האם שמתם לב...

Hermione

New member
האם שמתם לב...

שעברה כמעט שנה שלמה מאז תחילתו של הפורום הזה? פלא!! בזמן האחרון היו מלא מצטרפים חדשים אבל האם יש פה מישהו שזוכר את ההתחלה ההתחלתית? לכבוד ה``כמעט`` יומולדת הזה, המצאתי שיר: הו פורומינו, פורומינו היקר. תגיד, לא נמאס לך מאיתנו כבר? כמעט שנה אנחנו פה, מבלבלים את המוח בשם כל הקלמנטינות, איך נשאר לך כוח? בהתחלה בהתחלה, לפני המון זמן נכתב סיפור על איזה ילד קטן הארי פוטר, זהו השם והעולם קרא, ומאוד התרשם. קראו אנשים בישראל, קרא גם איזה מנהל- תפוז לחוץ ואמר לעצמו בשקט: ``פורום הארי פוטר בתפוז- זה מה שנחוץ!`` ובכן, עבד. קרה מה שקרה, ואז הגיעה המנהלת הראשונה- פאד פוט היקרה. וחוץ מפאד פוט כבר הגיעו עוד המון אנשים וכולם היו מאוד נרגשים- והנה רישומם לפי סדר בו אותם אני זוכרת ותקנו אותי אם זה היה אחרת: Hermione G ביניו כולם מתבלבלים, כי על הG המשמעותי לא ממש מסתכלים... פנתר שהיה ואז עזב. אבל לא להיבהל- הוא חזר, ועוד בשדרוג למנהל. איזה שי שהמשיך להחליף את הכינוי ואני לא יודעת מה קרה קרה איתו. אולי הוא עדין כאן אבל בשינוי? שרה כמובן, שאוכלת גופות וחתולים מתים אני אישית ממליצה על מעבר לשניצל וקצת פתיתים. יפעת 28. היה נחמד איתה לדבר. אבל פתאום היא התעתקה מפה ולא ראינו אותה יותר. וכך, לאיטם חלפו החודשים ישנים עזבו או נשארו ובאו חדשים: פרונגס, האמריקאי... הוא חושב, מה שהוא כותב מופיע יותר מפעם אחת אבל זה לא הוא, מה פתאום- זה המחשב. רחלי, שלחתי אותך לספריה לקרוא את שר הטבעות יותר מפעם אחת. האם את זוכרת את מה שהבטחת? יערה, זאת שרבה עם כולם. ירק, האם את עוד שם? ליאת, הריטה סקיטר שכולנו (כולנו?!) אוהבים יש לך עוד איזשהם ציטוטים מגניבים? עוד אחת שקשה לפספס- תמר דינור. לדוגמא- !``Is Tamar here? sure יש עוד המון חברי פורום- קהל נכבד ומלכותי אבל אני לא זוכרת את כולם כרגע, ועל כן אני שולחת את סליחתי. ואני רוצה להזכיר עכשיו בבטחון שהשירים זה בצחוק, זה לא דוקא נכון. וכל האלה האחרים, אז אתם מומנים לכתוב גם על עצמכם שירים, וגם עלי (אבל אל תהיו אכזרים) מזל טוב לפורום!!!!

יותר משנה

אני הייתי מראשוני הפורום, עוד כשדיברנו על ``אבן החכמים`` ו``חדר הסודות``, וסימנו X3 על כל מה שהיה קשור ל``האסיר מאזקבאן``. אני זוכר שהייתי כאן (עם עוד מעטים מאלה שכאן היום) בפורום הזה לפני שנה וחצי (ואפילו יותר)

Sweet-heart

New member
ככה?

אותי שחכו? אני.... שהייתי Ginny אבל נאלצתי להחליף שם, בגלל איזה דבר שהיה מאוד מעצבן? עכשיו אני sweet-heart ומאוד מקווה שדוקא בשיר (אם יהייה)- הבא אני אוזכר, למרות שאין לי מושג מתי הצטרפתי, וככה, עכשיו, מ-א-ו-ד נעלבתי... אני אחשוב כבר על משהו לכתוב עלייך.... סתם! צחקתי, אני בקושי מכירה אותך..! תראו, גם לי יצא שיר! ובטח ששי היה כאן.... שי -מ-..... ;-) אביגיל

Hermione

New member
סורי...

פשוט אני לא זוכרת את כ-ו-ל-ם וכתבתי רק את אלו שזכרתי כי הם היו יותר ``דומיננטיים`` בפורום... וגם קצת קשה לי לזכור בנאדם שהחליף מלא כינויים כי אז אני לא בטוחה אם זה עדיין הוא. בינבינותם?

shai.m

New member
נא לא להשוויץ-גם אני אני מהחלוצים.

שאתם קראתם את הארי פוטר הראשון, אני יבשתי כאן ביצות!

sarah

New member
נגמלתי מחתולים...

*הממפ* איי שם בפורום יויו גם הייתי מוטציה...הו הימים האפלים... שרה,עיתונאית אגרסיבית

MadonnaFan

New member
חמוד!!!

כל הכבוד הרמיוני איזה שיר חמוד... אני דווקא לא מהחלוצים אבל זה פשוט כי לא ידעתי שיש פורום כזה בכל מקרה איזה התלהבות כאילו לפחות ייבשתם ביצות... העיקר שעכשיו יש הימנון חמוד...

למעלה