האם U.S. CHIEF OF COUNSEL במשפטי נירנברג = "התובע האמריקאי הראשי" ? רב-תודות
H hazelnut New member 7/9/05 #1 האם U.S. CHIEF OF COUNSEL במשפטי נירנברג = "התובע האמריקאי הראשי" ? רב-תודות
H hazelnut New member 7/9/05 #2 עוד תעתיקים מגרמנית לעברית: 1. REICHSLEITER = רייכסלייטר ? 2. כתובת בברלין: WANNSEE, AM SANDWEIDER = וואנסי, אם סנדויידר ? 3. כתובת בבוואריה: BERGERHOF BEI BAD TOELZ = ברגרהוף ביי באד טולץ ? [ עושה רושם שהתעתיקים הולכים ופוחתים] רב-תודות
עוד תעתיקים מגרמנית לעברית: 1. REICHSLEITER = רייכסלייטר ? 2. כתובת בברלין: WANNSEE, AM SANDWEIDER = וואנסי, אם סנדויידר ? 3. כתובת בבוואריה: BERGERHOF BEI BAD TOELZ = ברגרהוף ביי באד טולץ ? [ עושה רושם שהתעתיקים הולכים ופוחתים] רב-תודות
ח חייםלוי Member מנהל 7/9/05 #4 ../images/Emo26.gif 1 נכון 2. WANNSEE, AM SANDWEIDER ונזה אם זנדויידר 3 BERGERHOF BEI BAD TÖLZ ברגרהוף ביי באד טלץ
../images/Emo26.gif 1 נכון 2. WANNSEE, AM SANDWEIDER ונזה אם זנדויידר 3 BERGERHOF BEI BAD TÖLZ ברגרהוף ביי באד טלץ
E Eldad S New member 8/9/05 #11 ../images/Emo13.gif מישהו עוד עלול להתבלבל כאן, מההודעה שלך (שהגניבה יידיש לתמונה)... אני מקווה שאתה מקבל את הצעתי לאיית את השם: ואנזה. או שה-א' נראית לך מיותרת?
../images/Emo13.gif מישהו עוד עלול להתבלבל כאן, מההודעה שלך (שהגניבה יידיש לתמונה)... אני מקווה שאתה מקבל את הצעתי לאיית את השם: ואנזה. או שה-א' נראית לך מיותרת?
ח חייםלוי Member מנהל 8/9/05 #13 לכן הוספתי סמיילי. לגבי ואנזה או ונזה נראה לי יותר ונזה. בבדיקה בגוגל יש כמובן שתי הצורות. מעניין שאתר כמו מט"ח לא סגור על עצמו בכתיב. פעם הם כותבים ונזה ופעם ואנזה.. רוב האתרים כותבים עם א' וע פי רבים להטות.
לכן הוספתי סמיילי. לגבי ואנזה או ונזה נראה לי יותר ונזה. בבדיקה בגוגל יש כמובן שתי הצורות. מעניין שאתר כמו מט"ח לא סגור על עצמו בכתיב. פעם הם כותבים ונזה ופעם ואנזה.. רוב האתרים כותבים עם א' וע פי רבים להטות.
S ST New member 8/9/05 #15 ואנזה כמו ועידת ואנזה? אז גם אני מכירה את זה עם א'. כך זכור לי משיעורי הסטוריה. ול"ועידת ואנזה" יש כ-650 מופעים לעומת 70 ל"ועידת ונזה". זה קשור?
ואנזה כמו ועידת ואנזה? אז גם אני מכירה את זה עם א'. כך זכור לי משיעורי הסטוריה. ול"ועידת ואנזה" יש כ-650 מופעים לעומת 70 ל"ועידת ונזה". זה קשור?
E Eldad S New member 8/9/05 #16 אָט אַזוי ... זה בדיוק זה - ואנזה, מקום כינוסה של ועידת ואנזה. גם אני למדתי על כך (גם באוניברסיטה), וכל המופעים של המילה נכתבו תמיד ב-א'.
אָט אַזוי ... זה בדיוק זה - ואנזה, מקום כינוסה של ועידת ואנזה. גם אני למדתי על כך (גם באוניברסיטה), וכל המופעים של המילה נכתבו תמיד ב-א'.
S ST New member 8/9/05 #17 חכה עם האוניברסיטה - זה יהיה לי בשנה הבאה. יכול להיות שאקח קורס על "יהדות זמננו" והוא כולל סמינריון בנושא השואה. כך שכנראה עוד אגיע לזה...
חכה עם האוניברסיטה - זה יהיה לי בשנה הבאה. יכול להיות שאקח קורס על "יהדות זמננו" והוא כולל סמינריון בנושא השואה. כך שכנראה עוד אגיע לזה...
S ST New member 8/9/05 #19 כן, למרות שמתגנבות לי בזמן האחרון מחשבות על לנטוש את התחום וכן ללכת ללמוד רפואה - מה שרציתי במשך שנים. טוב, ניתן צ'אנס לזה, והכי הרבה נלמד אח"כ גם...
כן, למרות שמתגנבות לי בזמן האחרון מחשבות על לנטוש את התחום וכן ללכת ללמוד רפואה - מה שרציתי במשך שנים. טוב, ניתן צ'אנס לזה, והכי הרבה נלמד אח"כ גם...
H hazelnut New member 8/9/05 #20 ../images/Emo127.gifמתי הקורס מתחיל? מקווה שיתחיל לפני שאסיים לתרגם את הספר - בסוף 2005
S ST New member 8/9/05 #22 אני מתחילה ללמוד אחרי החגים, בנובמבר, אבל נראה לי שאת הסמינריון אני עושה רק בשנים הבאות. מצטערת.