האם שוב???

• פותח הנושא all
  • פורסם בתאריך

all

New member
האם שוב???

עשרות או מאות אלפי כורדים הולכים למות כמו בעירק??? האם שוב אירופה והאו"מ בראשותו של הקוף על ענן יתעלמו מרצח העם שם??? ולאן נעלם לו בית הדין הבינלאומי??? כשערבים משמידים/מדכאים ורומסים זכויות של ערבים אחרים, לא ממש מעניין אף אחד. אך כשצה"ל נילחם בקרבות רחוב במחבלים חמושים ומאומנים (לא פחות טוב ממנו) ומאבד 17 לוחמים רק ע"מ לא לפגוע באזרחים שאינם נלחמים זעקת שוור בכל העולם - טווח ג'נין, רצח עם, השמדה ושואה. כמה צביעות ורדיפת בצע ממלאים את אירופה. אבל לא יעזור להם גל הטרור האיסלמי שהתחיל כאן ובהודו לפני כמאה מגיע לשם. רוסיה (ספקית הנשק העיקרית למדינות הטרור) כבר חוטפת פעם פעמיים בחודש, צרפת, גרמניה משלמים למחבלים "כופר נפש", ואפילו מדינות ערב שבמשך שנים מימנו ואימנו את ארגוני הטרור, מקבלים להבין מה הם עשו.

Baby Doc

New member
הם לא מבינים, וגם לא יבינו

עד שמישהו יתאבד להם על קצה האף. מטרת קיומם היחידה של כל הערבים והמוסלמים, ללא יוצא מן הכלל, היא להרוג את כל מי ששונה מהם. דתם מצווה על כך. הם לא ניתנים למיקוח ולא לשכנוע והם לא יחדלו לרצוח ולהרוג לעולם. הדרך היחידה לעוצרם היא פשוט להשמידם ולמחותם בשיטתיות מעל פני האדמה. את כולם: זכרים, נקבות וצאצאים. זה לא קל; הם מהווים כ- 20% מאוכלוסיית כדור הארץ, אך אם לא יובן גודל הסכנה בקרוב, הם בסופו של דבר ישיגו יכולת גרעינית ולא יהססו להשתמש בה.

all

New member
להשמיד 20% מכדור הארץ???

גברים נשים וילדים??? אתה לא מבין שהרגע הפכת (לפחות בדעותיך) לאחד מהם. תעשה לעצמך טובה, גש לדבר עם רופא שמתמצא בפסיכיאטריה. מעולם לא האמנתי שאדם, ובעיקר יהודי 55 שנה לאחר השואה יוכל לומר משפט שכזה.

מספר הערות.

1. צודק. הצביעות חוגגת. איפה ואיפה. 2. על איזה כורדים דיברת כאן? הכורדים, אגב, אינם ערבים. 3. לצה"ל לא היה ואין מה לחפש ברחובות השטחים הכבושים. שיחזור ארצה. 4. רוסיה אינה מספקת נשק למדינות טרור. לא היא בנתה את הטליבן ואל קעידה. 5. יפה ענית לחולה הנפש הזה. בדר"כ משתתפים נמנעים מלתקוף את מי שכאילו "עומד לצדו". כל הכבוד לך, שמיהרת להתנער בשאט נפש מ"תומך" כזה.

דופק

New member
אתה מוכן להגדיר מה זה ארצה?

כי המונחים של ארצה עפ"י הערבים....זו גם חיפה ,יפו,עכו,נצרת, אשקלון, אולי אוגנדה...לא שם היו אוכלים אותנו הקניבלים. ואידיים...

all

New member
זה לא חשוב מי חושב מה.

