לא כל הדור של פעם היא בעל "ערכים טהורים"

. אבל מבין למה את
מתכוונת... רק שימי לב שאת אומרת העצמך שזה לחפש מחט בערמה של שחת. או, עכשיו את סוף-סוף מציגה את הבעיה שאני מנסה לתאר כל השרשור הזה. אז בכדי למצוא מחט בערמה של שחת, צריך להתחיל ולאמץ "מנוע חיפוש" קצת יותר "יעיל". שהקצב בו הוא גבוה, אחרת מה הסיכוי למצוא דבר כזה?
לא אמרתי להתפשר על בן-הזוג, אמרתי להרחיב את הסנן הראשון, ולשנות אותו לאחד שיאפשר יותר הזדמנויות רציניות למצוא את בן/בת-הזוג המתאימים לנו. אלא אם את (לא אישי) מאמינה שבכל הרשת, אתרי ההכרויות, פייסבוק וכו', אין סיכוי למצוא לעצמך בת/בן-זוג בעל ערכים טהורים. ושאנשים בעלי "ערכים-טהורים" לא יכנסו לשם מלכתחילה...
ואני בהחלט חושב שישנם אנשים טובים גם ברשת, שמחפשים להכיר, ושמוכנים לחזר ולהיות רומנטים, אם רק תינתן להם האפשרות בפועל להיות כאלה. והם מחפשים בעצמם את מי שרוצה גם, ומחפש בעצמו.
שאלה לי לכולם, האם מודעה בסגנון הבא היא לא-רומנטית, היא ללא ערכים-טהורים:
שלום שמי דוגס, בן 41, מקסים, חכם, ובעל חוש הומור....
אוהב לקרוא, לצאת לטיולי טבע, ללכת לקולנוע וכו'....
אני מחפש מישהי דומה למטרות רציניות בלבד!
יש בעיה עם זה? זה אכן פחות רומנטי ביחס ללא להצהיר מראש שאנחנו מחפשים משהו רציני, ולתת לזה להתפתח מעצמו... אבל בפועל, מה זה משנה? אם נצא תפנה מישהי ומקסימום נברר מעט פרטים ראשונים, כדי לוודא שזה לא בזבוז זמן מוחלט, ונקבע לסרט. מה כבר יקרה? הלו מהרגע שניפגש יש מקום לכל החיזור וכל הרומנטיקה בעולם... אבל עם יותר סיכוי להצלחה, כי שנינו שם להצליח, ולהתאמץ. אני מבין שגם להתאמץ יכול להתפס כלא-רומנטי, הרי זה אמור לזרום לבד... אבל מה לעשות שלפעמים צריך גם לתת פוש-קטן לפתיחה. לא כולם יודעים טוב כל-כך איך לעבור את המשוכה הראשונה, וזה מפעיל עליהן המון לחץ תתפלאי/ו לשמוע

. וכשאתה לפחות כבר במשחק, אז הרבה יותר קל להמשיך אותו הלאה, לפחות לדעתי.
אני לא חושב ניתן יהיה לשים-סוף לדיון הזה אי-פעם. זה השוואה בין תפיסה רומנטית-דמיונית לבין גישה פרקטית-מציאותית. לכל אחת יש פלוסים ומינוסים, וכל אחד שיבחר מה טוב לו.
המון בהצלחה לך
, לי, ולכל מי שמחפש אהבה