האם

האם

אתם/ן לאחר שתתארסו בע"ה, תמשיכו לשוטט במקומות של התכתבויות/פורומים ושו"ת או שאתם/ן תעשו ריסט על העבר ותעניקו את כל כולכם/ן לבן/ת זוג החדש/ה שלכם/ן? ואם אפשר בבקשה הסבר לדעתכם. אשמח לשמוע את דעתכם/ן

אממ

אנלא יהיה פה! זלא טוב לקשר! לדעתי זלא מקום למאורסים או נשואים... בכלל גם עכשיו זלא טוב כי אנלא הייתי רוצה שבעלי יהיה פה עכשיו..(=

ברור שאני לא יהיה כאן

גם בשנתיים שהיה לי מישהי, אני בקושי הייתי כאן, ובטח לא להתכתב עם בנות אחרות. זה לא בריא בכלל. כל כולי שלה... של האחת.

אגיד לך יותר מזה

כמובן, כשאתארס לא אשוטט פה ולא במקומות כאלו. אומר יותר מזה: כשאני בקשר שידוכין עם מישהי, וזה מתקדם מעבר לפגישה 2, אני לא נמצא פה בכלל. היא יותר מעניינת מכולן...

כי אתה נמצא פה בחיפוש

‏ ולכן אם אתה חושב שמצאת אתה לא פה, משא"כ אחרים לא נמצאים פה בחיפוש אז להם זלא משנה כ"כ

ממ

אני מקווה מאוד שלא...בכ"א גם א"כ זה יהיה סוג אחר ושונה מאוד בהתכתבות שלי

kiss 18

New member
נעשה?!?

נעשה? דארלינג, זה בעיה שלך. סתם סתם.. ניראה לך שאוכל להפקיר אותך לבד במערכה? אם תירצה, אני אשנה לך את הסיסמא ולא אגלה לך אותה(
).. אך לפני זה תמחוק את כל מעללייך והתכתבויותייך במסרים שחלילה לא אראה....

לא התכוונתי

ללמחוק במובן של למחוק..אפשר להחליף סיסמה למשהו שלא תזכרי..למרות שגם עכשיו אין לי מושג מה הסיסמה שלי..היא רשומה המחשב..

kiss 18

New member
סיסמא

למשו שלא תזכרי?! נוו באמת. ואחרי שתזכרי את תעשי "זכור סיסמא" אז אם תירצי גם לך אני אשנה......

למעלה