדי שתהיה בחירה) ושהם יהיו בגבהים שווים כדי שהציפורים לא יריבו: לא בגלל הכמות ולא בגלל הגובה של התא.

174M4R

New member
כנס

אני ממליץ לשים כל השנה תא הטלה בשביל שיהיה להם איפה לישון ושהם יתרגלו אליו. חומר קינון לא צריך, צריך לשים נסורת בתא הטלה או לחתוך קצוות של עלים של עץ דקל (יש את הענפים הרחבים האלה) כשהם מתיבשים ונהים חומים\אפורים ולשים להם בכלוב.

sigalite

New member
בקשר לריפוד תאי הטלה של צפורי אהבה

לא צריך לחכות שעלי הדקל יתיבשו. אנחנו שמים להם אותם בכלוב, הם חותכים אותם לחתיכות (אפילו כשהם ירוקים, הם מרככים אותם עם המים לשתיה ובונים את הקן שלהם. מה שכן, צריך הרבה חומרי קינון כי הם אוהבים לעשות כמו מחילה בתוך תא הטלה ושם הם מטילים את הביצים(מניסיון ומעקב)

למעלה