האם רוב הגננות כאן הן גננות בגנים פרטיים/מעונות? יש כאן גם גננות בגני עיריה?
א אאייהה New member 29/6/03 #1 האם רוב הגננות כאן הן גננות בגנים פרטיים/מעונות? יש כאן גם גננות בגני עיריה?
ד דובדבן 1 New member 29/6/03 #4 תפקדת-גננת משרד החינוך ויצאתילחופשה! מחר יום פנוי אבוא רק להפרד בצהריים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יחי החופש- לא צריך להתרגש- אני כבר מתחילה לעשות קייטנה- הרי צריך לממן את תחביב האינטרנט הזה...........
תפקדת-גננת משרד החינוך ויצאתילחופשה! מחר יום פנוי אבוא רק להפרד בצהריים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יחי החופש- לא צריך להתרגש- אני כבר מתחילה לעשות קייטנה- הרי צריך לממן את תחביב האינטרנט הזה...........
א אאייהה New member 29/6/03 #7 אני גננת גן חובה רוב הילדים אצלי עולים לכיתה א'. אשמח לשמוע עליכן ולהכיר אתכן יותר. מקריאה מרובה בפורום הזה מתקבל אצלי הרושם שהרבה מכן מכירות מעבר לפורום הזה. אני צודקת?
אני גננת גן חובה רוב הילדים אצלי עולים לכיתה א'. אשמח לשמוע עליכן ולהכיר אתכן יותר. מקריאה מרובה בפורום הזה מתקבל אצלי הרושם שהרבה מכן מכירות מעבר לפורום הזה. אני צודקת?
R rivka234 New member 1/7/03 #12 לי משפחתון בביתי בביתי אני מנהלת משפחתון מטעם מתנס לגלאי 3 ואנחנו מסימים את העבודה ב11 לאוגסט מתי אתם
לי משפחתון בביתי בביתי אני מנהלת משפחתון מטעם מתנס לגלאי 3 ואנחנו מסימים את העבודה ב11 לאוגסט מתי אתם