האם 1930 שווה את מחירו???

[eLad]

New member
האם 1930 שווה את מחירו???

1. האם ניתן לצפות בו בסרטים ללא בעייה? 2. האם ניתן לשחק בו משחקים כבדים בצורה טובה? 3. האם תוכנות עובדות עליו היטב?

castroman

New member
../images/Emo26.gif

קודם כל לפי דעתי הוא שווה את מחירו
1.אכן כן... 2.כן יעבוד חלק... 3.התוכנות עובודת עליו מצוין.

ron20

New member
../images/Emo26.gif

שווה את מחירו זה עניין של כיס (אגב, בכמה היציעו לך אותו?) 1. בדומה לכל פוקט אחר. 2. ראה 1. 3. ראה 2. תראה, השאלה לא כ"כ מובנת, אני מבין שאתה לא מכיר פוקט פי סי בכלל ? פוקט פי סי זה לא "מרכז בידור" יש לו המון יכולות מולטימדיה (סרטים משחקים וכו) אבל לא תריץ עליו מטאל גיר סוליד 2, ולא תראה DVD בכיף. ישנם הבדלים בין המכשירים השונים במונחים של כח עיבוד, זיכרון, מע הפעלה, תמיכה בבתקנים חיצוניים וכו, אבל הם לא כל כך מהותיים ברמות שאתה מדבר עליהם. גם למכשיר החזק ביותר בשוק אין חצי מהיכולות של PC ממוצע היום ... בקיצור זו לא שלאה שנוגעת ל 1930 זו שאלה כללית על פוקט פי סי, וכדאי שתבדוק אם הוא עונה על הדרישות שלך (בכל מקרה זו פלטפורמת הכף יד החזקה ביותר).

2cookie

New member
כל הדברים שפירטת שם....

הם בטח הצרכים שלך, ואלה צרכים שדורשים הרבה בטריה, מה ש1930 והבטריה 900MAH העלובה והקטנה שלו לא יכולים לספק, כך שכנראה יותר יתאים לך איזה 3950 או בכלל PPC של חברה אחרת.

ron20

New member
ממש לא מסכים ...

מי שלא חייב שרוולים, שלא יתקרב ל 39XX. אם כל כך לחוץ על סוללה (ולא הייתי מגדיר את הסוללה של ה 1930 עלובה), תמיד יכול לקחת סוללה נוספת ... (הסוללה חיצונית) ה 3950 מכשיר של אתמול, גדול ומגסיל פיסית, לא תוכנן ל WM2003 (למרות שיצא עדכון בקרוב), מי שלא חייב שרוולים, אין לו מה לחפש עם 39XX.

2cookie

New member
אז אפילו AXIM עדיף על ה1930

מבחינת זמני סוללה. והעניין של בטריה נוספת גורם לשימוש מסורבל יותר ומייקר את העלות.

ron20

New member
תגיד ...

בעניין הסוללה של ה 1930, אתה מדבר מנסיון אישי ? לא שיש לי משהו נגד ה AXIM ... להיפך... , אבל לא צריך סתם להשמיץ, אין שום בעיה בסוללה של ה 19XX, היא בסדר גמור (בכל מכשיר תמיד רוצים שתחזיק יותר...)

2cookie

New member
קראתי ביקורות...

ולא משבחים שם את הסוללה (בלשון המעטה..).

ron20

New member
אז ככה ../images/Emo26.gif...

א. מנסיון, אני יכול להגיד שמשתמש שסדרה 19XX מתאימה לו מבחינה פונקציונלית הסוללה ממש לא בעיתית,הגודל הפיסי של הסדרה הזו מדהים... והמחיר ממש סביר. אגב, הרבה ביקורות גם כותבות שזו ה"מגרעה" ה 22XX, אז כותבים... ממש אין בעיות איתה, להיפך, בהשוואה לכל האיפקים הקודמים שעבדתי עליהם היא אפילו נותנת יותר זמן, כנראה שיש שיפורים גם במידת צריכת המתח (מצד החומרה ומע ההפעלה), וכמה MA הסוללה זה לא הנתון היחידי שקובע. לא כל מה שכותבים נכון, למרות שהייתי מעדיף סוללה שתספיק לחודש... ב. אם אתה ממליץ על AXIM, תן דגם, AXIM זו משפחה לא קטנה ... והערה קטנה (ואל תעלב, כי ממש אין לי כוונה לפגוע) במידה אתה נותן עצה שלא על סמך נסיון, ציין את זה בגוף התגובה, אנשים מוציאים מאות דולרים על המכשירים, טעות בקניה "יושבת" הרבה זמן על הלב וחשוב לתת להם מידע כמה שיותר מדוייק, או מסוייג. (שוב, לא להעלב)

2cookie

New member
משפחת האקסים די קטנה...

אדבנסד ובייסיק. יצא לי להשתעשע קצת עם הבייסיק והוא די חביב, ולמי שיש עוד 100$ מיותרים שיילך על האדבנסד. נעלב? ממש לא. אבל יש לי הרגשה שמי שכותב ביקורת על מכשיר, ניסה אותו מן הסתם

ron20

New member
ידוע לך אם

הדגמים שנמכרים כאן עכשיו אלו הדגמים שמצויידים ב WM2003 ?

2cookie

New member
לא, הם מגיעים עם PPC2002.

זה מצויין בכל מקום שבו הם נמכרים

ron20

New member
../images/Emo26.gif

אם זה המצב, ואני לא מבין למה, כי ממש שאני רואה מעבר לים כבר משווקים מכשירים עם WM2003 , זה בהחלט שיקול בקנייה. נכון, אמורים לצאת שדרוגים ל 2003 אבל אני מעדיף מכשיר שנבנה מראש על מערכת הפעלה ולא מכשיר שמערכת ההפעלה הותאנה אליו.

למעלה