האם שמתם לב?

DarkDevil1

New member
האם שמתם לב?

נושא מפגר, אבל מסקרן אותי אם שמתם לב. בשירים מסויימים, יש סוג של חוקיות, או משהו מיוחד בשיר. כמו שבThats what you get הבית הראשון פסימי, ואז כל שאר השיר הופך לאופטימי או כמו שבDecoy הבתים שקטים לגמריי, ואז הפזמון מפוצץ אני וידידה שלי תמיד שמים לב לדברים האלה, אגב אני מקווה שהיא תצטרף לפה בקרוב ותכירו אותה D: אז למרות שהסיכויים אפסיים, שמתם לב לעוד משהו?

../images/Emo41.gif חח כן שמתי לב../images/Emo6.gif

אבל, זה מה שהופך את השיר ליפה נכון?

DarkDevil1

New member
C

האמת שהייתי צריך לנסח את זה, שזה מייחד את השיר, לא חוקיות. אנשים אדיוטים כמוני D: קורה.

Emergency Exit

New member
חח צודק, אבל לא בכולם, לרוב.

נגיד Brighter. למי שלא יודע, ומי שכן.. הוא נכתב על חברה של היילי שמתה.. אנלא חושבת שהוא יכול להיות אופטימי, לפחות לא בשבילה.

Miss Insanity

New member
באמת?../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo210.gif

וואי . בחיים לא היה לי מושג. ):

Emergency Exit

New member
../images/Emo41.gifה-פרטים: אז מה עומד מאחורי Brighter?

[הרגשתי כיאלו אני פותחת תוכנית בכולבוטק, שיואו.] בתוך התחלה: בחוב' של האלבום AWKIF (אני קראתי את כל החוברת פעמיים חח) כתוב בתחתית In memory of Lanie kealhofer YOU SHINE BRIGHTER THAN ANYONE. - יש שאומרים שכל האלבום מוקדש לו\לה לא ברור לי עדיין אם זה בן או בת. ויש אומרים שרק ברייטר. הרקע Lanie was one of Hayleys friends from mississippi who died in a tragic boating acident this friend of Hayley died may, 22, 2005 - יש האומרים שהשורה החזקה: "and if i'm without you then i would feel so small" היא מכוון שכשהיילי היתה בבית הספר לא היו לה הרבה חברים, ולני בין המעטים..

למעלה