האם קרה לכם פעם...

האם קרה לכם פעם...

האם קרה לכם פעם, שהתעוררתם בבוקר והתחרתתם על זה שהתעוררתם, ז"א שהייתם מעדיפים לא להתעורר לעולם? האם קרה לכם שנראה לכם שכל החומות שסביבכם מתמוטטות, ושום דבר כבר לא בטוח, והכל שונה? האם קרה לכם שכמה שלא תנסו להסביר את עצמכם, ממילא אף אחד לא מבין ואף אחד לא יבין אז למה כבר להמשיך ולנסות להסביר לכל אחד מחדש על עצמך? האם קרה לכם פעם, שאתם סמכתם על אנשים ובטחתם בהם והיתם מוכנים לעשות בשבילם הכל, למרות שהם דפקו לכם סכינים בגב שוב ושוב? האם חשבתם פעם, ששום דבר בחיים לא שווה את כל הסבל שאנחנו חווים? האם חיפשתם דרך מילוט, לברוח מהכל, רחוק אל האופק? האם הרגשתם איי פעם את ליבכם נמחץ ונתלש ממקומו ונשבר לאלפי חלקיקים? האם חשתם בדידות החודרת מבעד לחיים, ולמרות שהייתם עם אנשים הבדידות געשה והקפיאה מבפנים? האם חשתם בצר רב של אדם קרוב שזקוק לעזרה ומאמין בכם בכל יכולתו, אז איך תוכלו להגיד לו שאין לכם את האמצעים והיכולת לעזור לו, אם כל תקוותו מופנת אליכם? האם נפלה עליכם פעם אדישות אדירה, שלא משנה מה יקרה מסביב איזה צער או כאב, לא תנידו עפעף? האם קרה לכם פעם שפתאום לתדהמתכם הבחנתם שאתם מתנהגים או אפילו נדמים למה שהכי שנאתם או נגעלתם ממנו? האם חשבתם פעם, שאין מוצא?

כן זה קרה לי .. ../images/Emo4.gif

זו הרגשה ממש לא נעימה .. באותו רגע רק הייתי זקוקה לחיבוק חזק , חיבוק חם ואוהב שישכיח ממני הכל ובמזל גדול הוא הגיע .. אז הנה קחי חיבוק ענקייייי , למרות שאני יודעת שזה לא יעזור כל כך כי זה לא ממש אותו דבר כמו חיבוק אמיתי , אבל אני בטוחה שגם החיבוק האמיתי יגיע

DoritOS

New member
../images/Emo28.gif

לפעמים יש תחושה כזו, אבל אחרי שאוספים את עצמך בידיים ומנסים להתמודד, הכל מסתדר בסוף. אני לא יודעת ממש איך לעזור לךלהעביר את התחושה הזאת, אבל אסור להתייאש, בסופו של דבר דברים מסתדרים. אולי אם יש לך הרגשה כלכ ך רעה, פורומי סהר יכולים לתת לך תמיכה נפשית. (תמיכה נפשית לצעירים) אנחנו יכולים לעזור רק אם בא לך לשתף

למעלה