האם windows mobile 2005 ירד ברמה?

אלחנן03

New member
האם windows mobile 2005 ירד ברמה?

שלום... כרגע ניסיתי את moto-q החדש, בכוונה לאחד את ה ipaq 1700 (חלונות 2003 mobile) והסמסונג שלי למכשיר אחד. ואני מנסה להבין.. לmoto-q אין pocket office בכלל (בלי word, בלי excel וכו'...) לניהול המשימות שלו פרימיטיבי לגמרי, בipaq למשל יש ניהול עדיפויות, תאריך סיום וכו'... בmoto-q יש רק שורת משימה.. האם זה כך גם בk-jam ובכל מה שמשתמש בwindows mobile 2005?

mkr

Member
לא יודע מה יש ב-Q

אבל אם יש ל-WM05 איזשהו יתרון (חוץ מזיכרון שאינו מחיק) זאת התמיכה באופיס. סופסוף וורד ואקסל שנראים כמו ב-PC. לגבי המשימות, תיכנס להגדרות של זה. אפשר להוסיף את העדיפויות והמיונים.

tzafrirs

New member
ה- Q הוא SP - SmartPhone

יש לו מערכת הפעלה דומה ל-PPC הרגיל שלך אך שונה (אל תשכח שאין לו מסך מגע). אאל"ט אופיס כן צריך להיות בו. בכל מקרה יש לו עידכונים שהוא קיבל אולי הם לא קיימים ב- Q שראית, ואכן אפשר לשדרג את ה- Q אליהם. ולפי דעתי האישית (בהתאם לשאלה שלך) WM5 לא ירד ברמה. יש שם מס' שיפורים שחלקם נראים לעין וחלקם פחות שהם באמת טובים.

י-וס-י

New member
ולכן

אין לו אופיס כי אין ב-SP אופיס ואין הרבה דברים בו שיש בפוקט, הפלוס היחיד שלו על פוקט זה הטלפון עצמו שיותר נוח.

אלחנן03

New member
אבל אין שם office.. הסתכלתי בהתחל..

האם זה משהו שפלאפון בחרה להוציא החוצה? האם אני יכול לרכוש את זה ממקום אחר ולהתקין?

י-וס-י

New member
אין אופיס לסמארטפון

יש רק תוכנות שמאפשרות צפיה במסמכי אופיס.

אלחנן03

New member
אז מה יש בk-jam?

שם טוענים יש office.. כמו כן באמת פירוט המשימות כל כך פרימיטיבי ?

י-וס-י

New member
ננסה לעשות קצת סדר בבילבול השורר

K-JAM או HP או TYTEN וכו', הם כולם מריצים מערכת הפעלה Windows Mobile For Pocket PC או בקיצור פוקט. Motorola Q או מה שנקרא מוטו Q וכן למשל Qtek8500 או Imate SP5 מריצים מערכת הפעלה שונה לגמרי שנקראת: Windows Mobile For Smart Phone או בקיצור WM SP. והם (להבדיל מאחיהם הגדולים כמו ה-KJAM או ה-HP או ה-TYTEN וכו' )ללא מסך מגע, וללא עוד הרבה דברים שאחד מהם זה כל תוכנות האופיס הקיימות אצל הפוקטים וללא אפשרות להריץ למשל תוכנת IGO.

מה פתאום!

עדיף TREO....

igargamel

New member
דווקא ה-680 נראה לי יותר מושך.....

לא שידרוג ממש גדול ל650 אבל הזיכרון והקאש הגדול עושים לי את זה....

בשבילך אולי הKJAM מתאים...

אני עובד עם המכשיר באופן שוטף. לא משחק ולא עושה ניסויים. מצאתי שכמכשיר לעבודה אין כמו הTREO650 וממשיכיו עם מערכת הפעלה פאלם. עם המקלדת והמסך המעולים ומהירות תגובה מהירה אני מפעיל יישומים ומבצע פעולות בצורה מאוד מהירה ולא צריך לראות את הסמל באמצע המסך. נכון שיש ייתרונות לWM5 על PALMOS כמו באופיס וריבוי המשימות אך מי שרוצה מכשיר בתכלס לעבודה (פגישות, טלפונים, SMSים, משימות, תזכורות, עיבוד קבצי אקסל) צריך מכשיר אמין הפועל במהירות כאשר גם שנייה היא הרבה זמן. אני יודע שחל שינוי מקצה לקצה במה שאני כותב אך זה משום שעם הפוקט יותר שחקתי מאשר עבדתי. היום כאשר מצאתי סוף סוף מכשיר לעבודה וגם בגלל כמות העבודה צריך מכשיר לעבודה וזה אומר מכשיר יעיל.

למעלה