האם lovers שודרה בישראל?

האם lovers שודרה בישראל?

התחלתי לצפות במלך סאן והתמכרתי. השחקן הראשי משגע והבנתי שהסדרה הקודמת שלו נקראה lovers . האם היא שודרה אצלנו? תודה

kiCkiC

New member
במילה אחת...

מ-צ'-ע-מ-מ-ת אבל יש כאן הרבה שיחלקו על דעתי... הן פשוט בעבודה עכשיו, כשהן יחזרו אני אתחיל לקבל טלפונים כמה שאני לא צודקת וכמה שאני בכל זאת צריכה לנסות לראות את זה שוב

../images/Emo6.gifאהה. יש לך המלצה על סדרה נוספת בה

השתתף השחקן הזה? נראה לי שהתאהבתי..

kiCkiC

New member
DAMO

הדרמה היחידה איתו שאני יכולה לסבול... ולא רק לסבול, אחת הדרמות הטובות שיש!

jul sho

New member
lovers../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

דעתי ורק דעתי ומתנצלת בפני החולקים על הסידרה מראש יש לי דבר לאמר זו סידרה למי אוהבת בפרט את LSJ למי שאוהב גנגסטרים שמוגשים על מגש מזהב למי שאוהב כוח ועוצמה ומוגש ברמה מאבקים ועולם תחתון לצד סיפור אהבה מקסים הנסיך שלנו בזכות משחקו כאן הוא זכה לתפקיד במלך סאן ..כך קראתי בראיון ..שהבמאי בחר אותו לאחר שצפה בסידרה והתרשם מאוד הוא מרשים הוא מרתק הוא משחק מפיונר עם סטייל וסגנון יש קטעים בעייתיים אבל מי שנכנס לסיפור הכל מרתק וממכר והסידרה מלווה במוזיקה יפייפיה מי שלא צפה עשוי להנות מאוד .
הרופאה שמשחקת היא דמות מדהימה מצחיקונת מתוקה מומלץ בחום ואני צופה בזה כל לילה לפני השינה ונהנת מכל רגע

lim55

New member
איזה מותק את!!!!

את מתארת את הסדרות שאת אוהבת בכזו התלהבות..
את מזכירה לי מישהי
אם פעם היו לי ספקות בקשר לסדרה עכשיו הם נעלמו....אני בטוח אצפה בה כעת. אם אני מחשיבה עצמי אחת ממעריצותיו של
אז אני חייבת.

jul sho

New member
לימור

אין עלין התפקידים תפורים עליו באופן שאת פשוט נמסה ממנו בסידרה LOVERS אני מוצאת את כל מה שאני אוהבת בלראות סרט כל המינונים ואפשר להנות מאהבה בלי סקס מיתר ומהגנגסטר המטריף הזה אפשר להמין שגבר נועד לאשה ואשה נועדה לגבר תודה על הפרגונים ותשומת הלב

giligil11

New member
ג'ולי, אין עלייך ../images/Emo230.gif

אני יכולה להצביע בדיוק על הסצנות שאת חוזרת לראות, כי כמוך גם אני עושה זאת לפעמים
אי אפשר להתעלם ממנו כשהוא מחייך בביישנות כשהוא מקבל
או בפרוייקט ההצלה, בגלל זה אמרתי שאם הוא מביא את דמותו האמיתית לסדרה אני שלו לנצח

jul sho

New member
נעמי ראית את האתר שהקימו לכבודו

יש לו שם תמונות מטריפות .. יתברך שמו לעד ...אמן

jul sho

New member
this is the point of no return

באתר יש השתתפות שלו באיזה ארוע כבוד כזה תראי את התספורת החדשה .............

giligil11

New member
מורן, מתי נפגשים../images/Emo35.gif

אני אהבתי את המשחק שלו ב-LOVERS ואהבתי את הסדרה, אם תקשיבי למורן לא תראי אף סדרה חוץ מהיסטוריות אחדות, קים סאם סון וקופי פרינס
ראיתם את האייקונים החדשים

ASSIAGIRL

New member
יההההההה../images/Emo70.gif

איזה חמודיםםםםםםםם
עכשיו יש לי אייקונים לאנשים שאני אוהבת ולאלה שלא.. למרות שתאכל'ס אין לי כאן אנשים שאני שונאת
...

kiCkiC

New member
האייקונים האלו לא קשורים בשיט לתפוז

יש לתפוז "שפה" מאוד ספציפית של אייקונים, והאייקונים האלו נראים תלושים לגמרי מהמציאות התפוזית...

giligil11

New member
אולי הם החליטו להתקדם ../images/Emo230.gif

ולהיות פחות
רק לא הבנתי מה זה

למעלה