האם...

• פותח הנושא yoo
  • פורסם בתאריך

yoo

New member
האם...

חשבתם ש"פאנימיישן" נתנו את המכה האחרונה בדרגון בול זי? לא!!! הם נתנו מכה חדשה של טימטום אמריקקי טהור!!! הרשו לי להציג לכם את פאנימיישן 2003!!! ובכן, חשבתם שהם צנזרו המון בדרגון בול, בדרגון בול זי? ובכן...עכשיו הגענו לשנות ה 2000 גבירותי ורבותי: הרשו לי להציג את דרגון בול GT בגרסאת פאנימיישן: הם לקחו את פרקים 1-16 והכניסו את כווווווווולם, לפרק 1 קטן וקצרצר בן 25 דקות!!! ובכן, חשבו פעמיים לפני שאתם חושבים שסוף סוף, יש דיבוב לדרגון בול GT!

Brolly

New member
מה??????????????????????????

הם הוריד את כל החיפוש אחרי הכדורים?! הם דפוקים בשכל?!

Piccolo

New member
זה נשמע ממש דיבלי...

בהמשך הסידרה מזכירים את מה שהם עברו בחלל וזה.. איך זה ישתלב אם הורידו את זה? זה ישנה את העלילה.... מצד שני, החיפוש אחר הכדורים היו פרקים דיי מייגעים גם ככה.. למרות שאני לא חושב שצריך לחסוך פרקים ממעריצי דראגון בול.. גם אם הם לא משו..

פנקייק7

New member
../images/Emo107.gifאמריקאים...

לא חושבים קדימה!!! אני האמתי ראיתי רק את פרקים 1- 11 בינתיים אבל עליי לומר שאין צורך להוריד ולו שניה אחת אני אהבתי אותם והאמרקאים באקא

roychu

New member
אבוי. בדרך כלל

אני לא מסכים עם ההשמצות על הגרסה האמריקאית, למרות שאני גם מעדיף את היפנית. אבל הפעם הם ממש ממש הגזימו.

ממש חוצפה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

אפילו אם זה הפרק הכי משעמם בעולם אסור לצנזר אותו! מה הם חושבים לעצמם? אולי הם ילכו ויכינו סדרה חדשה משלהם?

yoo

New member
רסטליין...

אני מצטער להגיד לך שהם כבר יצרו סדרה משלהם...דרגון בול זי...בגרסא האנגלית.

The Ragnarok

New member
כל כך נכון!

מה שפנאמיטשין עשו עם DBZ זה ממש טבח של סידרה שלמה... רוצים לדעת כמה הם טבחו בסידרה? אתם מוזמנים להכנס ל: http://www.dbzoa.net/truth/

Taker Sucks

New member
נמאס לי לרשום את זה....

אבל לא כל מה שרשום שם נכון... הם הגזימו במה שרשמו שם. ראיתי את הכל באנגלית ואני בתחילת הבו סאגה ביפנית. אני מודע שהיפני יותר טוב אבל גם האנגלית לא רע.

yoo

New member
טבח זו לא מילה...

וזה ממש עצוב שאנשים אוהבים את זה...

Yadun

New member
אני נותן פה שאלה דפוקה

היכן אני מוריד את זה?:) מעניין אותי לראות איך זה

yoo

New member
במירק...

אני מעריך שב #animehq יש את זה בשרת אניברס

URNFS

New member
יש ב #anime-xtreme

אצל בוט בשם
[ax]DBGT בשביל להוריד ממנו פשוט כתבו /msg [ax]dbgt xdcc send #1​

Yadun

New member
לא מתחבר לי טוב..

זה שולח אבל לא מתחיל את השליחה.. אם אתם מבינים מה אני אומר..

URNFS

New member
מן הסתם...

פרק חדש,בחדר עם 600 איש,אתה לא היחיד שרוצה את הפרק הזה,אז נכנסת בטח לאיזה queue.עכשיו צריך לחכות כמה שעות טובות שהבוט יתפנה.

Yadun

New member
ככה כתוב

*** You have a DCC pending, Set your client to receive the transfer. (150 seconds remaining until timeout)

אתה *נותן* שאלה?

יופי של דיבור יש עליך. אבל בפעם הבאה תביא גם סמיילי שיצביע על חוכמתך (שים-לב: הדברים נאמרו בתום לב ובלי כוונה לפגוע. מצטער אם פגעתי במישהו).

Yadun

New member
דוגרי יש עליי אחלה דיבור

אתה לא פוגע זה פשוט טיפשי מצידך להגיד את זה והנה הבאתי סמיילי :) מהבית הבאתי

למעלה