האם תוכלו לעזור לי

dancer100

New member
האם תוכלו לעזור לי

שלום, רציתי לדעת האם מישהו יוכל לתת לי דיעה על החדר שלי - האם הוא מעוצב נכון מבחינת הפנג שווי ואם לא מה אני יכולה לעשות כדי לשפר את הזרימה..... החדר צהוע בסגול בהיר, פסטלי.... צירפתי שרטוט של החדר בתודרה מראש dancer

dreamerit

New member
בטח עוד תקבלי את תשובותיה הנפלאות

של אביבה, אבל במבט ראשון בחדר - הכי הפריע שהמיטה ממוקמת מול דלת הכניסה לחדר. הייתי מחליפה בין הארון למיטה. ערב נפלא

תשובה טובה dreamerit ../images/Emo45.gif

ועוד... dancer 100, חשוב לי תמיד לדעת, ממה נובעת השאלה, או הצורך בשינוי המיקומים? האם את מרגישה שאת זקוקה לשינוי, האם יש משהו שמפריע לך בסידור החדר? ותני לי גם את המיקום הכללי של החדר בבית כולו. באיזה צד של הבית הוא ממוקם? יום נעים

dancer100

New member
...

תודה רבה אביבה על התשובה לי די נעים בחדר... אני מרגישה איתו די בנוח......שום דבר לא ממש מפריע לי. נאמר לי פשוט שסידור החדר שלי הוא לא טוב מבחינת הפנג שווי, המיקום של הארון והמיטה הם לא כ"כ טובים.... החדר מצוי באמצע הבית - הוא דרומי... תודה רבה ויום טוב

......... ../images/Emo141.gif

די נוח,...די נעים..., אני שומעת שם משהו לא ברור... נכון, מיקום המיטה מול הדלת אינו נכון, והוא עלול לגרום בעיות בריאות באזור האגן, רגליים. מיקום מיטה מול דלת, לא תמיד מורגש מיד, אלא לאחר תקופה מתחילות הבעיות... כדי למנוע אותן כדאי להזיז את המיטה משם לצד שני של החדר, להחליף בינה לבין השידה תלי קריסטל בחלון או אפילו שלושה, שיעצרו את האנרגיה בדרך, לפני שהיא בורחת מהחלון מה דעתך להצטמצם קצת ולהוציא שידה אחת? לרכז את הדברים, למיין, כך שהם יגזלו פחות מקום אנרגטי בחדר? איך מצב הרוח שלך בד"כ? נינוח? ההיפך? ישנה בשקט? אם המצב נעים ונוח,באופן כללי, רגיל,אז השינוי הזה יספיק אם את רוצה לשנות משהו יותר עמוק....תגידי אני כאן

למעלה