האם תנשא לי ?

האם תנשא לי ?../images/Emo99.gif

יום שטוף שמש , רצועת החוף נשקפת אל מול עיניי , מראה מהמם וריח מלוח ניחר אל אפי , גלים מכים הולמים בחוזקה מתנפצים להם לרסיסים דקים , דקים , למרות הכח והעוצמה השקט חודר לנשמה . מהלך לי לאורך רצועת החוף מבטי נתקל בעלמה יפה ודקיקה . חשבתי לעצמי , שוה להכיר מנסה לשאול לשעת היום מתפתחת שיחה על הא ודא . המפגשים לאחר אותה פגישה ראשונה , הופכים לצפופים יותר , אינטנסיביים מעמיקים יותר. עוברים להם חודשיים של שיכרון חושים , בפגישתינו הבאה אני שם לב לשינוי כללי , שינוי בהתנהגות , שינוי חיצוני בפניה , מעט כחושה . אני מפציר ושואל האם את מרגישה כתמול או שלשום ? וודאי בקולה הרך והנעים כל כך , אני מקבל תשובה חדה וברורה . בתוך תוכי הרגשתי שהיא אינה כה כנה ואמיתית עימי . יומיים עוברים ,הבשורה ניחתה עלי כרעם ביום בהיר . אני בהריון , זוהי עובדה . כעת ישנן שתי חלופות , הפלה או חתונה ! אני מרגיש בתוך תוכי עדיין ילד צעיר אך זה עכשיו סיימתי את הצבא , לא בשל למשימה הכל כך חשובה , "הקמת משפחה" לימודים אקדמאים שתכננתי היו בשלבי תכנון בלבד , לעבוד לא עבדתי תזרים המזומנים הגיעה ממשפחתי ואני עדיין בגדר החלומות . מה עושים ? איך מתנהגים במצב כזה ? מחשבות של יאוש עוברות בראשי מה אני צריך את התיק שנפל כך ביום בהיר ? למה ? למה זה נפל עלי ? לקחתי החלטה ! עשיתי טעות , האחריות היא בראש וראשונה שלי . עובר חודש ואני מתחת לחופה , שומע ולא מקשיב , "התיקח אישה זאת"? אומר אני הן, הכוס מתנפצת לרסיסים , "מזל טוב" , "מזל טוב" מכריזים בכל פינה . היא שואלת : אוהב אתה אותי ? אני אמיתי כל כך , לא יודע מה להשיב . עוברים להם החודשים עברנו לקורת גג משותפת הבן הבכור לאוויר העולם הגיח . ההתרגשות כה גדולה ואני מכריז " אוהב אני אותך" גדל הבן , האושר כה רב אין ממנו חזרה . שבת שלום , יהונתן 38 .

אהבתי...

LOVE IS IN THE AIR EVERYWHERE I LOOK AROUND מצרף משהו ישן ישן משלי: אהבות רבות לא היו לי ואף אחת עוד לא חיכתה לי, ואף אחת עוד לא אמרה לי בוא תהיה שלי. האם תהיי את הראשונה אשר ביחד כל שנה, ניזכר באותה השניה שאמרת בוא תהיה שלי. אז אל תעזבני כעת את הקצב עוד ניתן להאט, ואת הרכבת לא נאחר ותהיי עימי ולא עם אחר.

שני 35

New member
אהבתי מאוד , מאוד ../images/Emo24.gif

יהונתן יקר ! אהבתי מאוד , מאוד . כתיבה אינטימית ויפה . שתזכו לימים מאושרים בעתיד כפי שזכיתם להם בעבר . הלואי על זוגות אחרים חיים כמו שלכם . שני 35 .

המקרה שסיפרת, מוכר לי../images/Emo24.gif

מסיפור ששמעתי. השאלה היא: האם זה הנושא של להתחתן צעירים, בשל הריון, עולה מידי פעם בחייכם? מאחלת לכם רק אושר ובריאות כל ימי חייכם!!

י פ ע ת

New member
יהונתן....

בעל הוא אדם שכאשר מישהו אומר לו "אכלת אותה" הוא עונה: "כן, אך זהו ארוחה נפלאה"... שמחה להבין שגם אתה איכשהו אכלת אותה אבל זכית בארוחה נפלאה! רק אושר ואופטימיות כמו שתמיד ניתן להבין מדבריך ישר כח!!!

מקסים ../images/Emo39.gif

מקסים , יפה נוגע ללב . אפשר לקבל את המתקון ? ואני אכלתי אותה אחרי חברות של 8 שנים חשבתי שהכרתי , התבדתי !

תוספת ../images/Emo91.gif

רובנו חיים ונושמים את מוסד הנישואין, בכל יום עולים פרשיות וסוגיות בנושא , בוודאי כשמדובר על זוגות מפורסמים . קחו למשל את יאיר לפיד ואשתו ( זוג מפורסם ומתוקשר ) איזה רומנטיקה , איזה פירגון , חיים משותפים הלוואי על כולם . היום ? כולכם וודאי מודעים על הליך הפירוד של בני הזוג , אני לא בא לומר למה זה קרה להם , אני בא להגיד חברים , אין מתקון בדוק להצלחת מוסד הנישואין כלומר מתקון הכנה לפני החתונה . זאת אומרת תהיו חברים תקופה ארוכה טרום נישואיכם קיבלתם נוסחת הצלחה לנשואים ,או לחילופין להפך תקופת חברות קצרה . בכלל , חיים משותפים והצלחה לנישואים בראש וראשונה תלויה בהתאמה ויותר מכך בגודל הפירגון בין בני הזוג . ככל שבני הזוג מפרגנים יותר , מבינים איש את רעהו , לא נכנסים לנשמה האחד לשני , לוקחים אחריות מלאה בבית , גם אחריות על דברים הפחות נעימים בבית ויש מטלות שפחות נעים לעסוק בהם בבית , נכון ? כל אלה ודברים אחרים שלא הזכרתי מביאים להצלחת חיי הנישואים ויותר מזה לכיף גדול של חיים מאושרים יחד . תחשבו על זה . יהונתן 38 .

יש ויש ../images/Emo4.gif

ראה , אני מסכימה להגיון הדברים שכתבת הגיון שעל פי רוב חיי הנישואין "חייבים להחזיק מעמד" אלא שלפעמים נכנסים גורמים אחרים , מה שניקרא גורם ההפתעה . אני לדוגמא ,חשבתי שהמסגרת בבית שלי עומדת לפי כל פרמטר נכון . לאכזבתי בעלי לשעבר ,פשוט הודיעה לי יום אחד "התאהבתי" כך ביום בהיר אחד נוחתת עליך פצצה , אני נשאר עם לב שבור . ולמה לכל הרוחות אני , אבל תמיד אני חושבת , איפה טעיתי ? היום שנתיים אחרי , אני בונה חיים אחרים , שוב מתוך ראיה , של התחשבות , אהבה . יעלה .

מאחל לך ../images/Emo140.gif

שבסבב השני שלך , תדעי אושר . חבל שלמרות הכל בסבב הנישואין הראשון שלך בחר בעלך לקום וללכת . טוב לפחות שמצאת דרך חדשה . יהונתן 38 .

למעלה