האם קרה לך?

ZenSenior

New member
האם קרה לך? ../images/Emo124.gif

לאחר תקופת משבר אתה תמיד מנסה להיוולד מחדש, אתה כל יום בלילה עושה חשבון נפש עם עצמך ומחליט להיוולד מחדש מחר בבוקר, אתה מדמיין לעצמך זריחה חדשה, יום חדש ושמש חדשה, אתה אפילו מדמיין את עצמך קם בבוקר עושה לך קפה אוכל סנדוויץ' ויוצא לעבודה אחרי שתרביץ בדיחה לאחד הח'ברה שלך! ואט אט אתה שוקע בשינה. כמה שעות בודדות חולפות, זריחה חדשה, שמש חדשה ויום חדש אך ללא הקפה וללא הסנדוויץ' ובלי הבדיחה עם אותו בן אדם מדוכא מאותה אהבה ראשונה שלך!. לפני הרבה שנים התאהבתי בבחורה והיינו ביחד במשך 3 שנים, גרנו אכלנו שתינו וטעמנו אחד את השני, ויום אחד החלטתי שאני עוזב אותה למרות שהייתה האחת והיחידה בשבילי, ומאז אף פעם לא תיארתי לעצמי שאוכל לאהוב באותה עוצמה כזאת!. הניסיונות שלי להתאהב מחדש לא פסקו, יצאתי עם הרבה בחורות והכרתי הרבה משכילות, יפות, כוסיות ואפילו דתיות! רציתי לאהוב בכוח, חיפשתי מאיפה לקנות את האהבה ומי יכול להזריק לי אותה ישר לתוך הגוף אך אף פעם לא הצלחתי להחזיק מעמד עם אחת יותר משלושה חודשים!. אתה מוותר על תקופת הנסיכות של העשרים לחייך ומוותר על כל התענוגות וכל האדרנלין של התקופה הזאת בחיפוש אחרי אשת החלומות שלך, אתה מוותר על החתיכה מהתיכון שפתאום צצה לך בגיל העשרים ומוכנה להיות הגירל שלך, ואתה מפנה גב לכוסית בת השלושים שתמיד בא לך עליה, מתחבא בסמטאות פסיכולוגיות חשוכות ובורח מכל אישה הרוצה להתנסות ולטעום את גבריותך כי אתה רוצה את האחת, את הליידי שלך. יום אחד אתה מוצא את הליידי שלך, מחבב אותה ומחבבת אותך, מדברים ומעבירים שעות על גבי שעות ללא הרגשה ברכבת הזמן שבאה וחולפת כל שעה, אתה מתחיל להאמין באלוהים מחדש וצועק לשמיים, אני אוהב אותה. אני אוהב אותה יותר מכל דבר אחר בעולם, אני רואה בה הבחורה שתאיר לי את חיי ותשנה את דרכי, היא כבר עושה זאת וממשיכה לעשות זאת מבלי שתרגיש, אני אוהב אותה עד שאני בפעם הראשונה בחיי סופר את הזמן להיות חתן עם חליפה ועניבה, אני כבר חושב על האורחים ועל ירח הדבש, אפילו על שמותיהם של הילדים שלי, שלה, שלנו. אבל הפעם האהבה הייתה שונה, או בעצם הייתה אהבה אמיתית, כשאתה אוהב אתה דואג, אתה מוכן להפסיד למען האהבה, אתה מוכן להילחם כנגד כל הסיכויים. האהבה תגרום לך לגלות בעצמך דברים חדשים שכל חייך לא ידעת שקיימים אצלך, או שהיו קיימים אך היה צריך את הסיבה לדחוף אותם החוצה!, האהבה תשנה לך את חייך, היא קודם כל תשנה את עצמך ואתה תתחיל לראות את הדברים בצבעים שאתה אוהב, היא תגרום לדברים רבים ושליליים בחייך להיכחד, והיא תוביל אותך אל עולם מעניין ומוזר אך טעים ומאושר!. מוזר מאוד הוא הבן האדם, יותר קל לו לבכות מאשר לצחוק, הבכי הוא מין דבר כזה שאפר למצוא אותו בכל מקום, כשרוצים אותו פשוט שולפים יד ומוצאים, אבל אויבו הצחוק לעומת זאת מסתתר לו תמיד במקומות עמוקים וחשוכים מאוד שצריך לחפור עמוק עמוק בשביל להגיע אליהם, וכשמגיעים ושולפים החיים משתנים והמקומות החשוכים האלה הופכים ללבנים. אף פעם לא הבנתי למה האדם מרגיש הקלה כשהוא בוכה? אולי הסיבה לכך שהוא בוכה בגלל שהפסיד ובעצם אין לו יותר מה להפסיד אז אין מה שיטריד אותו יותר באותו רגע ולכן הוא מרגיש סוג של הקלה? ולמה רגעי הצחוק אף פעם לא מחזיקים מעמד? כמה פעמים קרה לכם שאתם צוחקים כל כך חזק מרוב שמחה אך תמיד באמצע הצחוק אתם נזכרים דווקא בדבר הרע! דבר מטריד שבא והולך לשבריר שנייה! זה כמו שותפך לדירה שנכנס אליך לחדר באמצע הלילה מזיז חפץ לרגע וגורם לרעש שמפריע לך טיפה, אבל מהר אתה חוזר וממשיך לישון! למה כשאנחנו צוחקים ומחייכים אנחנו נזכרים בדברים המפריעים לנו לשברירי השנייה? יש הרבה אנשים