האם PALM מתאים ?

Dababy

New member
האם PALM מתאים ?

היי, לאבא שלי יש עסק קטן, כאשר כל מה שהוא צריך לניהול העסק שלו זו תוכנה מאוד מאוד פשוטה, שאפשר לתכנת אותה בקלות בVB או ב ACCESS. האם ניתן להתקין תוכנה כזאת על מחשב PALM ? איך עושים זאת ? מקודדים רגיל ומעבירים ? איך זה בדיוק עובד ? האם PALM מתאים בכלל לשימוש כזה ? תודה רבה !!!
 
אני מעריך

שאתה מתכוון למחשב כף יד ולא דווקא למחשב כף יד שפועל על מערכת הפעלה של PALM. באופן עקרוני, אפשר לפתח ולהתקין תוכנות על גבי מחשב כף יד. טכנולוגיית הפיתוח תלויה במערכת ההפעלה - PALM, מיקרוסופט, לינוקס. ואם נחזור להתחלה, למה מחשב כף יד? חדד בבקשה את הצורך.
 

Dababy

New member
נכון. אתה צודק.

אני לא ממש מבינה במחשבי הכף יד, ןלמעשה אני מוכנה לקנות כל מחשב כף יד שיכיל מערכת הפעלה שתתאים לתוכנת ויבי פשוטה שמכילה כמה טופסי עדכון, כיון ושיאלתות פשוטות של גישה לDB. בוא נאמר שבמקרה הזה אני מעוניינת להתאים את המחשב לתוכנה ולא להיפך, כי העיקר פה היא התוכנה והשימוש העסקי שיהיה לה. למה מחשב כף יד? פשוט בגלל הניידות. אז שוב לשאלתי: איזה מחשב כף יד עליי לקנות כדי שיתאים לתוכנת ויבי כזאת? איך עליי לתכנת אותה? בסביבת פיתוח רגילה של ויזואל בייסיק? (VB6) ? איך בפועל מתקינים את זה אחר כך על מחשב הכף יד ? תודה !!!
 
שאלות

האם VB הוא אילוץ או שמא ניתן להביא בחשבון גם את JAVA? מה דעתך על כיוון בו התוכנה לא נמצאת על המחשב, אלא על שרת? ניתן יהיה לגשת לתוכנה דרך דפדפן אינטרנט (מחייב קשר אינטרנט) ממחשב כף היד ובכך תושג ניידות לצד אמינות ותמיכה במספר משתמשים.
 
למעלה