נוסטלגיה טרום קורונה
Well-known member
אם אני לא טועה, החיסון המוחלש ניתן במנה אחת ובעבר נתנו רק את המוחלש.סופרמן זה נראה שאתה לא מרוכז....
לא כתבתי בשום מקום שחיסון פוליו ניתן בפעם אחת. מדוע שאכתוב דבר כזה? טרחת להציץ בתדריך החיסונים?
אם אני לא טועה, החיסון המוחלש ניתן במנה אחת ובעבר נתנו רק את המוחלש.סופרמן זה נראה שאתה לא מרוכז....
לא כתבתי בשום מקום שחיסון פוליו ניתן בפעם אחת. מדוע שאכתוב דבר כזה? טרחת להציץ בתדריך החיסונים?
אם אני לא טועה, החיסון המוחלש ניתן במנה אחת ובעבר נתנו רק את המוחלש.
אפשר קישור לתדריך החיסונים כשניתן רק פוליו מוחלש?אין צורך לנחש ניחושים. אפשר פשוט להסתכל בתדריך החיסונים, ואז להיווכח שגם בתקופה בה ניתן מוחלש בלבד, הוא ניתן ביותר ממנה אחת. אפילו בשנות ה 60.
כבר צרפתי קישור באחת התגובות שלי (לדעתי לסופרמן) - אז מוזמנת לעיין באחד הפרקים הראשונים בו מופיעים לוחות חיסוני השגרה (לא חושב שיש קישור ללוח ספציפי).אפשר קישור לתדריך החיסונים כשניתן רק פוליו מוחלש?
מה שיש זה העדכני שיש היום וזה לא מה שביקשתי.כבר צרפתי קישור באחת התגובות שלי (לדעתי לסופרמן) - אז מוזמנת לעיין באחד הפרקים הראשונים בו מופיעים לוחות חיסוני השגרה (לא חושב שיש קישור ללוח ספציפי).
כמו כן אני בטוח שבהרצת חיפוש פשוטה בגוגל על הערך "תדריך חיסונים" תוכלי למצוא את התדריך.
מה שיש זה העדכני שיש היום וזה לא מה שביקשתי.
אם כוונתך לקישור שמופיע במילה 'קישור', אז הוא קישור שגוי שלא מוביל לכלום.תדריך החיסונים הוא מסמך ארוך.
בהתחלה יש את הלוח העדכני, אך לאחר מכן יש פירוט ההיסטוריה של החיסונים יחד עם לוחות של שנים קודמות.
צריך פשוט לחפש, וזה לא מסובך במיוחד. כמובן שאם זה לא מספיק מעניין אותך , אינך חייבת.
אך הקישור שצרפתי הוא לתדריך החיסונים המלא (ומאוד פשוט למצוא אותו גם לבד) וחיסון פוליו מוחלש (OPV) ניתן במספר מנות גם בעבר.
ראשית הקישור אינו שגוי ועובד מצוין.אם כוונתך לקישור שמופיע במילה 'קישור', אז הוא קישור שגוי שלא מוביל לכלום.
אם אתה אומר, רוצה צילום מסך?ראשית הקישור אינו שגוי ועובד מצוין.
אני זוכרת בבירור, למשל בשנת 88 נתנו מנה אחת לכולם.שנית, אני באמת לא רואה הגיון בלהמשיך את השרשור הזה בצורה זאת. לו רצית למצוא את תדריך החיסונים היית עושה זאת מזמן. זה באמת לא מסובך. לא הפניתי לאיזה מאמר בכתב עת אזוטרי שרק למנויים יש גישה אליו.
אז אם בא לך תעשי זאת, ואם לא זה גם בסדר. אני אחיה מצוין גם את תחשבי בטעות ש OPV ניתן במנה אחת בעבר.
שלום הרינגטון, לא ידעתי שאני מתדיינת עמך.כאן הסתיימו שידורנו.
אם אתה אומר, רוצה צילום מסך?
אני זוכרת בבירור, למשל בשנת 88 נתנו מנה אחת לכולם.
כמעט כתבתי בתגובה מי נראה לי שכתב את ההודעה הזו בעקבות הנטייה להתעקש על טעות במשך שבועות, אבל התאפקתי .אם אתה אומר, רוצה צילום מסך?
אני זוכרת בבירור, למשל בשנת 88 נתנו מנה אחת לכולם.
שלום הרינגטון, לא ידעתי שאני מתדיינת עמך.