כשהם צוחקים מתייאשים! כי הם יודעים שהצחוק הולך להיגמר בעוד רגע, ואינם רוצים שזה ייגמר לעולם. מה יותר קשה ומפחיד מלדעת שדבר שאנחנו אוהבים הולך להיגמר? זו היא ההרגשה הכי רעה בחיים, ממש כמו הליידי שלי, אני כל כך אוהב אותה אבל אני חושד שיום אחד זה הולך להיגמר ולא נהיה יותר ביחד. אנחנו כל כך רוצים אחד את השני, כל כך אוהבים אחד את השני, אבל היא צעירה מדיי, וזאת הפעם הראשונה שהיא מתאהבת במישהו ואפילו עם מישהו, יש בה דברים שמפריעים לי וקשה לי לחיות איתם, אני כבר הרבה זמן מנסה לעצב התנהגותה כרצוני אך אינני מצליח כי אינה רוצה לשנות זאת וחושבת שזה נוגד את המוסר ואת הערכים שלה. עולם האהבה הוא הדבר הכי נפלא בחיים, אנשים שביקרו שם מתקשים לתאר מימדי האושר בעולם האהבה, כשאתה נכנס לעולם הזה אתה שם את הערכים ואת הכבוד ואת כל הפילוסופיה שלך בתוך ארון שעליו רשום השם שלך, אתה נכנס לשם נקי מכל חפץ ודבר, מכל רוחניות וערכים, ואתה נשאר בן אדם נקי וערום מכל דבר, אז אתה מרגיש חופשי ותינוק שנברא מחדש. מה שמעניין הוא שביציאה אתה פותח את הארון לקחת את חפציך וכל פעם אתה מגלה שתמיד הלכו וצומצמו. אולי זה הדבר שיישמע לכם הכי מוזר בחיים! עד היום ועד לרגע זה אף פעם לא זכיתי לשמוע ממנה וביוזמתה "אני אוהבת אותך", כל פעם שאני אומר לה "אני אוהב אותך" היא משיבה "גם אני אוהבת אותך", אבל אף פעם אינה יוזמת ואומרת מרצונה!. חסר לי דבר אחד מכל הסיפור הזה! חסר לי להרגיש את האהבה שלה! וזאת הבעיה היחידה שלי, אני יודע שהיא אוהבת אותי וקשה לה מאוד לחיות בלעדיי, אני יודע שאני הדבר הכי יפה בחיים שלה ואינה יכולה לדמיין את החיים שלה בלעדיי, אך אני גם יודע שאינני יכול לחיות מבלי להרגיש את האהבה, אני חייב את הדברים הקטנים שיעצבו לי את החיים ויגרמו להם להיראות אחרת, שייתנו להם את הגז להניע אותם יותר מהר ויותר חזק כלפי העתיד. אני רוצה שתחפש אותי ביום ובלילה, אני רוצה שתציק לי ותפריע לעבודה שלי בזה שתבקש לראות אותי כל יום, אני רוצה שתשאל עליי כל שתי שניות, אני רוצה שלא תוותר עליי, אני רוצה שתבוא ותזרוק את עצמה בין הזרועות שלי, אני רוצה שתחבק אותי, אני רוצה שתראה לי שהיא אוהבת אותי יותר מכל דבר אחר בעולם. לפעמים אני מתפלא על עצמי! אני מוקף בנות מימין ומשמאל ואין לי מושג למה, יש כאלה שאומרים שאני נראה טוב מאוד, וכאלה שאומרים בגלל הכסף שלי וכאלה שאומרים בגלל לבי הטוב!, מאז ומתמיד הרבה הזדמנויות צצות לי, יש ימים שאני גומר את היום עם כמה בחורות החל משיחות טלפון עד פגישות במשרד שלי, לפעמים אני מוצא עצמי מפשיט את הבחורה ומתקרב לשכב איתה אבל האהבה מונעת ממני, אינני מצליח לעשות ולבגוד, אינני בוגד ולעולם לא אהיה. אני מדבר ונפגש עם כמה בחורות בלי ידיעתה, גם הן מקסימות וחתיכות אך עדיין אינני מצליח להתאהב בהן, זאת לא אומרת שאינני מאוהב באהובתי, זאת אומרת שאני מאוד מאוהב באהובתי, לפעמים כשאתה מתלבט בדבר מסוים אתה מחליט לנסות עוד דבר בשביל לייסד ולוודות את ההחלטה הסופית שלך, וזאת הסיבה שאני מסתובב עם עוד בחורות בלי ידיעתה, אבל אני מפחד מאוד, אני מפחד שמישהי כזאת תוכל לסחוב אותי אל עולמה רחוק מאהובתי שאינני רוצה לעזוב אותה לעולם. הרבה זמן אני מסביר לה את הבעיה שלי שאני יודע שהיא אוהבת אותי אך אינני מרגיש זאת, אני מבקש ממנה שאני חייב להרגיש את האהבה שלה ושהיא אוהבת אותי, אני אפילו עד כדי כך מגיע למצב ומסביר לה "את צריכה להגיד לי אני אוהבת אותך", "את צריכה להגיד לי בא לי לחבק אותך", לפעמים אני מרגיש שזה כל כך טיפשי, טיפש אוליי! אבל אני אוהב אותה ורוצה אותה יותר מכל דבר אחר בעולם. כמה קשה למחוק מחייך החלטה גורלית אחרי שנות חולפות של מחשבות וקנפילקטים בינך לבין עצמך!

