האם האם אפשר לקבל סרוקסאט ולא תחליף גנרי אם יש לי מכבי מגן זהב? בתודה מראש
ו וקסמן New member 24/6/02 #1 האם האם אפשר לקבל סרוקסאט ולא תחליף גנרי אם יש לי מכבי מגן זהב? בתודה מראש
י ישראל חלד New member 25/6/02 #2 לגבי סרוקסאט שלום וקסמן אפשרי בהחלט ! בקשי מהרופא שיכתוב זאת על המרשם, (ימחק את ההיתר לתת תחליף גנרי ויחתום ליד המחיקה). בכל בית המרקחת המכבד מרשמי מכבי יעבירו את המרשם במחשב תחת קוד אישור מיוחד. בברכה ישראל
לגבי סרוקסאט שלום וקסמן אפשרי בהחלט ! בקשי מהרופא שיכתוב זאת על המרשם, (ימחק את ההיתר לתת תחליף גנרי ויחתום ליד המחיקה). בכל בית המרקחת המכבד מרשמי מכבי יעבירו את המרשם במחשב תחת קוד אישור מיוחד. בברכה ישראל
ו וקסמן New member 25/6/02 #4 תשובה שלי הבנתי שזה אכן תחליף גרוע לסרוקסאט ועדיף בהרבה לקחת את הסרקסואט האורגינל -בכל אופן אין בדברי המלצה ולא ידע מקצועי
תשובה שלי הבנתי שזה אכן תחליף גרוע לסרוקסאט ועדיף בהרבה לקחת את הסרקסואט האורגינל -בכל אופן אין בדברי המלצה ולא ידע מקצועי
B Baccardi New member 25/6/02 #5 פקסט ועייפות ??? האם גם אתה מרגיש תופעות לואי של הפקסט כעיפות וחולשה ?
י ישראל חלד New member 26/6/02 #6 פקסאט וסרוקסאט הם אכן תרופות גנריות ההבדל בינהם הוא: 1. החברה שמייצרת. 2. החמרים הנלווים שבונים את הכדור. 3. לפעמים ישנם חולים שמגיבים לאחד הכדורים בצורה טובה ולשני לא. בברכה ישראל
פקסאט וסרוקסאט הם אכן תרופות גנריות ההבדל בינהם הוא: 1. החברה שמייצרת. 2. החמרים הנלווים שבונים את הכדור. 3. לפעמים ישנם חולים שמגיבים לאחד הכדורים בצורה טובה ולשני לא. בברכה ישראל