האם תוכלו לסייע ?

האם תוכלו לסייע ?

אני יודעת שכבר שאלתי, ותודה רבה לכל מי שהשיב, אבל איכשהוא העניין עדיין לא מסתייע, עדיין תקועה בלי עבודה ! וה"עוני" המתמשך שאני חווה ארוכות, נותר כשהיה, למרות הצלחתי ויכולותיי המקצועיות הטובות. האם ישנם אנשים טובים באמצע הדרך, שיוכלו לאמר לי במה יתכן שאני טועה ? מדוע "מתעקש" השפע להעדר מחיי ? האם יש דברים שצריך לעשות או לא לעשות כדי להגביר שפע ופרנסה בחיים ? האם יש תקווה להקמת המשפחה המתוכננת ? תודה מראש לכולם.

drall

New member
מה שאני חושב

זה שפורום מדיטציה , ותרגול מדיטציה עוסקים יותר באינטראקציה הפנימית של האדם. זאת אומרת , אם היית באה לכאן ואומרת שאת מסכנה ומובטלת ובכל זאת את רוצה להיות מאושרת ונמרצת בלי לקשר לתנאים החיצוניים שלך , אז יכול להיות שאפשר היה חתת לך תשובה. אבל מה שאת רוצה הוא שיפור במה שקורה מסביבך כי מהמצב בתוכך את מבסוטית , אז זה לא המקום. את צריכה ידעוני או מקובל. אם את רוצה , תפני אלי במסרים ואני אראה , אולי אני יכול להמליץ לך על מישהו.

אינקה

New member
כן בבקשה

א. היכולות המקצועיות/החברתיות שלך אינן טובות כפי שאת חושבת ו/או אינן יודעת להציגן. ב. יש לך בעיה אישיותית מסויימת שמפריעה לך בתחום הזוגי. ג. אינך מודעת לעצמך, לתהליכים והמניעים שלך ולאופן בו את יוצרת את המציאות שלך עקב כך. ד. אם את מוכנה להביט בעצמך בכנות ולבצע עבודה כדי השתנות יש לך סיכוי לפתור את הבעיות הללו ובאופן טבעי תראי גם שינויים בתחומים שהזכרת.

אינקה

New member
שני דברים

אני ממליץ על: א. תרגול מדיטציה - טכניקות תמצאי כאן בקישורים. ב. טיפול פסיכותרפי או אימון אישי בו תבררי בעזרת מטפל האם יש פער בין התפיסה העצמית שלך למציאות, מהו. בהצלחה!

roi899

New member
תגובה להאם תוכלו......

התיחסות לכל דבר זה רק עינין של גישה. מי יכול לקבוע מה זה מספיק. הכל זה מהראש. מי יתן וכל בני האדם יהיו מאושרים. שובטמה.

זו שאלה כלכלית

למה את חושבת שתוכלי לעשות הוקוס פוקוס ולפתור בעיות כלכליות? להיפך- ככל שתתעסקי בעניינים רוחניים זה יבוא על חשבון הכלכלה. עצתי לך- תברחי מכל העניינים הרוחניים תיכף ומייד, אחרת תהיה עניה מרודה.

למעלה