אני מציע שמאחר ואתה מגדיר את עצמך
כצנחן לשעבר ומכור לפורום, תבחר לך פורום אחר להיות מכור אליו, משהו בסגנון "כלי המטבח של סימה" או "הפורום לאלה שחושבים שהם משהו וקל להם להפגיז במילים אבל למעשה הם פישרים קטנים ומזיקים" אז קודם כל, אני מאוד שמח שברגע שנחתת קשה כל העולם תיחקר אותך ודאג לך, הרי ברור לך שבסקיי כיף משאירים את הבנאדם בשטח ודורשים שיבוא ברגל חזרה למועדון, ואז (רק אם יש איזה מדריך זוטר פנוי) מתחקרים, ואז, אם המחשב בכלל עובד (לא תמיד יש חשמל) מישהו פותח WORD (רק מישהו מוכשר לזה) וכותב תחקיר. אני מציע שתשמור את ההערות שלך לעצמך ולא תיתן עצות ומה כן אפשר ולא אפשר לעשות, אני מציע את זה ולו רק בגלל שאין לך חצי מושג מה קרה אלא גם בגלל הגישה הצינית שלך.אני גם בטוח שלא היית אף פעם בסקייכיף ואתה ניזון מדברים שאתה שומע על המקום, אז על אחת כמה וכמה אין לך חצי זכות להגיד ש"נראה לי שכל "סיבה" היא בגדר תירוץ" הייתי רוצה לראות אם אתה כזה שנון וציני על דברים רציניים שאין לך מושג בהם פנים מול פנים ולא מאחורי מילים בפורום. אתה רוצה מסקנות ראשוניות כדי שנוכל "לספר לקהילה" קבל: תנחתו טוב. לאף אחד לא איכפת באיזה קטגוריה נופל אצלך שבר באגן או שריטה בברך ואף אחד גם ממש לא חייב לדווח לך על כל תאונה ולפרסם כל תחקיר כי אתה בעצם אף אחד.