Elinori20

New member
תגיד, בן כמה אתה?

אני במצב דומה, גם בן זוגי קצת אדיש ללהראות אהבה וטירוף ואני יום ולילה מכרכרת סביבו, ייעצו לי להפסיק, להיות פחות לחוצה על שייתן לי הרגשה שהוא אוהב ואז הוא כשזה ייעלם לו ירדוף כי זה ייחסר לו, אני ממליצה לך אותו דבר, בהצלחה.

ZenSenior

New member
אני בן 28, אבל אתה יודעת מה מעניין?

ניסיתי את מה שאת אומרת כבר לפני הרבה זמן ואז היא באה אליי בטענות שאני השתיניתי ושאני לא אוהב אותה! בינינו היא צודקת! הרי מההתחלה לא הייתי אמור להראות לה יותר מדיי אהבה, גרמתי לה להתרגל לסגנון מסויים של יחס ואני לא יכול לקחת לה את זה פתאום.

אייבורי

New member
תודה שחפרת

האמת אין ממש פתרון למצבך. אבל בתוך 100 שנים בעייתך תפתר.

איכפת לך לתמצת קצת? התקשתי לסיים את הטקסט.

זה היה קצת ארוך וגם קצת משעמם (ואני גמרתי לקרוא את "ג'יין אייר" כך שאי אפשר להאשים אותי בחוסר יכולת התמדה)

