האם תוכלו לאבחן ?

האם תוכלו לאבחן ?

שלום חברים, האם תוכלו בבקשה לאבחן את כתב ידי המצ"ב ? בתודה מראש, פרופ ארונקס. נ.ב. בן 36, כותב ביד ימין, סובל מכאבי גב

כי19

New member
ממש כמה מילים.אתה אדם אינטליגנטי

ויש לך שאיפות להתקדם ולכבוש.הנך יצירתי מאוד ומלא ברעיונות(אף שבחלקם הרעיונות נוגדות מוסכמות ). אולי בתחום החברתי הנך לא משקיע מספיק בשביל להיות מובן בצד השני העומד מולך.ואני רואה את זה כמשהו שיכול להפריע לך בתקפוד עם צוות. מה דעתך?

shamon51

New member
רשמים

אישיות אינטואיטיבית = הרבה רעיונות אבל פחות סבלנות לממש ופחות ירידה לפרטים. מתאים למכירות, שיווק. יכולת יצירתית טובה התלהבות ופתאוס בדיבור.

shon86

New member
מה בולט מאוד כאן - יחודיות לאממומשת

כל כך הרב אלמנטים בסיסים ייחודים רגישות חדות חוויה כושר אומנותי דקות הבחנה איכות דקות בתפיסה של חוייה ראיה ושמיעה אבל כל זה לא עוזר רק מחדד את הבעיה בכתב עודף הרגישות ובצרוף הגיל זוית הכתב וריחוק מרווחים אתה בעל עולם רגיש דקות אבחנה אבל כבר שנים שאת המפתח הגנה מהעולם על הרגישות הבוהה נוצרה מציאותנפשית של קו סכיזואידי המנעותי מחוויות שנכנסות עוק מידי ואיןלך כלים לעלכ אותם את אימפולסיבי אבל נמנע בעצם מהמציאות קווי של רגישות יצר שיכולים להוביל לבעיות של נוירוזה וממנה הלאה לקויים חמורים יותר אבל זה רק רצף עקרוני של שלבים מה אתה עוצר שם? אתה כל כך מתאמץ לא להתפרץ עודף הרגישות וחוסר הכלים לבטא את עצך יוצרים עולם זגור ונסוג למרות הרגישות שיכלה לבוא לידיד ביטוי בדרכים רבות הגיל לא מוסיף כאן אלא מחדד את חומרת הקוים הבעיתים בבסיס איכות במצאיות זה הלך הרבה יותר רחוק לכיוון של חסימה עצמית

דברים נכונים אמרת

ניתוח מרשים. אני תקוע רגשית ומקצועית הרבה מאד זמן ומרגיש שהסיר עומד להתפוצץ. איך פותחים חסימות כאלה ? אשה, ילדים, זהות מינית לא ברורה, חוסר ביטחון מושרש. לא יודע. ארבעה טיפולים פסיכולוגיים לא הצליחו. אני צריך לעשות שינוי. אגב, שמעון, אני לא מסכים עם הניתוח שלך כלל).

shon86

New member
הכליש את הצריך זה בעיקר

מדריך בעל רקע של פסיכולוגיה התנהגותית לא פסיכו אנליזה כי הניתוח מגביר את המגמות החזקות של ההתרחקות מדריך התנהגותי - עוסק בהתמקדות במצבים שירים השיגרה שלך פגועה אתה נסער מבפנים נסוג מבחוץ עד שלא יהיה מחוייבות עצמית דרך מדריך צמוד שלא נסחף לניתוחים אלא עובד על מצבים איתך בפועל זה לא יזוז תדע יש משהו ביסיס לא פתור שמניע את המערכת הזו ברור שיש כאן בעיית אמא חמורה מילדות הכתב הוא טיפוסי לטיפוסים מאניים דפרסיביים שזה עליות וירידות חדות של לגלים נפשיים נסיון לפעול החוצה ונסיגה דכאונית שלאחריה מהאכזבה מהמציאות לכאורה דמותה אם היתה בלת צפויה תגובות לא תאומו ת את ה מצבים של ההתנהגותשלך ומכאן נוצרה ההפרעה של קו הפסיכומאני דפרסיבי אתה חייב הנחיה צמודה שתאזן את הפרופורציות של התגובות הנפשיות שלך למצבים ואז המציאות תהיה קלה למגע הרגישות מעידה שיש לך את היכולת להביט התוצאה לא טובה כי הביא האותך לנסיגה במקום להתקדמות מול המציאות בהצלחה

אני לא משוכנע

שמצבי כה חמור (מאניה דיפרסיה, אני ?) אך אם ידועים לכם שמות בעלי מקצוע רלונטיים בתל אביב, אשמח לקבלם במסרים. אם בכ"ז אתקבל לעבודה שבמסגרתה ביצעתי בדיקה גרפולוגית, אעדכן. תודה על עזרתכם, פרופ ארונקס (ראש משלחת הציד להשמדת המפלצת התת-ימית, אשר לבסוף התגלתה כנאוטילוס של קפטן נמו, ובשמו מסתתר ארון).

shon86

New member
מצער מאוד שלא הבנת את דברי ואם כך

לא לא השגתי את המטרה שלשמה כתבתי אני יסיביר את עצמי יש טיפוסי אישיות - כל אדם הינו בעל איפיונים אישותיים זה למעשה סוגי טיפוסים שחלק מרכזי בעיפיונים קשור למנגנוי ההגנה של האדם למעשה מעצבים את אופיו במגעו בעיקר עם העולם וגם עם עצמו עכשיו אב טיפוס דו קוטבי מתאפיין בעליות וירידות בגלים על רצף התהליך הזה הרי שגם לרבים שהם " נורמלים " יש תונדות כאלה אז אין בכך שום בעיה אולם כאשר זה מחבל ופוגע בתפקוד נוטים לקקרוא לכך הפרעה ובמצבים חמורים שמצטרפות הפרעות נוספות שכמעטמנטרלות את האדם הרי זו מחלה בקצור לא נאמר מחלה ולא מצב חמור אלא שהכתב מתאפיין בקו אישות של דו קוטבי זהו לא יותר ואם אתה שואל איך יודעים אם זו הפרעה זה רק אתה תדע עפי כמה אתה מנוטרל לבצע ולפעול במציאות היומיומית

כי19

New member
קח לך עזרה לזמן ולמטה ממוקדת.

בכדי שתוכל להתרומם ממצבך העכשווי.

למעלה