האם שמתם לב לדבר הבא?

TheIllustrator

New member
האם שמתם לב לדבר הבא?

כידוע לכולנו, לכל פרוייקט בניה בישראל... ולו הקטן ביותר, בונים גם מגרשי חניה(תת-קרקעיים, עליים), אשר נועדו לספר צורכיהם של לפחות משתמשי הבניין. עם זאת, בניו-יורק, חרף העובדה שידוע כי בעיר יש בעיית חניה עצומה, ולמרות מגרשי חניה תת-קרקעיים כאלה ואחרים, לא זכור לי שלמרבית הבניינים שם יש הכרות עם אותו מושג "מגרש חניה". לאם לומר את האמת, זה באמת קצת תמוהה... מה דעתכם על כך? האם מישהו מכם יכול לתקן אותי?

reshef

New member
בניו יורק זה לא עד כדי כך חיוני.

יש מערכת subway מצויינת, או מוניות לחלופין. דווקא כשאני הסתובבתי בניו יורק ראיתי הרבה מגרשי חניה - כולם בתשלום. אולי אין מגרשי חניה חינם בגלל שאפשר לעשות הרבה כסף מחניה בתשלום.

TheIllustrator

New member
ללא ספק...

ישנם מגרשי חניה בתשלום - גם במנהטן, אלה הם מגרשים תת קרקעיים או פנמיים, וכמובן שהם בתשלום - כמו החניונים בארץ שהם בתשלום. אולם, כוונתי הייתה מדוע אין מגרשי חניה תת-קרקעיים מתחת לגורדים...!? תמוהה - אצלנו מתחת לכל גורד בונים מגרש(יופי, סוף-סוף מחשבה לטווי ארוך), אבל שם לא!? וכן, אתה צודק לגבי הסאבווי ושאר התחבורה ההמונית הנפלאה - אולם, אך תשכח, המונים מגיעים למנהטן גם ברכבם הפרטי!!! (עיר פקוקה בטירוף!!!)

נא לא להזכיר לי.....

משדה תעופה קנדי עד המלון (שנימצא בסביבות הטיימס סקוור) לקח לי שעתיים ורבע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בדר"כ זו נסיעה של שעה - 40 דקות

kyle

New member
ברכב שכור או מונית?

נ.ב. כשחזרתי מהבית של הדוד שלי לשדה התעופה "לא - גוארדיה", נסעתי במונית ששם החברה שלה הוא "תל - אביב", והמספר שלה הוא 777-777!!!

TheIllustrator

New member
זה מוניות לא חוקיות! ../images/Emo13.gif

מה שנקרא... "מונית שחורה" - בטח מופעל ע"י ישראלי לשעבר, ומכאן השם.
בכלל, שירותי מוניות לא חוקיות נפוצים מאד בניו-יורק, גם אני נסעתי בכזאת כשנסענו חזרה לנמל תעופה קנדי - LINCOLN TOWN CAR... ספינה אמריקאית.

danezeq

Member
מה פתאום לא חוקית?

מוניות ת"א (שחורות) אילו המוניות כמעט הכי מפורסמות בניו יורק (אחרי הצהובות) והן נפוצות מאוד! בניו יורק יש מוניות ת"א ובת"א יש מוניות ניו יורק!

למעלה