זה גם לא חשוב היכן בדיוק עבר הגבול בזמן המלך דויד או לאחר קום המדינה. גם החכם הגדול "עובדיה" אמר שקדושת החיים קודמת לקדושת האדמה. גבולות נודדים, ולא פעם קורה שקל לכבוש אדמה וקשה יותר להחזיק בה. הרוסים כבשו את צ'צניה איפהשהו ב-1800 ועד היום נלחמים על פיסת ארץ עלובה זו. האמריקאים כבשו את טכסס וכל דרום אמריקה ממקסיקו 100 שנה אחרי כן וכאילו זה מאז ומעולם היה שייך לארה"ב. בכל מקרה, יש להביט על המציאות, ושרון לדעתי הוא מומחה לזה - במה שניתן להחזיק, להחזיק בו, ומה שגדול עלינו לעזוב אותו לנפשו. שאלת השאלות צריכה להיות - "איך יהיה קל יותר (וגם זול יותר) להגן על עצמינו"! תוך כדי ישיבה בשטחים או מבלי אפשרות להיכנס לשם כלל? זו שאלת השאלות ורק הזמן יענה על כך.

all

New member
כבר שבועיים שלא ראיתיך כאן

והחלטתי שלאחר שהרסתם את הפורום הזה, החלטתם לנטוש אותו. הרי בשביל ששמאלן אחד ילקק לשני לא צריך פורום. נכנסתם לפורום של 3-4 הודעות בשעה והפכתם אותו לפורום של 3-4 הודעות בשבוע. אבל מילה, כך או כך כולם שונאים אתכם והחכמים לא בגלל דעותיכם אלא בגלל היתנהגותכם הבזויה והמתנשאת. בכל מקרה רוסיה (בעבר כממשלה והיום כגופים פרטיים) כן מספקת נשק ל-אירן, עירק, סוריה, לוב, צפון קוראה ואלו הן מדינות טרור באופן מובהק וגלוי. ובנוסף לכך כן מספקת נשק לחמס, אשף אל-קעידה. אכן לא היא הקימה אותם בדיוק כמו שלא היא הקחמה את המחתרת הצ'צ'נית שכולה מצויידת בנשק סובייטי חדש. על איזה כורדים דיברתי כאן??? על הכורדים שחיים בדיכוי נצחי, הכורדים שמושמדים בגז, הכורדים שחיים ללא דרכון או אפשרות לברוח מהדיכוי הניצחי. אם יש כורדים אחרים אשמח לשמוע על כך.

לא אני הרסתי את הפורום.

אתה מוזמן לדפדף בארכיונים ולמצוא לפחות הודעה אחת בה אני פתחתי מיוזמתי בגידופים ופגיעות אישיות במקום דיון ענייני. נכון, אני מודה, שלא נשארתי חייב ועניתי בלשונם ובסגנונם לכל אותם "שוחרי דו הקיום" במרכאות כפולות ומכופלות, שבאו לכאן אך ורק במטרה להציף את הפורום בגידופים גזעניים. אני חוזר שוב: אתה מוזמן לשוב ולבדוק. בנוגע להתנשאות - אינני יודע. אולי. כאשר מישהו מדבר בחוסר היגיון משווע, סותר את דברי עצמו, מתחמק ממתן תשובות ישירות לשאלות ישירות, מתקשה בהבנת הנקרא - אכן קשה לפעמים להסתיר את החיוך. אָשַמְתִּי בָּגַדְתִּי. אתה בטוח במהימנות המקורות שלך על אספקת נשק מרוסיה לכל אלה שמנית? לחמאס? לאל-קעידה?! אתה יכול לפחות להצביע על המקור של ידע זה? אגב, מדינות ריבוניות רשאיות לרכוש נשק ממי שהן רוצות, לא רק מארה"ב. רוסיה אכן מהווה יצרנית נשק ומתחרה של ארה"ב, אשר משמיצה בכל כחה את רוסיה המתחרה שלה. "המחתרת הצ'צ'נית" המנוהלת ע"י אל-קעידה, המחומשת ע"י אל-קעידה והממומנת ע"י אל-קעידה, מצויידת היום בנשק ובציוד מערבי. בבגדים צבאיים של נאטו. לא מזמן נתפס משלוח שלם של ציוד נאטו שנשלח אליהם דרך גרוזיה. בנוגע לכורדים אינני מתווכח. אבל יש הבדלים בין הארצות השונות בהן הם חיים.

