האם שרון חולה?

האם שרון חולה?

ממידע שהופץ באינטרנט,מתברר שהגיעו מסמכים רפואיים לידי כתב בכיר של עיתון גדול,מהם מתברר,ששרון חולה בעינו הפגועה,וליו לעבור ניתוח מסוכן מאד. עורכי העיתון עשו חושבים והחליטו לא לפרסם המידע החשוב כדי לא להשפיע לפני הבחירות. אנשי שרון החליטו להשתיק הנושא וששרון יעבור הניתוח לאחר הבחירות. במידה והציבור היה דורש,היה על שרון להציג את תיקו הרפואי-שזו בעיהלאדם בן 76.

שרה´לה יקרה...

תזכרי שהפצת שמועות מסוג זה שאין להן ביסוס היא מעשה פלילי. גם אם הדברים נכונים הרי שמדובר במידע המוגן בסודיות רפואית.

ניתוח מסוכן מאוד בעין?

מה כבר יכול להיות מסוכן בניתוח עיניים? מכסימום, שיעקרו לו את העין לגמרי וישימו רטיה כמו של משה דיין. אני מציע לא לרדת לכאלה רמות, שמזכירות את מה שניסה המערך לעשות לבגין ב1981 לאחר התקף הלב שעבר. כל אחד יבחר את המנהיג שלו, ונלך כולנו אחרי מי שיבחר.

נסיון רע עם מנהיגים חולים

להזכיר את בגין-גולדה-רבין-דיין? מחלתם השפיעה על עמדתם/החלטותיהם. כולם היו גם זקנים. זה בהחלט משפיע ומזיק.

????

אנא פרטי. מחלתו של בגין השפיע על החלטותיו? איזו בדיוק? ההחלטה להפציץ את הכור העיראקי? ומה יש לך נגד זקנים לעזאזל? משה רבנו היה זקן מאוד כשהנהיג את עם ישראל. אני מעריך מאוד ניסיון. אני מציע לך להישאר ענינית. את יוצרת רושם שנתניהו בלחץ גדול מאוד, וזה בוודאי לו מועיל לו כרגע.

hungry penguin

New member
היא לא מייצגת את נתניהו

כך שמה שהיא לא תאמר לא יכול להעיד כלום על מצבו של נתניהו. אבל אני דווקא מוצא את האמירות שלה חכמות. שרון זקן, וזה ניכר עליו. פעם הערכתי את ההחלטות השקולות שלו. אבל איש שנותן לבן שלו לעסוק בשחיתות בשמו, או שמושחת בעצמו או שכבר סנילי. אני בוחר באפשרות השניה.

masorti

New member
מצבו הרפואי של בגין..

השפיע על תיפקודו בשנה האחרונה לכהונתו. ועם כל הכבוד לזקנים, התמונה של ברז´נייב מנופף בקושי רב מעל המרפסת במוסקבה בשנותיו האחרונות לא הוסיפה לו כבוד (וגם לא הוסיפה בטחון למאות מליוני נתיניו).

אתה משווה אותו לשרון?

שים לב: אני עדיין לא ציינתי במי אני עומד לתמוך, כדי שנוכל לנהל ויכוח עניני. שרון אינו ברז´נייב. די לראות את המסע שהוא עושה בסניפים כדי להבין זאת. שאלת הרלבאנטיות של בריאותם או גילם של מנהיגים עשויה להיות נושא מרתק, אך במקרה של שרון היא לא לוקחת. מי שרוצה לתקוף את שרון יכול למצוא סיבות עניניות, וכאלה לא חסר. אין טעם להיגרר לטיעונים חברי תוחלת שמפגינים לא יותר מאשר מצוקה.

בריאות-טיעון מאד עיניני!

זיקנה ,גם במיקרה של בריאות משופרת-משפיעה על האדם. זיקנה היא נסיון-אך גם עייפות. זיקנה היא סבלנות-אך גם הססנות. זיקנה היא הבלגה-אך גם פחדנות. זיקה היא מצב כמו נעורים-אך הפוך=משפיעה על החלטותיו של האדם,מהלכיו,דעותיו. האדם איטי יותר,חסר ביטחון יותר,הססן יותר-שים לב לנהיגתם של הזקנים,,,,,,,אתה יכול לקרוא לזה זהירות-אך בפועל,הם מפריעים לתנועה הזורמת,,,,,,

צעירות זה פזיזות

וביבי אכן נהג בפזיזות במקרים רבים... כמובן שזה בולשיט - גם מנהיג בן 100 יכול לפעול בפזיזות וגם מנהיג בן 40 יכול לפעול בהססנות ובאיטיות. הכל תלוי באדם הספציפי.

masorti

New member
אני לא משווה כלום לשרון.

אתה טענת שברמת העקרון אסור להתחשב בכך שמנהיג הוא זקן, ואני טענתי שאני טועה והבאתי דוגמאות. וכמו כן התייחסת לבגין בלי לדון בשנותיו האחרונות בתפקיד. --- אין לי מושג מה מצבו הרפואי של שרון. לפי התנהלותו בתקשורת נראה שהוא בסדר, אבל זה לא מוכיח כלום. --- אני כבר הבהרתי שאיני מתלהב לא משרון ולא מביבי (אם כי את ביבי אני ממש מתעב), ולכן אוכל גם אני לנהל דיון ענייני. ומכיון שכלל איני חבר ליכוד, ממילא ברור שאין לי אינטרס אישי בנצחונו של אחד המועמדים.

למעלה