מלודי6

New member
מילות אהבה, מעשי אהבה ומה שבינהם

פעם, חשבתי כמוך בעניין. רציתי את מילות האהבה, הם סימלו לי את האהבה וגדולתה. היום, אחרי נישואים, גירושים ואהבה חדשה אחריהם. נוכחתי לדעת כי מילות האהבה אינן משתוות לגודל מעשי האהבה. כשאתה חש את האהבה, אינך צריך את מילות האהבה בשביל לדעת זאת, יהיה נעים לך לשמוע אותן, אבל תדע זאת גם בלעדיהן, הן לא יהיו דרושות קיום, כי הן מתקיימות לבדן בעשייתן. הן מגיעות בכל מעשה, פעולה והתנהגות. הן נפרסות למולך כמו אוויר לנשימה, הן קוראות לך במתיקות מענגת, בקול אהבה נפלא, אתה שומע אותן דרך המעשים, דרך הנגיעות, דרך המבטים, דרך ההתעלסויות, הן חודרות אליך דרך המגע, דרך המיזוג, כל ניסיון לדבר, לשתף, להגיד מילות אהבה, איננו אפשרי. התחושות כל-כך גדולות שהתעוזה משתנקת, נשארת בתוכך, ורק הזרמים, רק התחושות, נותנים אותותיהן, בתוך קִרבה מרתקת וסוחפת, משהו בחלל אומר לך, הוא אוהב/ת אותך. לפעמים, כשאוהבים באמת, החלק הכי קשה זה להביע במילים, לא בגלל שלא אוהבים, אלא כי גודל האהבה מקשה על הבעתה. אם היא אוהבת, אתה תחוש את אהבתה.

מריוס זכריה

Member
מנהל
אתה נשמע לי לגמרי מאוהב בעצמך

איפה יש לך מקום לאהוב עוד מישהו? כנראה שאתה כל כך הרבה אומר לעצמך "אני אוהב אותי", עד שהיא מרגישה שזה כבר מיותר מצידה... המלצתי הרצינית היא לקחת את עצמך פחות ברצינות, ולחשוב יותר איך אתה משקיע באחרים, לא מה הם משקיעים בך. מריוס

I C E M A N 7

New member
מדען תן דעה מקצועית

הנאד הזה שהביא פה השילוש הקדוש (בראד פיט, ביל גייטס והמהטמה באריזה אחת צעירה) ישיג לו איזו פאתטית לסופש?

בוודאי!

אך זאת אך ורק במידה ויצליח למחוק מחייו החלטה גורלית אחרי שנים חולפות של מחשבות וקונפליקטים בינו לבין עצמו. (ואם לא פה, הוא תמיד יכול לנסות בפייסבוק
)

Master Stav

New member
משיהו ....

כתב בחתימה שלו : חייך בלי סיבה מיוחדת תאהב כפי שהיית ילד חייך ולא משנה מה הם יגידו לך אל תקשיב למלה ממה שהם אומרים כי רק ככה החיים יפים. נו ?

seeyou

New member
הוא כתב:"אני רוצה שתחפש אותי ביום ובלילה".

יש לו בעיה בזוגיות(עם עצמו)

chenby

New member
התחלת כל כך מקסים

וההמשך פשוט הרס הכל. הכל עניין של מיקוד. לאן הולכת תשומת הלב שלך. כשאתה מצפה ממנה לאהבה - בדרך שאתה חושב שהיא צריכה לאהוב, אתה תמיד תפסיד. היא יודעת לאהוב איך שהיא יודעת ואתה אומר בעצמך שהיא אוהבת אותך. אולי במקום הצורך הזה לקבל ממנה אהבה, תתחיל מלתת לה את מה שאתה רוצה לקבל. ונכון שאתה כבר אומר ועושה, אבל יש הבדל בין להגיד ולעשות עם ציפיה לתמורה, לבין להגיד כי אני חייב להוציא את זה ממני כי ככה אני מרגיש ואני רוצה שהיא תדע את זה. ככל שתשחרר אותה מהצרכים שלך, כך יגדלו הסיכויים שהיא תמלא אותם. כל הצורך שלך - הוא בדיוק זה, צורך שלך. אין לך אפשרות לשלוט על מחשבות רגשות או מעשים שלך אחרים, אז תפסיק לנסות ותתמקד במה אתה יכול לעשות בשביל לקדם את מה שאתה רוצה. אני בטוחה שללכת עם נשים אחרות, ירחיק אותך מהמטרה. כל הסיפורים על אהבת חיים, והפחד שזה ילך לאיבוד - זה שטויות שאתה מאכיל את עצמך. במקום זה תמשיך להיות ממוקד באני אוהב אותה, וכך אם זה יגמר, במקום להגיד ידעתי, תוכל להגיד, חוויתי עד הסוף. ואז אין חרטות וקל להמשיך הלאה עם לב שלם ופתוח. או שזה פשוט לא יגמר.. זו גם אפשרות. מה שבטוח שלאן שהולכת תשומת הלב , לשם הולכת האנרגיה, ושם נוצרות התוצאות. אז תבדוק איזה תוצאות אתה רוצה שיהיו לך ותמקד את תשומת הלב שלך לשם.

למעלה