all

New member
מה יש לבדוק

אתה וחבר מרעיך חסמתם אותנו אחד אחרי השני, כולל "אבו-דני" שכמנהל פורום קשה לי להאמין שגידף. ההתנשאות שלכם היא חסימת כל מי שלא מוצא חן בעינכם. הורדת הודאות שאין לכם שום דרך לענות עליהם, מאידך קללות ואיומי רצח של ראש הממשלה שרון, לא נמחקו וכותביהם לא נחסמו. אותי למשל חסמתם בשל: "מכניס הודאות שאינן עולות בקנה אחד עם דו-קיום". את "אבו-דני" חסמתם על כך שהכניס ציטטוטים מה-"קוראן" (מבלי לשנות אף אות ממה שכתוב שם) בשל "פגיעה בריגשות גולשים אחרים". מעבר לכך, כשניסיתי לכתוב למנהל הפורום ולהיתלונן על כך שנחסמתי סתם כך, נאמר לי שמעכשיו יש לכתוב למנהל הפורום רק באנגלית מכיוון שהוא היגר לאוסטרליה ואין ברשותו מקלדת "עיברית". כנס אתה לפורום בתקופה שאתה וחבר מרעיך לא הייתם בו ותראה איך ערבים מנצרת ומחיפה מנהלים דיון עם מתנחלים. האם לא כך ורק כך מתחילים בבנייתו של הדו-קיום!!! אכן, בימים של פיגוע המוני עם עשרות הרוגים, נאמרו דברים קשים. ומה לעזזל לא נורמלי בזה? והחיוך שלך נבע מזה לא מחוסר ההיגיון שבהודאות אלא מכך שזה שאינו מוצא חן בעיניך נחסם באופן מיידי על ידי מנהל הפורום ואינו יכול לענות לך. בקשר לציוד של המחבלים, שרתתי בלבנון וראיתי במו עיניי - הכל סובייטי! הציוד של הצ'צ'נים? ובכן, הם מתעדים במצלמות וידאו כל פיגוע, קשה להגיע לסרטונים אלו, אך הם מיסתובבים באינטרנט, ראיתי כמה וכמה מהם - שוב, כל הנשק רוסי! בכל מקרה, האם אתה מודה בכך שכיום הפורום הזה מת ולפני שהגעתם הפורום תסס??? הרי את זה אני יכול להוכיח שחור על גבי לבן.

"אתה וחבר מרעיך" - לא שמת לב שאתה

גם עכשיו ממשיך לגדף? הצחקתָ אותי! אבו-דני היה מנהל פורום דו-קיום?! הרי כל מה שהוא עשה בפורום זה להוכיח שהערבים רעים, ולכן אי-אפשרי דו-קיום אתם עד שלא יהפכו לעבדים כנועים. אתה מוזמן להוכיח שחור על גבי לבן את "תסיסת הפורום". אגב, אני לא הייתי שותף לאף חסימה, ומעולם לא היה לי קשר כלשהו לניהול פורום כלשהו. ברור שהצ'צ'נים הנלחמים נגד השלטון הפדרלי ברוסיה, בהנהגת ובמימון אנשי אל-קעידה, השתמשו בתחילה בנשק סובייטי, וגם עכשיו יש להם לרוב, אבל עכשיו הם מקבלים הכל מהמערב. לא הגיוני שממשלת רוסיה תחמש את מי שנלחם נגדה. להיפך! המערב ממשיך לתמוך באל-קעידה - כל עוד היא נלחמת נגד רוסיה. גם עכשיו!

