האם

האם

אהבתם פעם? אהבו אתכם באמת? העניקו לכם? הענקתם? ישלי תחושה שחלק מהאנשים מחפשים כאן סקס ולא מיחסים חשיבות לאהבה שבעיני זה דבר נפלא שמקשר אותנו עם השני ומרגישים גם לא לבד , אולי זה ביגלל שיש כאלה שנפגעו , שמעולם לא קיבלו אהבה, שלא מעריכים אתזה , שלא מודעים לעצמם, וחבל . תנסו לפתח מודעות עצמית יותר , להתחבר לעצמכם יותר , לאהוב את עצמכם . אהבה בעיני היא לחלוק עם השני להשתתף איתו לאהוב , זה פשוט כיף , לקבל מהשני ולתת לו.. ואני לא מדבר על מסטיק אלא על חכמה עצות דברים יפים ודברים פיזים .. אז בין בני הזוג הסקס יותר טוב , יש יותר רוחניות , משיכה , רומנטיקה , וזה לא דבר נגמר . נסו את זה . אל תתייאשו מהר ! אני באופן אישי חווה וחוויתי אתזה עם חברים ומקוה שעם אישתי בעתיד זה יהיה על הבסיס הזה ולא אהבה מדומה כי אחרת אין מצב שאני מתחתן .

אני רק מקווה אתה מפריד בין סוגי אהבה

כי הדינמיקה שיש לך עם החברים, לא בטוח זהה לדינמיקה של זוגיות.

זה לא חכמה להסתדר עם חברים

לחיות עם אישה זה לחיות עם משהו שהוא ההפך ממך

אתמול דיברתי עם החבר חדר שלי

הוא גם בשידוכים . שאלתי אותו למה אתה רוצה להתחתן , הבן אדם אמר לי בטבעיות בשביל משפחה בית ילדים . אני פשוט נגנבתי כאילו מה עם להתחתן בשביל האשה , לאהוב , להיות חלק ממישהו ? מה נסגר תגידו לי איך אפשר להתחתן ככה. התחלתי להסביר לו על אהבה זוגיות ממה שאני מבין , הבן אדם שתק ואמר לי שמע הם ראש אחר ועוד כל מיני , קיצ אני לא מבין אתזה . בעיני זה בעיה רצינית בחברה החרדית , ואולי זה חלק מההשפלה שלהם לבנות . ושהם מתחתנים רק בשביל משפחה ילדים . איזה חיים זה .

למעלה