האם קראתם/ן

qui saura

New member
האם קראתם/ן

פעם בוואלה בזמו 30 שנה למות מייק שהכתבת של וואלה כינתה אותו ערס ישראלי מחיפה ששר שירים מיושנים ואפילו לא נראה יפה?הזדעזעתי כששמעתי זאת. הוא כלל לא היה ערס לדעתי.

M i k e s F a n

New member
זה דבר ידוע..../images/Emo55.gif

שהעיתונות הישראלית אף פעם לא פירגנה למייק ברנט ואף עקצה אותו בדבריה, גם לאחר מותו.. הצהובונים תמיד ליכלכו עליו, מה שסיפרה יפה ירקוני בסרט.. ככה שזה לא מפתיע אם יקראו לו "ערס" חחחח למרות שכולם אבל כולם יודעים שזה לא כך. אם אמרו כך אז זו רק מסיבה מגוחכת של קנאה. למה? כי הוא הצליח בארץ שהכי שונאת את היהודים, ולא בארץ מולדתו. עובדה נוספת להצלחתו היא גם שכל שיר שלו תמיד היה שלאגר בארץ ובראש מצעדי הפזמונים. בכל העולם. שימו לב להודעות בספר האורחים שבאתר הרשמי, יש שם הודעות של מעריצים מכל העולם, צרפת, מלזיה, גרמניה, ישראל, ארה"ב, אירופה וכו'.. כי בכל מקום העריכו אותו ואהבו אותו. זה לא סתם. הייתה סיבה
ובקשר ל"אפילו לא נראטה יפה" זה באמת מגוחך, כי תשאל כל אדם ברחוב בעולם ותראה לו את תמונתו של מייק- 99% יגידו לך בוודאות שהוא נראה מעולה! וה-1% היחיד שיגידו ההפך פשוט לא ניחנו בכושר הבחנה ובכושר שפיטה בכלל. דעתי עד כאן, סיגל.

qui saura

New member
צודקת סיגל

הוצאת לי את המילים מהפה. באמת שזה נבע ונובע מקנאה הכתבים היו מתים להיראות כמו מייק(מותר לי לקרוא לו מושון?) שלנו.והיו מתים להצליח כמו שהוא הצליח.אבל יש לי רק שאלה אחת.הרי בשנות ה70 וסוף ה60 הרי רוב הלהיטים בארץ היו צרפתיים לא?לה בוהמה, אליין,טומבה לה נייז'ה,הבזאר הגדול של מישל פוגאן, או גיטרה, למורסה פורייה, פדאם פדאם ובכלל כל השנסונרים של שנות ה60 היו כוכבים בארץ לא?אדאמו,אנריקו מאסיאס,שארל אזנאבור,איב מונטאן,ז'ק ברל,אדית פיאף,אליין בארייר, דלידה, סילבי ורטאן,הרב וילארד,פסקאל דאנל,נינו פרר וכו' כל שיריהם היו מקובלים בארץ לא?אז מדוע את שירי מייק התקשורת לא קיבלה??????

אל תגזימו

זה נכון שבהתחלה לא ממש קיבלו אותו..ולכלכו עליו ... אבל אחרי ההצלחה המסחררת הוא הוביל פה בכל המצעדים והפך למספר אחד וגם אהבו אותו...עובדה ששתי בנות מארץ ישראל התאבדו בגללו אז בעיתון עקצו אותו ובצהובונים גם ..סליחה על הביטוי אבל מי בכלל שם זין? כל הארץ אהבה אותו...בעיתון עוקצים כל מה שטוב זה לא חדש חברה

qui saura

New member
גם אתה צודק

אבל הדגשנו שזו התקשורת שהתעלמה ממייק ועשתה לו עוול. הקהל אהד אותו וזה מה שחשוב הרי לא?התקשורת לא קונה תקליטים,כרטיסים להופעות,מוצרים... וכו'. בוא נאמר שהתקשורת התעלמה אבל הקהל אהד אותו והעריצו.

למעלה