all

New member
ושוב אתה לא קורא

ואני מצטט את עצמי - "אבו-דני, כמנהל פורום, קשה לי להאמין שגידף" מי לעזזל כתב שהוא מנהל פורום הדו-קיום???? תקרא בן אדם, תקרא, אל תקפוץ סתם כך כמו תיש. "אבו-דני" מנהל פורום סוסים בתפוז ולכן לא נראה לי שישתמש בלשון בלתי מכובדת. אך יכול להיות שאומר דעות שלא תואמות את שלך ושל חבריך, יכול להיות שהוא לא מאמין שהדו-קיום אפשרי. ומה בכך, האם זו סיבה לחסום בן-אדם? מדוע איש לא יחסום אותי אם אצטט מהתנ"ך או הברית החדשה, אך אם אצטט מקוראן אחסם??? האם אנחנו חיים באירן? טוב, בקשר לרעיון המקורי שלך ש-"המערב מממן את אלקעידה" ושאל-קעידה נילחמת ברוסיה, תצטרך להביא הוחכות כי הוא נראה קצת מוזר בעיניי. קראתי שיו שמועות שמלך סעודיה מממן את "אל-קעידה" אך גם שמועות אלו נמצאו כלא ודאיות. מה שכן נמצא ודאי (חבל שהלינק לכתבה נעלם לי) הוא ש-"קופות צדקה" קטנטנות במסגדים בכל העולם, החל מסודן דרך אינדונזיה םוכלה בארה"ב ובריטניה), ממנות את אל-קעידה. ותחשוב, כמה כסף ניתן לארגן אם כל מוסלמי היה שם דולר אחד פעם אחת בשנה בקופת הצדקה הזו - 2,000,000,000$. לא, אינני חושב שאל-קעידה נתמך בידי מדינות מערב, אף אינני חושב שאל-קעידה נתמך בידי מדינות ערב. אני די משוכע שאל קעידה נתמך בתרומות של ליבם הרחב של מוסלמים "טובי לב" מכל העולם.

ראשית, הבנתי שלהבא תימנע מביטויים

כגון "אתה וחבר מרעיך". אני מקווה שטעותי תיסלח לי: אבו-דני לא היה מנהל של פורום דו קיום, אלא מנהל של פורום אחר. ולדעתך מטרתו של אבו-דני בפורום דו-קיום היתה קידום דו הקיום? לדעתך רלוונטי אם מישהו יביא את הציטטה "שפוך חמתך על גויים לא ידעוך ועל ממלכות בשמך לא קראו", ועוד ציטטות לא מעטות נוספות מהתנ"ך, כעדות לאהבת השלום ודו הקיום מצד היהודים? אני יכול להביא לך כמות בלתי מוגבלת של קישורים על מלחמתה של אל-קעידה נגד רוסיה, אם הנושא מעניין אותך. האם כתבתי ש"המערב מממן את אל-קעידה"? אתה יכול לבדוק? אם כך כתבתי, אזי זו "טעות דפוס", התכוונתי לאמר "תומכת באל-קעידה במלחמתה נגד רוסיה". הבטחת להוכיח לי שחור על גבי לבן איך הפורום תסס לפני שהיגענו אליו - אני וחבר מרעי.

all

New member
ובכן, איך תומכים באירגון טרור?

באהבה, בעידוד, בשליחת זר פרחים ליום האם? תמיכה באירגון טרור היא מתן כסף/נשק/תחמושת/מיסתור/אימון מחבלים וכו'. ארה"ב אכן אימנה את לוחמי הטאליבן שחלק מאוד קטן מהם היצטרף לאל-קעידה. כל זה היה בשנות ה-80-90. לגבי התנ"ך ואני מצטט דברי רב: "בתנ"ך כתוב כל דבר וההפך שלו". בכל מקרה אם זה כתוב זה כתוב, ואולי (להילחם עם עמים שכנים) היה דבר די נורמלי לכל עמי העולם, בתקופה בה נכתב התנ"ך. לגבי שימוש בלשוני, טוב, כל אחד מציב לעצמו את הגבולות שלו, אתה לעצמך ואני לי-"חבר מרעיך" זהה ל-"חבורה המריעה לך", או ל-"אנשים בעלי דעה כשלך". רוצה לראות בזה ניבול פה, עניינך. ועכשיו הגענו לשלב ההוכחות! ובכן, מישהו אמר לי שכל מה שנכתב בפורומים נשמר לפחות-3 שנים לאחור. אך בניסיוני לדפדף אחורה בפורום, הגעתי רק עד ינואר השנה. כך שאם ע"מ להוכיח את דברי אצטרך להוציא צו בית משפט שיורה להנהלת תפוז לאפשר לי לחטט בספריות שלהם, צר לי, לא אוכל לספק לך את ההוחכות. רוצה לומר שאני שקרן, שיהיה כך. אבל דוקא אתה מכולם יודע איך הפורום היה באותם הימים ומה מצבו נכון להיום! שבוע טוב ומבורך טופיד 1/1/04 שבוע טוב ומבורך טופיד 8/1/04 ... ... ... תקן אותי אם אני טועה. ואם אתה רואה את המחתרת הצ'צ'נית כחלק מ-אלקעדה, אתה טועה טעות חמורה!!! המחתרת הצ'צ'נית קמה בערך בשנת 1812 ונלחמה ברוסיה מאז ועד היום.

