האם Windows CE 4.0 זה PPC2003?

castroman

New member
תשובה...

אומרים כיום Windows Mobile 2003 For Pocket PC, והמערכת מבוססת על CE 4.2 יום טוב

roibachar

New member
אני חייב עזרה דחוף

היום קיבלתי את ה2200 החדש שלי וכלום לא הולך לי העברית לא נרשמח הוא אומר באתר שמשהו כבר נרשם עם רשיון זה אני מנסה להתקין כרטיס WIRLESS ומקבל מלא הודעות שגיאה ועכשיו הוא לא מתאושש מ - SOFT RESET מה לעשות HARD RESET ? אם כן איך ? אני במצוקה !!!!

castroman

New member
תן יותר פרטים..

בקשר לעברית צור קשר עם החברה המפתחת... בקשר לכרטיס אלחוט, איזה
הצלחת לחבר את הIPAQ למחשב
התקנת דרייבר

roibachar

New member
הכרטיס של חברת SENAO (SL-2511CF(.

הוא עבד לי על הג'ורנדה שלי כמובן PPC2002 ללא בעיות הורדתי מהאתר שלהם דרייבר של WIN CE 4.0 ובתחילה הייתי מקבל הודעת שגיאה ולא עבד הורדתי עוד גרסה של WIN CE 4.0.NET ואז התוכנה לא עבדה לי אבל הכרטיס זוהה לי ע"י מע' ההפעלה ונראה לי שהיה בסדר (לא היה לי איך לבדוק) עשיתי סופט ריסט ומאז המכשיר תקוע ולא משנה מה אני עושה הוא לא עובר את המסך של ה " BIOS " הוצאתי לו את הסוללה וכרגע אין לי ברירה לדעתי חוץ מלעשות HARD RESET לא ? אם כן איך עושים ? לגבי העברית הפעלתי את גרסת ההתנסות כך שיש לי עוד שבוע.

castroman

New member
אין לי מושג איך עושים

HARD RESET ל2210, תחכה לרון או למישהו אחר שיסביר לך, בכל מקרה תחפש דרייבר שמתאים ל WM 2003...

roibachar

New member
2200זהו הדגם ושוב אני שואל WM2003

2200זהו הדגם ושוב אני שואל WM2003 זה WIN CE 4.0 ?

castroman

New member
כמו שאמרתי ב2210...

זה CE.NET 4.2, ואמור להיות שמה פשוט דרייבר לWM 2003, תן את הלינק לאתר ונבדוק.

roibachar

New member
http://www.senao.com/service%20&%20

http://www.senao.com/service%20&%20support/drives%20download.htm ההודעת שגיאה היא : " cannot find 'wlansta' (or one of it's componenets)(. אגב אני אחרי הארד ריסט ואין לי מושג איך עשיתי את זה. :)

mikeoreli

New member
אז זה הוא שלא

מערכת הפעלה windows ce .net 4.0 היא לא אותה מערכת הפעלה כמו WM2003. כמו שקסטרו אמר WM2003 מבוססת על גרסה 4.2. windows ce .net לא מפעילה רק פוקט פיסים, אלא עוד מכשירים, זו למעשה גרסה להתקנה על מכשירים משובצים, מה שנקרא בלעז Embeded. גרסה 4.0 פועלת על מכשיר משובץ אחר. עוד דוגמא, PPC2002 מבוססת על WINCE 3.0, אך כך גם הסמארט-פון וגם PPC2000. באתר המצורף תוכל לראות את מערכות ההפעלה של מיקרוסופט, את שמותיהם ואת תיאורם הכללי. להבא תוריד למכשיר שלך אך ורק תוכנות ודריברים שמתאימים ל WM2003. אל תוריד קבצים לwindows ce כזו או אחרת. כל העולם ואשתו יודעים שלמערכת ההפעלה הכי עדכנית של פוקט פיסי היא Windows Mobile 2003 ולא אחרת. לגבי הארד-ריסט, אני כמעט בטוח שזה פועל כמו ברוב המכשירים : תלחץ על כפתור הגיבוי בלי לעזוב, לאחר מכן תלחץ גם על הreset בלי לעזוב למשך כמה שניות עד שיופיע לך המסך של ההארד-ריסט. דבר נוסף אחרון, אם תשימו לב, תראו שכבר מפתחים גרסת wince 5.0, זאת אומרת שכנראה בעוד כמה חודשים נראה מערכת הפעלה חדשה נוספת לפוקט פיסי.

mikeoreli

New member
אז זה הוא שלא...

מערכת הפעלה windows ce .net 4.0 היא לא אותה מערכת הפעלה כמו WM2003. כמו שקסטרו אמר WM2003 מבוססת על גרסה 4.2. windows ce .net לא מפעילה רק פוקט פיסים, אלא עוד מכשירים, זו למעשה גרסה להתקנה על מכשירים משובצים, מה שנקרא בלעז Embeded. גרסה 4.0 פועלת על מכשיר משובץ אחר. עוד דוגמא, PPC2002 מבוססת על WINCE 3.0, אך כך גם הסמארט-פון וגם PPC2000. באתר המצורף תוכל לראות את מערכות ההפעלה של מיקרוסופט, את שמותיהם ואת תיאורם הכללי. להבא תוריד למכשיר שלך אך ורק תוכנות ודריברים שמתאימים ל WM2003. אל תוריד קבצים לwindows ce כזו או אחרת. כל העולם ואשתו יודעים שלמערכת ההפעלה הכי עדכנית של פוקט פיסי היא Windows Mobile 2003 ולא אחרת. לגבי הארד-ריסט, אני כמעט בטוח שזה פועל כמו ברוב המכשירים : תלחץ על כפתור הגיבוי בלי לעזוב, לאחר מכן תלחץ גם על הreset בלי לעזוב למשך כמה שניות עד שיופיע לך המסך של ההארד-ריסט. אם אני טועה, תסתכל בחוברת ההפעלה של המכשיר דבר נוסף אחרון, אם תשימו לב, תראו שכבר מפתחים גרסת wince 5.0, זאת אומרת שכנראה בעוד כמה חודשים נראה מערכת הפעלה חדשה נוספת לפוקט פיסי.

roibachar

New member
זאת אומרת שאין דרייבר לכרטיס ?

הכרטיס מתפקד (למראית עין) אך אותה הודעת שגאה קופצת אחרי כל RESET ועוד שאלה תוכנות שאני רוצה להתקין , מחוייב שיהיה כתוב עליה שהן תומכות 2003 ?

למעלה