האם..

eviv

New member
אני יתן לך דוגמה

לי נורא הפריע ההוראות של משרד החינוך שמפלות ילדים אתיופים אז החלטתי על פעולה שתפגין מול משרד החינוך יש כאלו פעילויות? שצופים משתתפים למה לא תיפגשו גם ילדים מתנועות ערביות? זה לא רעיון טוב?
 
אנחנו כן... זאת אומרת יש צופים ערבי

יש שבטי צופים ערבים, וניפגשים איתם, עוברים איתם קורסים וסמינרים וכאלו. נועה.
 

eviv

New member
האם..

האם אתם פועלים למען הערכים שלכם למשל היתה הוראה של משרד החינוך אשר לאפשר רק לכמות מוגבלת של עולים מאתיופיה להכנס לבית ספר מסויים עקב טענה שיש יותר מידי אתיופים בבית הספר (יותר מ25 אחוז!) אני קראתי מתוך המאמרים של הפורום אשר יש לכם ערכים בתנועת הצופים האם אתם פועלים למענן האם אתם מוכנים לקחת חלק בפעולה חברתית? EVIV
 

eviv

New member
התחמקת מהשאלה האמיתית...

השאלה שלי היתה שלמשל אני מארגן הפגנה שמוחאת על ההוראה שצריך להגבל את כמות האתיופים בביה"ס היתם מצתרפים?
 

צנצןדבש

New member
אני בטוח שאם תארגן הפגנה מכובדת

עם מסר חד משמעי כנגד גיזענות ובעד שיוויון. ותשלח בעוד מועד מכתבים לשבטים הקרובים באיזור, לצופי שב"א שבטח ישמחו להיות מעורבים בפרוייקט (צופי שב"א הם המגזר האתיופי בצופי ישראל) ולהנהגות אני בטוח שתמצא יצוג הולם מהתנועה. אך אני אומר, הכל פונקציה של רמת האירגון שלך. אגב, אני מניח שאתה מדבר באופן היפותטי, נכון?
 
סליחה... זה לא היה בכוונה,

אז כמו שאמרו לפני, אם תיתארגן איזו הפגנה רצינית, אז אין סיבה שלא נישתתף, כי אחד מהערכים של הצופים זה שיוויון בין כולם - ללא הבדלי דת, גזע מין וכו´... וכמובן שיש בתנועה שבטים רבים של צופים אתיופים... אבל - צריך שהדבר הזה יהיה קשור לשבט, לדוגמא שבט צופים מת"א לא יבוא להפגין בקשר לאתיופים בי-ם. אתה צריך ליפנות למרכזי השבטים באזור שלך, לספר להם על ההפגנה ולהזמין אותם להישתתף - אני בטוחה שהם לא יסרבו. נועה.
 
למעלה