למה ללכת רחוק?

לא אמרתי שאתה שקרן, אלא שאתה טועה. והרי דוגמה לתרומתו לפורום עכשיו, של אחד מחבר מרעיך: "המשיח הגיע ? דופק 15:34 | 17/03/04 לא ידעתי ? מי שם אותך לחנך אותנו? מי אתה העומד מאחורי התואר "חסיד אומות העולם הערבי" ?... מי שמך לתפקיד מליץ יושר ?.... מי אתה מתקן עולם ?... אתה סתם שחצן רברבן המחרחר מריבות.... איש רע וללא תוכן...! בוא תגיד באומץ בצורה הכי ברורה ואמיתית-לא מעוניין ביהודים ולא מעוניין בקיומה של מדינת ישראל.!" מבחינתך זה בסדר?
אגב, זו אינה שאלה ריטורית. ובדיוק כך התבטאו כל מיני לי פרידמן ואחיותיה וחבר מרעיה. אז מי הורס את הפורום? מדוע אתה מתחמק מהערתי-שאלתי על מטרתו של אבו-דני בפורום הזה? מה הוא בעצם השתדל כל הזמן להוכיח? לאיזה מטרה הוא הביא ציטוטים מספר עתיק, אשר לדבריך יכול להכיל דבר והיפוכו? מדוע אתה מתבייש? בנושא צ'צ'ניה אתה בטוח שאתה רוצה להיכנס אתי לוויכוח? אם כך, הרי לך בבקשה מספר שאלות לחימום: מי היה "האמיר" חטאב, ומי זה אבו-וליד? מה תפקידם והשפעתם בצ'צ'ניה? באלו נסיבות פרצה המלחמה הנוכחית בצ'צ'ניה ב-1999? מי זה אחמד קדירוב? מה היה תפקידו של רוסלאן חסבולטוב ב-1991-1993? בוא קודם נראה אם יש לך בכלל שמץ מושג בנושא. לא אמרתי זאת על מנת להעליב. אינני יודע. אולי יש לך.

all

New member
אז האיש לא אוהב אותך

מה עוד? הוא קילל? לא ממש, האם מבחינתי זה בסדר? אינני יודע אם זה בסדר אבל אינני חושב שזה עובר את הגבול. זה בטח לא כמו לקרוא לכל חיילי צה"ל (כולל בילין ורבין) נאצים ורוצחי ילדים ונשים. וזה בטח לא כמו לאיים על טייסי חיל האויר שבקרוב כולם ישבו בכלא בהאג. (ולא זכורות לי הערותיך לאנשים אלו). מטרתו של אבו-דני בפורום הזה, היא להביא את ניסיונו, ידיעותי ודעותיו לפני גולשים אחרים, לשמוע את תגובותיהם ולענות להם. חוץ מזה, מה אכפת לך מה מטרתו ומה מטרתי כשאנו כותבים כאן? מה אכפת לך מה מטרתו של טופיד לומר "שבוע טוב ומבורך" כל יום שישי במשך 4 שנים? ובקשר לצ'צ'ניה, אני לא מבין אותך. אם ידוע לך שהסכסוך הזה התחיל כמה מאות שנים לפני שחשבו על אל-קעידה, אז איך אל-קעידה נלחמים ברוסים??? אין טרור מוסלמי ברוסיה מלבד הטרור הצ'צ'ני. ואכן ידיעותיך בעניין נראות מדהימות, ואם תלמד גם לקשור ביניהן, תגיע לירח לפני גיל 25.

נראה שהתעייפת במקצת...

אם הסגנון של הסמרטוט הזה מקובל עליך, אינני חושב שדו השיח שלנו יימשך הרבה זמן. באשר לצ'צ'ניה, לא ממש הבנתי את תשובותיך, וגם לא את טענתך על היעדר קשר בין הדברים(
) אינני מאלץ אותך להמשיך בנושא
עדיין יש לך אפשרות לפרוש בכבוד.

למעלה