את מה שהמסך הציג לאחר לחיצה על הקישור שלך.ומה צילום מסך יוכיח, את לא יודעת איך להיכנס לקישור או שאת לא מצליחה להריץ חיפוש פשוט בגוגל?
עכשיו שבת, אז אני מניחה שתשיב לי רק מחר במוצ"שכמעט כתבתי בתגובה מי נראה לי שכתב את ההודעה הזו בעקבות הנטייה להתעקש על טעות במשך שבועות, אבל התאפקתי .
ההתנצלות שלך מתקבלת.![]()
אתה טועה ומטעה. גם נגד טטנוס מחסנים אחת לכמה שנים וכך גם לדלקת ריאות. לפוליו יש סידרת חיסונים ואם תעקוב אחר רישומי פנקס החיסונים שניתנים לכל תינוק, אתה תיווכח שיש עוד חיסונים שחוזרים עליהם לפחות פעמיים. בכל מקרה, שיטת החיסון נגד המקרנה היא חדשה ומדובר בכלל גם בווירוס שאינו עונתי אלא סוג של דייר קבע (לפחות עד עכשיו מזה כשנתיים). אז כדאי לדייק בדברים שכותבים, גם אם החוקרים עצמם טרם הצליחו לפצח את הצופן עד תום.ככל שעובר הזמן אני משתכנע יותר לא להתחסן. ממילא חיסון (נגד מחלה ספציפית) צריך לקבל פעם אחת והוא יעיל לכל החיים (נגד אותה מחלה), לא כל שנה (לכן זריקה נגד שפעת אינה קרויה חיסון) ובטח שלא כל 6 חודשים או 4 חודשים. זה לא חיסון, זה חירטוט.
לא חוזרים על החיסונים שמקבלים בינקות בשלב הבגרות פשוט כי אין צורך בכך. גם כשמדובר בסדרת חיסונים היא חד פעמית, גם אם יש חלוקה למנות (ואפילו זה לא הכרחי ונעשה בטעות בגלל הנחה שמקורה בטעות והוזכרה בשרשור זה).אתה טועה ומטעה. גם נגד טטנוס מחסנים אחת לכמה שנים וכך גם לדלקת ריאות. לפוליו יש סידרת חיסונים ואם תעקוב אחר רישומי פנקס החיסונים שניתנים לכל תינוק, אתה תיווכח שיש עוד חיסונים שחוזרים עליהם לפחות פעמיים. בכל מקרה, שיטת החיסון נגד המקרנה היא חדשה ומדובר בכלל גם בווירוס שאינו עונתי אלא סוג של דייר קבע (לפחות עד עכשיו מזה כשנתיים). אז כדאי לדייק בדברים שכותבים, גם אם החוקרים עצמם טרם הצליחו לפצח את הצופן עד תום.
לא.בפעם רביעית חמישית...
דעה אחת נגיע לחיסון רביעי, חמישי ושישי.
דעה שניה, האומיקרון יכול להיות הסוף של המגפה.
או תמתינו לזן נוסף?
צפה בקובץ המצורף 38775
אין סוף, כל הזמן יופיע זן חדש או אחר- זהו, משהוא רוצה שהעולם הזה יעלםלא.
שניים הספיקו לי, כדי לערער את מצבי הבריאותי
העולם לא נעלם אבל החירות שלכם נעלמה.אין סוף, כל הזמן יופיע זן חדש או אחר- זהו, משהוא רוצה שהעולם הזה יעלם
עושים עלינו עבודה פסיכולוגי.בפעם רביעית חמישית...
דעה אחת נגיע לחיסון רביעי, חמישי ושישי.
דעה שניה, האומיקרון יכול להיות הסוף של המגפה.
או תמתינו לזן נוסף?
צפה בקובץ המצורף 38775
רק שהערב בשיחה עם אחד המומחים הוא הודיע שכרגע יש כ- 130 מאושפזים, למעלה מ-70% מהם לא מחוסנים בכלל, חלק מהנותרים מחוסנים חלקית ובודדים מחוסנים מלא.עושים עלינו עבודה פסיכולוגי.
מקדם ההדבקה עולה.
מה לעשות? החיסון הפך כחלק מחיינורק שהערב בשיחה עם אחד המומחים הוא הודיע שכרגע יש כ- 130 מאושפזים, למעלה מ-70% מהם לא מחוסנים בכלל, חלק מהנותרים מחוסנים חלקית ובודדים מחוסנים מלא.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.