האם תוכלו לסייע ?

האם תוכלו לסייע ?

אני יודעת שכבר שאלתי, ותודה רבה לכל מי שהשיב, אבל איכשהוא העניין עדיין לא מסתייע, עדיין תקועה בלי עבודה ! וה"עוני" המתמשך שאני חווה ארוכות, נותר כשהיה, למרות הצלחתי ויכולותיי המקצועיות הטובות. האם ישנם אנשים טובים באמצע הדרך, שיוכלו לאמר לי במה יתכן שאני טועה ? מדוע "מתעקש" השפע להעדר מחיי ? האם יש דברים שצריך לעשות או לא לעשות כדי להגביר שפע ופרנסה בחיים ? האם יש תקווה להקמת המשפחה המתוכננת ? תודה מראש לכולם.

משהו עוצר אתך

ככה זה גם אצלי. אני כבר יודעת מה זה. כשיודעים זה כבר חצי עבודה. עכשיו צריך לבדוק מה חוסם. איזה פחדים ואמונות לא נותנים לכסף להגיע. זה תהליך. זה לא ברגע אחד......

העכביש2

New member
לדעתי הכל נמצא בראש....

ואני חושב שכל המציאות שלנו היא ראי הנפש של האדם...או יותר נכון הסתכלות פנימית... הכל בחיים זה גישה, אין אפס! את יכולה להיות ענייה ולהרגיש הכי טוב בעולם ולהיפך.... מי ששם לב לדברים העמוקים, יוכל לנתב לעצמו דרך צלחה... ולשאלתך אם את מרגישה שמשהו תקוע לך בחיים, נסי לשנות דרך...נסי להתחבר לאנשים שיעזרו לך להתרומם...לכי למפגשים, קראי ספרים...צרי קשרים... ולא שאני עושה את זה יותר מידי (אולי כי אני אוהב להיות עם עצמי) אבל זו דרך טובה... אני מאחל לך בהצלחה...וצריך לזכור: כשמרגישים טוב הכל אפשרי...

e sh

New member
הדבר היחיד שאני יכול להגיד לך הוא

שזה בהחלט בסדר שיש תקופות קשות בחיים, ואין צורך להסתכל על זה כמו "תקלה" בעצמך או בעולם. כל דבר ששווה לעשותו בחיים הוא קשה. אמנם יש להבדיל בין קושי שלילי היוצר מצוקה ומרוקן כוחות, לבין קושי חיובי היוצר אתגר ומגייס כוחות. ההבדל בין השניים נעוץ בך, בתפיסתך ובחשיבתך.

L A K S H M I

New member
הייתי ממליצה לך לקרוא את הספר

כוחו של התת מודע הוא מביא כל מיני נושאים שרוצים "להזמין " ומסביר למה לפעמים יש קושי בתחום מסויים כספי כמו שציינת לדוגמא אולי כדאי שתעשה בדק בית אצלך למה אתה נרתע / סולד / מפחד מכסף התשובה בכל מקרה טמונה בך שבוע טוב בהצלחה

למעלה