האם paco...

PacoTito

New member
האם paco...

נשוי? האם יש לו ילדים ? התגרש? משהו?

El Tablao

New member
שלחתי לך מסר,עם קישור..............

פקו יפה מראה, אבל גם חטיאר לא קטן

PacoTito

New member
מצטער ידידי האימייל לא אמיתי

חבר שלי עשה לי משהו זה לא באמת שלי כך שאין לי אך לראות אכפת לך לפרסם כשכולם יראו ואז גם אני
אוכל לראות

PacoTito

New member
אוקיי קלטתי אותך...

אני מעריך את הנסיון לעזור וזו בעייה שלי אני יודע אבלל לא צריך להגיב ככה זו גם לא בעייה כלכך גדולה להחזיר באותה שפה אבל מה זה ייתרום? להפך בכל זאת תודה על הנסיון לעזור

El Tablao

New member
כנראה שלא הסברתי את עצמי היטב......

ואני מתנצל אם אתה מרגיש פגוע!! כשיהיה לך כתובת מייל תחזור אלי, ואשמח לעזור לך!!!

שרiןבן

New member
אין עשן בלי אש.

נקודת ההחרשה בנושא מצידך גוררת הסקת מסקנות שלכאורה עלולות להיות מרחיקות לכת. מה אתה יודע שאנו לא ? מי לוחץ עליך להחריש ? האם אפשר ללכת עם זה רחוק ולחשוב שפאקו אוהב פאקים ולא פאקות ? אולי אלפקות ? כי הרי מדברים על-פאקות.. תיבות זה מקום פקוק וקטן, צריך לשחרר את הפקק.. פאק אני מבולבל, מרגיש פאקוק.. תן איזה פיק שלא נתפוקק פה.

Shinkan

New member
אם אפשר...

תמיד תהיתי, למה אתה מדבר עם אנשים דרך הודעות אישיות? סליחה על החדירה לפרטיות כמובן, הסקרנות גברה עליי.

PacoTito

New member
זה בסדר ידידי../images/Emo8.gif

אבל עדיין למרות שניסת לעזור לא קיבלתי תשובה
פאקו נשוי? אוהב בנים? בנות?

Jose de Cadiz

New member
אם לא קשה לך.................

תברר לי גם מס. תחתונים ואיזה סכין גילוחה הוא מעדיף
שלום לך

Duderrino

New member
בנושא הפאתולוגי/אינטימי

אני לא יכול עזור. אבל לא מזמן יצא סרט DVD שנקרא Paco de Lucia -Francisco Sanchez Gomes סרט מרתק וביוגרפי על חייו של פאקו. מאוד מומולץ, עם הרבה קטעי נגינה נדירים שלו, וגם התוודעות קצת לחייו הפרטיים. שווה לבדוק.

Shinkan

New member
איזה שפה?

אנגלית או ספרדית? אני מחפש תרגום לLight & Shade כבר חודשים ופשוט לא מוצא. לא רוצה שיהיה לי עוד סרט על פאקו בלי שאני יוכל להבין כלום ממנו =\

Duderrino

New member
כן גם אני חיפשתי ולא מצאתי

דרך אגב יצא סרט קולנוע על חייו הפרטיים שלCAMARON. שמו - LA PENICOLA אני חושב , אבל הוא גם דובר ספרדית במלואו.

Shinkan

New member
חחחח

האמת שלראות סרט של פאקו או של קמרון זה לא ממש משנה, הם ממש חיו יחד, בייחוד אם מתייחסים לחייו של קמרון :)

למעלה