האם שמעתם על "סאן ריידר"?

orit1/

New member
האם שמעתם על "סאן ריידר"?

שמעתי על תוסף מזון של "סאן ריידר" SUNRIDER ,חברת האם בסין וזו רשת הקיימת כמעט בכל רחבי העולם ,הציעו לי להשתמש בתוספות מזון שלהם המורכבים מצמחים ,הכל טבעי ויש תקן של FDA . האם כדאי לקחת את תוספי המזון שלהם ?שמעתי שזה יותר טוב מרשת GNC מאחר והכל נטו טבעי . אם מישהו שמע עליהם נא לעדכנני באם כדאי להשתמש ומה התוסף מזון הכי יעיל שלהם? תודה רבה

תוספי מזון

FDA = FOOD AND DRUGS ADMINISTRATION כל תוספי המזון הינם בעלי אישור כמזון לא כתרופה- גם GNC גם סולגאר גם טווינלאב, דרך חיים, אפילו להרבלייף יש אישור כזה ולכל מאכל אחר שנמכר בארה"ב הם מאושרים כמאכלים. לGNC יש שני ליינים. ליין טבעי שהוא היקר וליין זול יותר שהוא לא טבעי. כמובן שישנם מוצרים המופקים מבעלי חיים אבל הדבר נובע מכך שאי אפשר לייצר אותם מחומרים צמחיים. בגלל שיטת השיווק של סנריידר אני לא מכיר את המוצרים שלהם. אני לא אוהב את שיטת השיווק שלהם כי אנשי המכירות המיעצים הם לא בעלי מקצוע בנושא כמו כן אי אפשר לגשת עם המוצרים שלהם לאנשי מקצוע לשם התיעצות. לגבי יעילות מוצרים השאלה הנשאלת היא מה החוסרים ומה הצרכים.

אני מכירה את הסאנריידר

ההורים שלי צורכים את המוצרים שלהם כבר דיי המון זמן וכך גם כל המשפחה..
בכל אופן אני יכולה להמליץ על התה "פורשנדלייט" הוא ממש גורם להרגשה טובה וזה סידר את ההתמכורות לקפה שלי (אי אפשר להסתכל על קפה אח"כ).. ויש גם את הסירופ (שנראה כמו סירופ שוקולד) את הטיפות ואת הבמבה שגם עליהם אני ממליצה
וזהו, מקווה שעזרתי.

לולי-לו

New member
ניב, שלום רב!

בהמשך לדיונכם בנוגע לתוספי מזון, רציתי לשאול אותך שאלה עבור בן זוגי. אקדים ואוסיף - שפניתי גם לפורום העוסק ברפואת ספורט, ושם נענתי ע"י הד"ר המנהל את הפורום שבהתאם לנתונים שנתתי לו - בן זוגי לא זקוק לתוסף כלל, אך אני מאוד מעוניינת להתייעץ עימך, בזכות מומחיותך בתזונה! חברי, בן 22, משקלו כ-70ק"ג, מתאמן שנים בחדר כושר, בתדירות של 3-4 פעמים בשבוע. לאחרונה רכש תוסף - חלבון מי גבינה - של חברת gnc, והיה מעוניין לדעת מה המינון המתאים לו עפ"י נתוניו. (המינון ש""הותאם"" לו בחדר כושר, עשה לו עד עכשיו - לא טוב, כנראה מוגזם מידי)... מחכה לתשובתך, בתודה מראש וערב טוב, לולי :)

תוסף מוסיפים כאשר חסר

אחרי בדיקה של כמות המזון שבן זוגך אוכל צריך לראות האם היחס בין החלבון לקלוריות מתאים והאם חסר חלבון ורק אז להוסיף.

למעלה