האם תמונתכם פה ?

אבזץ

New member
סליחה, לא מלחך פינך.

והפסקתי ללחלח בגיל מוקדם יחסית. אפגר תשע היה לי למפגר.

אבזץ

New member
יש. הצלחתי לעצבן אותך.

ומה שנכון - נכון. מי לא ישן בלילות, מי ער בשעה שש בבוקר? לילה טוב

../images/Emo4.gif איך אפשר לחיות ככה?

זה נוראי! אני מרחמת על כל אותםן חבר'ה שכל חטאם היה שגלשו באינטרנט שומו שמיים!!

מחממנוע

New member
פעם הם איימו שיפרסמו

כל מי שהולך במדרחוב, בימים אלו של הקיץ הטמא ופרסמו תמונות, אותם אלה שעושים את זה, קובץ משועממים בורים שבמקום ללמוד הם "נלחמים" בשבבניקיות, (היום כבר אי אפשר לשרוף תחנות עם תמונות תועבה אז מרססים) ושורפים בתי זונות עם הזונות ואם היו יכולים היו שורפים גם את ה"בתי אינטרנעט" ובכלל, אם היו יכולים היו שורפים הכל החל בפחי זבל וכלה ובכל שוק מחנה יהודה אפילו שיש שם רק שתי חנויות דיסקים ב10. טיטולים עם קקי זה מה שהם שווים. מה בינהם ל"רבה" בחידר שמכה תלמידו על כל דבר פשע? רק נקיון כביכול.

whitewidow

New member
הם מאיימים ונלחמים

ומקריבים קורבנות, אבל הקרב הזה אבוד להם. יתר על כן, כל שיח הנגד הזה רק מקרב עוד כמה אנשים חדשים להציץ בדבר האסור. על כל אחד שהם ירתיעו אותו משימוש באינטרנט- יצטרפו כמה חדשים...

שימי לב

שגם רוב הגולשים הסתייגו מהצעד הזה. אם כי מה אפשר לצפות מאנשים שממילא משתמשים במכשיר הנתעב ("המכשיר הטמא" שמור לטלוויזיה)

מגעיל

זו אחת הסיבות שעזבתי את העולם החרדי. זהו העולם החרדי בשיא שפלותו ועליבותו. גועל נפש. מגעיל. אין מלה אחרת.

באמת חבל.

שאי אפשר ללכת ערומים. *** כמובן שהכוונה לפסוק "אדם ובהמה תושיע יהוה", שעליו דרשו "אלו בני אדם ערומים בדעת ומשימים עצמם כבהמה".

boaZone

New member
אתה זה עם המכנסיים השחורות

והחולצה הלבנה? ידעתי שאתה מוכר לי מאנשהו...

מרקרית

New member
עלוב.

אנשים קטנים ועלובים. ולחשוב שיש אנשים שרואים בזה משהו הגיוני.

tzvitzi

New member
צריך להתארגן כמה חבר'ה ירושלמים

לחכות במשמרות ליד הבית "אינטערנעט" הזה שנמצא ברחוב יפו , ברגע שמזהים את אותו צלם שעומד ומצלם פשוט לתפוס אותו לתת לו כמה כאפות וסטירות לכסות לו את העינים לעשות לו סיבוב באיזורים האפלים של העיר העתיקה ולשחררו בבבית הקברות ברחוב סאלח א דין בשעת לילה מאוחרת , שם אין בתי אינטרנט ויש אנשים נחמדים שישמחו לקראתו (ויש לו גם אחלה מצלמה שאפשר להחרים) תחשבו על זה..

למעלה