האם?

פופית

New member
האם?

הי אנשים אתם לא כל כך מכירים אותי כי אני לא משאירה הרבה הודעות בפורום אבל אני נכנסת לפורום כל הזמן... יש לי בעיה, אני צריכה להטיל כישוף אבל מסוגזה עדיין לא יצא לי להטיל ולכן אני לא יודעת איך להטיל אותו.... אז השאלה שלי היא כזאת: האם יש ביכולתי להגן על מישהו מפני אנשים ספציפים? אני לא רוצה לפגוע בהם, אני פשוט לא רוצה שהם לא יפגעו במישהו אחר ( גם אם באופן מילולי ). נתקלתי בכשפים להגנה (מפני כישוף רוחות וכו) אבל מסוג הזה עוד לא... ולכן אני צריכה את עזרתכם האם אני יכולה לעשות כזה דבר? מה אני צריכה לכלול בלחש הספציפי הזה? אני לא מבקשת שתיתנו לי כישוף רק תדריכו אותי כיצד כי את הלחשים שלי אני כותבת לבד .... תודה

L e s t a t

New member
כבילת רוע

כבילת רוע הינו כשף שמוטל על מנת "לכבול" אדם כלשהו מלהזיק לאחרים ו\או לעצמו. בלחש הנ"ל עלייך לכלול מילים שיתאימו אצלך למניעת פגיעה.

BellaDona

New member
../images/Emo91.gif

לפני שמטילים לחש הגנה על אדם שלישי יש לשאול לרשותו אם לא כך, כל דבר אחר אפילו שהכוונה היא טובה מהווה חדירה לפרטיות וזה רע! לגבי "כבילה" ז ה י ר ו ת בבקשה, יש להגדיר באופן מדויק וספציפי מה רוצים לכבול ולחסום.

בוםבלנט

New member
אני חושבת שאפשר...

אבל אני לא בטוחה (חשבתי שמומלץ להזהיר מראש בשביל שלא תקחי אותי יותר מידי ברצינות...) אני הטלתי כישוף הגנה על משהו מפני עצמו. ולפי מה ששמתי לב בינתיים זה עובד מצויין. הבעיה היא שאת צריכה להשקיע המון אנרגיות בכישוף. כי נראה לי שאת רוצה הגנה מיידית אז הגיוני שאם תשקיעי יותר אנרגיות הכישוף יעבוד יותר מהר ויותר טוב. (אצלי זה עבד רק שאני אחרי הטלת הכישוף כמעט ולא תפקדתי כי השקעתי את כל האנרגיות שלי...) תחליטי את כמה אנרגיות להשקיע. ובקשר לכישוף עצמו, תנסי אולי לכתוב אותו לבד ותזכירי את השמות של מי שאת רוצה להגן עליו ואת השמות של מי שמפניהם את מגינה... בהצלחה...

למעלה